Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Mint írtam az A1-810 jó gép lenne,csak nekem az érintője nem úgy viselkedett,ahogy elvártam volna.
Volt is szervizben ezzel,touch firmware-t frissítettek,de csak picit lett jobb sajna.
Sebessége éppen elmegy,de csodát nem kell várni,a Galaxy Tab 2-höz képest kicsit gyorsabb,Nexusnál kb.20%-al lassabb.
A kijelzője nem volt rossz,de valahogy olyan sárgás fakó szinei vannak,és mintha valami szürkés fólia lenne az érintő és az lcd közt.Akkuideje nagyon jó,és ami tetszett benne,hogy rezgőmotor van benne,gépeléskor hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 néztem ki, de akkor mégse? Vajon ezt kifogtad vagy többen panaszkodnak rá?
Dr.NX