- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Oldfoksz #92763 üzenetére
Ami lemaradt...
Zombeast-et felraktam, első pályát végig vittem, nem szaggat, jól fut. Egyszerűbb játékokkal elboldogul a tablet. Közben Chrome futott a háttérben 3 ablakkal.
Külhonban azt mondják jön majd rá droid 14, de kb ennyi van erről...vagy igaz vagy nem.
Először Honor Pad 8-at akartam a több ram és a nagyobb kijelző miatt, de a Honor UK szerint az beragadt Android 12-őn 2 év biztonsági támogatással így lett X9. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Attól függ mennyi az a jó ár. Én 62-ért hoztam el és annyiért nagyon baba. Az aksi jól bírja a rendszer pörgős és a kijelzőre sincs panaszom és a hangja is rendben van.
Ezen felül nem ropog, nem recseg, jól össze van rakva.
A MagicOS nekem sokkal jobban kézre áll mint a MIUI bonyolultsága és kevésbé eszi a ramot. Reklámnak és hasonló kéretlen marhaságnak nyoma sincs.
Én ugyan használom a Honor regisztrációt rajta, de ha nem akarod akkor sem fog semmi hátrány érni (talán a Honor Témákhoz kell csak ami kihagyható). Előre telepített appok nagyja törölheő, de jóval kevesebb van mint egy MIUI rendszeren.
A 4gb ram (és a plusz 3gb virtuális) eddig elégnek bizonyul.
Tartalom fogyasztásra, fórumozásra és könyv/pdf olvasásra használom arra bevált.
Játékokat nem próbáltam, de szerintem nem is az a prioritás ennél a tabnál. -
Spec
őstag
válasz
A Honor Pad X 9-et nem ismerem, de ahogy nézem árban kb. ott van, ahol a Xiaomi Redmi Pad. A Helio G99 és a Snapdragon 685 között nincs sok különbség, talán 10% a SD javára, de ez is alkalmazás függő. A Xiaomi szerintem ismertebb, támogatottabb, mint a Honor. De nem akarlak lebeszélni róla, az is biztos jó tablet. Szerintem nézzél tesztelős videókat ról a YT-on, van egy pár magyar is. Elég vegyesek a vélemények, főleg a kamerát, fotózást, video rögzítést szapulják, meg a kijelzőjét.
Amúgy most az itt ajánlgatott Aldocube iPlay 50 Pro Eu-s raktárból behúzható 58e-ért. Ráadásul az a 8/128-as változat. Azon is el lehet gondolkodni így fogsz rajta 15-20e-t. -
Spec
őstag
válasz
Oldfoksz #92740 üzenetére
Egy Xiaomi Redmi Pad SE-vel se jársz rosszul. Igaz abban nem Helio G99 SoC van, hanem Snapdragon 680, de sokkal az se gyengébb, talán egy 20-25%-kal. Cserébe viszont a 8/256-os változatot megkapod már 80e körül.
Nagyjából egy árban, vagy picit olcsóbban viszont kapsz 4/128-as sima Redmi Pad-ot is, ami viszont Helio G99-es.
Ha meg tudod toldani, akkor viszont egyértelműen jobban jársz egy 8/128-as Xiaomi Tab 6-tal, ami olyan 120-130 körül már behúzható, ha kifogsz valami jó akciót, vagy kupont akkor olcsóbban is. A Snapdragon 870-es SoC egyértelműen erőteljesebb, még a Helio G99-nél is, legalább egy 50-60%-kal, vagy többel. Játékra ajánlottabb kategória. -
Spec
őstag
válasz
Oldfoksz #92738 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, hogy a 4/64-es tabokat/telókat el kell már felejteni, és a 4-6/128, de inkább a 8/256 lett a belépő szint. Főleg ha játékra is kell, akkor az a 4 giga ram elég karcsú, a 64 giga tárhely meg nagyon hamar kevés lesz és az sd kártyás bővítés appok telepítésére nem megoldás.
SoC-ban is egy Helio G99 a minimum szerintem, vagy jobb. Én a helyedben egy Xiaomi Pad 6-ot néznék. Árban hosszabb, de megéri megtoldani pár 10k-val, vagy talán kifogod akciósan. Ár/érték aranyban nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged