Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Blackhole13 #43528 üzenetére
A nyálpad 2 engem nem érdekel,nekem férges az alma úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni,de szerintem nincs is sok értelme egy androidossal összahasonlítani,teljesen más.
Nekem volt 7"-os tab 2 amiben ugyanez a proci volt,kollégámnak meg olyan mit amit linkeltél,de én előbb-utóbb falhoz vágnám,ha akadna,lassú lenne ennyi pénzért.Próbáld ki,ha úgy alakul nyiss meg egy picit összetettebb internetoldalt,beugrik majd miről beszéltem.Hiába márkás már eljárt az idő fölötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Újszerű ReMarkable 2 tablet , billentyűzettel, extrákkal!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest