- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
ThorsHUN #67903 üzenetére
Ezek nem férnek bele az árlimitbe? 40 körül vannak. viszont 16 GB háttérrel, az Acer ráadásul 8 magos.
Acer Iconia Tab B1-850
Lenovo TAB2 A8(#67904) Dromi
Itt, a Prohardveres tesztben leírják hogy kell, vagy ha nincs parancsikon, akkor hogyan kell csinálni
-
tjb007
nagyúr
válasz
ThorsHUN #62365 üzenetére
Itt a fórumon csak ketten panaszkodtak a kijelző érzékelésével kapcsolatban: [link]
(#62366) tevike
Ez szerintem a Viber hibája, de próbáld ki más alkalmazással is (pl. Skype, vagy egy egyszerű hangrögzítő).
(#62367) Land
Ha játék-centrikusabb a felhasználási kör, akkor igen, az ajánlottabb az erősebb GPU miatt.
Az A7-40 sem rossz, annak ugye nagyobb a kijelzőfelbontása, hardverben viszont gyengébb. -
Faterkam
addikt
válasz
ThorsHUN #57413 üzenetére
Azt nem néztem még, de most utána olvasok, annak is!
(#57414) dragonfx: Az ára miatt vettem bele, azt láttam, hogy sok tapasztalat nincs vele még!
(#57415) tjb007: Igen, a játék is fő szempont! Ezért nem ugrottam még bele, mert olvastam, hogy nem biztos, hogy jó játékra. Ha más ajánlott nincs a kiválasztottakon kívül, akkor tényleg marad az Lg G-pad 8! Pedig örültem, hogy van már 2Gb ram.-os Tab is, de ha nem komálja a Lenovo az Andoidos játékokat, akkor sajnos felejtős :/
-
gps76
őstag
válasz
ThorsHUN #57405 üzenetére
Úgy ahogy Gyb001 írja,a RAM kezelése miatt hajlamos nagyon beakadni primitív dolgokban is,hiába mutat még 300 MB szabad memóriát. Felhívtam az Asust lehet-e a jelezni a gyártó felé a problémát,azt mondták nem.Na akkor ba..ák meg a tabletüket mondtam neki.
A Samu 10.5 jó gép lesz,de hamar rá fogsz jönni a 8.4 használhatóbb,mert a 10.5-ön azok az érintőgombok állítva akaratlanul meg lesznek nyomva,meg sokáig bámulva elfárad az amoledtől a szemed,ha nem csak játszol rajta,hanem böngészel,olvasgatsz is.(nekem így 40 évesen elfáradt). -
laca500
aktív tag
válasz
ThorsHUN #57157 üzenetére
Köszi, ez így rendben is lenne, de az eredeti kérdésre mi lenne a megfelelő választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged