- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
Szia, nekem Tab S9+Fe van lassan fél éve, (szürke boltból 200k ért) féltem kicsit tőle hogy gyenge lesz a proci, de pozitívan csalódtam benne. A komolyabb játékok egy erős MED-HIGH közötti beállítással jól futnak. A kijelző pedig nagyon szép hiába IPS a 90Hz pedig jó kompromisszum. Galaxy A55 120Hz kijelző után a 60 Hz már darabosnak hat nekem, a 90Hz viszont szép folyamatos.
-
Ciccuka
veterán
Bőven használható még pl. egy Teclast M40 Plus is netezésre, közepes játékokra.
Nekem legalábbis bőven megfelelt. Még 2 évig biztosan jó lett volna, ha nem megy tönkre egyszer csak (nem kapcsolt már be valamiért egyik napról a másikra).Igazából más különösebb panaszom nem volt rá, ezért az árért 40 ezer környékén egyik legjobb vétel volt 2 éve. Talán tokkal együtt méretre már kicsit nagy és nehéz is. Kijelzője ebben a kategóriában elég jónak tűnt (volt rajta esti sötétítés és hangerőcsökkentés funkció is).
Ennél gyengébb harverrel sokak szerint már nem érdemes venni tablet-et.
8GB/128GB memória
UFS2.1 -
Terapeuta
őstag
Nekem is a 128GB-es változat (szürke) ára tetszett meg. Nem is gondolkodtam, meg is rendeltem. Szerintem a 128GB elég lehet, ez ellen a gyerek tehet(ne) amikor a gép elé szabadul és mindent is letölt (már kinőtte). Én pedig tényleg csak azt csinálok, mint Te, spotify, netfix, youtube. Arra ez jó lesz. A 144 Hz nagyon impresszív az előző tabletomhoz képest.
-
varmi2
nagyúr
-
vence
aktív tag
Ott van a topik összefoglalóban az ajánlottak között!
Arra figyelj, hogy nehogy véletlenül 4 GB RAM-ost válassz !!!
Az OP most/már kiárúsításban van, így közvetlenül nem szerencsés az árak hasonlítása, nyilván van amiben az a jobb.
De a Lenovo-nak fontosabb a tablet-terület és az EU-piac.Nekem tetszik a kijelzője, de nem túl sokat használtam még.
Papíron nem világosabb az OP, de nagyobb a felbontása, tehát elvileg nem lehet sokkal gyorsabb sem.IPS kijelzőnél szerintem nem szerencsés az a fekete csík, de talán majd ír róla valaki, több tapasztalattal (a fogyasztásra gondolok).
-
vence
aktív tag
Tokkal, töltővel jó ez az ár az LTE verzióra.
Külön ezek a gyáriak nem olcsók.
Igaz, a töltő nem létkérdés, különösen, ha OP-od van.Az M11 is szokott lenni csomagban, tollal (Stylus) együtt.
Szerintem elég a 15W QC töltés is.És az M11 azért csak frissebb 1 évvel.
Nem találtam, hogy milyen LTE- sávok mennek az OP-on, de írtad, nem fontos.
-
JamesFinn
senior tag
YouTubeot fektetve használom, de sosem teljes képernyőn. (Az esetek 90%-ban csak a háttérben megy és bt fülhallgatóval inkább csak hallgatom. Netflixet ritkán nézem, de délután megnézem neked. Fektetett modben a fb a képernyő közepén van, de ha pl. keresel valamit, vagy a marketplace-t nyitod meg, akkor az már mellette lesz, tehát a kijelzőt ketté osztja. Instagram működik fektetve, mondjuk az szerintem zavaró. Viszont dokumentumokat, esetleg könyvet, magazint olvasni fektetve kiváló. Plusz dolog, ha simet teszel bele, hivásra is használható, nem csak adatforgalmazásra.
-
JamesFinn
senior tag
Szia. Én november óta használok egy ilyet. A képarány egyáltalán nem zavaró, nekem jobban tetszik, mint a hosszab, keskenyebb verzió (azt hiszem 16:10 arány?) kényelmes akár állítva, akár fektetve használni. Tok nélkül nagyon csúszós a hátlap, egyébként fürge a tablet, én átlag felhasználó vagyok, video, böngészés, social. Az akksi kb 2 napot bír, automata fényerővel, tölteni általában éjszaka szoktam, A14 fut rajta, a 15-öt nem kapjaeg elvileg, sajnos a biztonsági frissítések is lassan jönnek az eu verziónál, az IN már a márciusi, biztonsági frissítésnél jár. (engem ez zavar) OP telefonnal lehet szinkronizálni, van valami összekapcsolhatóság, én nem OP telefont használok. Ha van valami kérdesed, szivesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest