- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Nem tudjátok, Asus Zenpad Z370CG típusú készüléket hol lehet kapni?
Mert én csak a 3G nélküli Z370C változatot, illetve a lebutított Z170CG-t találom itthon.Ha külföldről venném (pl. Amazon, stb.), akkor hogyan lehetne Mo-on gariztatni?
És ha az EU-n belülről rendelem? -
válasz
tjb007 #59155 üzenetére
Ezt nem figyeltem, ezek szerint felmegy 4.4.2-re is, viszont a phablet-et kenhetem a hajamra, ha 7" a minimum. Pedig jó lett volna egy 5.5"+ méretű szörnyetegen használni, így legfeljebb a Fonepad 7 jöhet szóba...
(#59156) csendes
Köszi, így már világos!
Igen, inkább csak olvasgatásra lenne, ill. alapvető jegyzeteléshez / formázáshoz.A mobiloshoz is kell 365-licensz?
Illetve mindkettőhöz kell Outlook-fiók? -
Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy a natív MS Office progikat mindegyik KitKat-re lehet telepíteni, vagy csak 4.4.4-re?
Mik a tapasztalatok a használhatósággal?
Mennyire képes kezelni / nézegetni az asztali dokumentumokat?Csak mert most állok telefon / phablet vásárlása előtt, és szempont lenne, hogy milyen rendszerű gépet vegyek...
-
válasz
szakalinho #50166 üzenetére
Igaz. Akkor esetleg egy Prestigio Multipad 4 Diamond-ot mondanék.
-
válasz
szakalinho #50163 üzenetére
Akkor a szokásos WayteQ xTAB-79qci.
-
válasz
szakalinho #50161 üzenetére
Attól függ, mire használná?
Vannak olcsóbb 8'-os tabletek is a Gpad-nál. -
Üdv!
Létezik olyan külső, mondjuk microUSB-s kütyü, vagy antenna, amivel megnövelhetjük az okostelefonunk/tabletünk wifi vételi erősségét?
Illetve asznál valaki itt microUSB-s TV-vevőt/antennát?
Érdemes ilyenbe beruházni? -
válasz
Boost3er #49754 üzenetére
Ha MS Office doksikat akarsz szerkesztgetni, akkor egy Win8-as tabletet kellene nézned.
Aprón vannak már 60-70k-körül is (Lenovo Miix2, Toshiba Encore, Dell Venue 8 Pro), újonnan 100k-környékén indulnak. Encore-hoz most mindenütt ajándék tokot, és bluetooth billentyűzetet adnak.
-
válasz
czanga #49660 üzenetére
Szerintem egy Prestigio Quantum pont megfelelne, most akciósan 43k.
De én inkább gyűjtenék hozzá, és vennék egy Diamond-ot 47k-ért - múltkor megtapogattam a MM-ban, és nagyon meggyőző volt a minősége, ráadásul 16GB-os háttértárral szerelik. -
válasz
knifemaster #49343 üzenetére
Ha fontos a mobilitás, akkor egy LG G Pad-et vennék a helyedben, 8.3-as kijelzővel.
-
válasz
knifemaster #49341 üzenetére
Ennyiért már 64+500GB-os hibrid W8.1 tabletet is kapsz, Office-al, és a keretbe még egy táska/tok is bőven belefér: Asus T100
-
válasz
l.skywalker #48554 üzenetére
+1
-
válasz
St3ven #48547 üzenetére
Azért ez egy kicsit csúsztatás...
Viszont amit először ajánlott tjb, az megfelelt volna - ConCorde tab KRONOS -, csak aztán lőtt mellé. Ez van, mindenkivel előfordul, még a cégek/üzletek/webshopok is gyakran bakiznak, ez meg egy hobbi segítő szolgálat... Ennyi sajnos bele kell férjen a nagy számok törvénye alapján.
-
-
Üdv!
A router-em tud vendég hálózaton keresztüli internet megosztást, amihez általában a böngészőben megadott jelszóval lehet csatlakozni.
Viszont a tabletem nem akarja megjeleníteni ezt a felületet a böngészőben.
Mit tudok tenni? -
Általános felhasználásra (semmi különösen teljesítményigényes dolog) a kettő közül Ti melyiket választanátok, és miért? Az árkülönbözet most nem számít...
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G 8GB
vagy
Asus Fonepad 16GB -
Üdv!
A városban (bkv, suli, gyorszabálda, stb.) többször is láttam, hogy néhány ember úgy kapja elő a dzsekije alól a 7-8"-os tábláját, mintha csak egy sima telefon lenne, és olyan könnyedén rakják is vissza. Mivel kizártnak tartom, hogy kabátzsebben elférjen egy ekkora gép, ezért gondolom vmilyen tokot használhatnak.
Valaki használ, vagy látott már ilyen tokot? Egyáltalán létezik ilyesmi?
-
válasz
Bootyhunter #48115 üzenetére
Ennek ellenére elég határozottan nyilvánítottál véleményt, és még ha az Alcor esetében részben igazad van, a WayteQ (= Cube) messze áll attól, hogy ilyen kategorikusan leírja az ember.
-
válasz
csemberlen #48012 üzenetére
A gépemen nincs (micro)hdmi csati...
-
Üdv!
Az ilyen adapterekkel mennyire megy a hdmi-n keresztül a kép kirakása monitorra/tévére?
Próbált már valaki hasonlót?Mert ha csak felesleges pénzkidobás, akkor inkább veszek egy sima otg-s usb hub-ot...
-
Szerintetek ez milyen lehet?
CUBE U51GT Talk 7 3G -
Üdv!
Erről a gépről mi a véleményetek? Prestigio MultiPad 7.0 HD+
Felhasználás: net, film, zene, office olvasás (word, excel, ppt fájlok), nagyobb (gazdagon illusztrált) pdf olvasgatás, zene, film, emulátorok (snes, genesis, mame). Semmi komolyabb 3D-s alkalmazás.
Ha más gépet ajánlotok helyette, akkor fekete kellene, 30k alatt (inkább 25k), normális minőségben, itthoni garival, de nem kell nagy teljesítmény.
-
válasz
tjb007 #47407 üzenetére
No igen, utána kaptam az infót, hogy sikítva belefér a 40k is, azért is raktam be pár drágábbat, de a keretet elfelejtettem kijavítani...
Meg preferáltabb a fehér szín, így szerintem a világosabb Prestigio játszik, vagy valamelyik WayteQ.
De akkor a két xTab közül a drágábbik a jobb, ugye?
-
Üdv!
Kolléganő családjában 9 éves kislánynak kellene androidos tablet:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat!
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Mo., EDigital, vagy hasonló helyen.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Net, film, zene, kis játék.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30-35k
- kinézett gépek:
Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo + tok
WayteQ xTAB-700qci + külön tok
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 + tok
Prestigio MultiPad 8.0 HD
WayteQ xTAB-79qci + külön tokA minőség/összeszerelés/megbízhatóság is fontos, a teljesítményt nem kell kimaxolni.
Ti melyiket ajánlanátok? Esetleg egy másik modell? -
válasz
parandroid #46858 üzenetére
-
válasz
Vismajor01 #46755 üzenetére
65k-körül találsz aprón 8"-os, teljes értékű W8-as tablet-et. Inkább azt.
-
-
-
Azért egy ilyen tablet-et el tudnék viselni...
-
A kettő közül azt vedd, amelyik jobban megfelel.
Ha nem kell a W8, és a 3G (bár utóbbi nélkül magamnak nem vennék tabletet), akkor tengernyi a választék, én a Prestigio cuccaival szimpatizálok (pl. MultiPad 4 Quantum 7.85), de akár egy távol-keleti webshop-ból is válogathatnál (Pandawill, stb.), a szállítási díj nulla.
-
Én úgy láttam aprón, hogy a 64GB-os Miix van egy árban a 32GB-os Encore-ral, viszont utóbbinak kicsivel jobb az üzemideje, és van rajta micro hdmi csatlakozó is.
Aprón mindkettőt megtalálod 65-70k-között.
Viszont csak wifi van mindkettőben, úgyhogy a 3G-hez kell még valami: stick, vagy telefonos megosztás. Vagy veszel egy 3G-s tabletet.
-
De, csak későn írtam...
Test Lenovo Miix 2 8 Tablet
Jó kis gép, de ha venni akar az ember hozzá billentyűzetes tokot, és a 32GB memóriát is bővíteni szeretné, akkor árban ugyanott vagyunk, mint egy 64GB-os Asus T100. Persze az 10"-os, más kategória. -
-
válasz
fateless #44827 üzenetére
Ejj, el is felejtettem, hogy Te ilyen U55GT-t rendeltél! Megtartod végül?
Írnál róla pár mondatot? Milyen telefonnak?Igazából a 16:10-es a kényelmesebb telefonálás és filmnézés miatt lenne jó, minden másra viszont a 4:3. Minőségre + support szempontjából is a Cube tűnik jobbnak, felé hajlok inkább.
-
válasz
AxBattler #44774 üzenetére
Help! #44774 - erre esetleg valaki?
Azóta árnyalódott a kép, valószínűleg a német Lenteen webshop-ból rendelném, ami bár drágább, de biztosabbnak látom a garanciát. De még lehet, hogy kockáztatok...
A többség kiesett, a Pipo-k, és az Onda V819 pedig igencsak tetszett, de az FM rádió mindenképpen kell (a hdmi viszont nem), így ezek is mentek a levesbe!
A megmaradt jelöltek a webshopban, kicsomagolós tesztvideókkal:
CUBE U55GT - kicsit nagy, és a fehér sem igazán az én színem.
No.1 P8 Mini Pad - ez már passzol mind színben, mind méretben, de az iphone-gomb kicsit gáz az elején, és tartok a noname márkától.Szóval nem tudom, hogy melyik lenne ajánlottabb?
Aztán lehet, hogy a shop saját márkás, 6.3"-es phablet-ét fogom rendelni: Lenteen Mega 63... -
válasz
apollo12 #44804 üzenetére
Nem tudom, nincs táblagépem, de biztos van hozzá vmilyen monitorozó program, pl.:
System Monitor
Phone Doctor
Phone Monitor
Vagy ilyesmi... -
No, akkor én is előadnám a fájdalmamat, pontokba szedve...
1, Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
Én a 7"-est preferálnám, lehetőleg IPS technológiával.2, Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Újat!3, Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Jó lenne idehaza, de a kínálatot és az árakat tekintve szerintem Csájna lesz a vége!4, Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Mp3, FM-rádió, film (HDMI-vel), office doksik olvasása, nagyobb pdf dokumentumok olvasása, autós navigáció, és telefonálás. Egyszóval egy normális phablet kéne!5, Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Értelmes határok között bármennyit, de olyan 60k körül gondoltam.6, Kinézett gépek, alternatívák?
Itthonról:
Asus Fonepad - ez tök jó lenne, de nincs benne FM rádió, az pedig nekem kell!
Alcor Access D785M - ebben már van FM, ideális méretű, csak a kijelzője, aksija kérdéses, na meg nem a legjobb minőség.
Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 - ez méretben még határeset, de a 3G-s verziót még nem árulják idehaza, és az kellene.Külföldről:
PIPO U7 3G, és U8T 3G - ezek jók lennének, csak kicsit nagyok, és nem mindenhol írják rájuk az FM rádiót.
PiPO U3 3G -
Onda V819 3G - megintcsak kérdéses az FM-rádió.
Ramos X10Pro - ezt lehet itthon is kapni, és itt írják is a rádiót, de máshol meg nem látom.
Cube U55GT - ezt németből is meg lehet rendelni, és FM-rádiós, de nincs rajta HDMI. Mondjuk anélkül még tudok élni, meg átalakítót szerezni, de nem tudom, hogy milyen minőség?
No.1 Mini Pad - ideális méret, nem fényes borítás, FM rádió, IPS, de nincs hdmi, és sajnos noname gyártó.
NO.1 P8 Mini Pad - szerintem ez ugyanaz, csak kicsit más a burkolata.Szóval szerintetek melyiket merjem megrendelni, illetve tudtok más alternatíváról?
A segítséget előre is köszönöm! -
Toshiba Encore-ról van vkinek infója, mikor jön hozzánk?
Amazonon fönn van a 32GB-os változat 300 dodóért, ami nálunk ugye 300 ojró, vagyis úgy 90k HUF. Ami korrekt árnak mondható, ha hozzávesszük a 64GB-os változat felárát, meg egy BT-billentyűzetes bőrtokot, akkor az Asus T100-as ársávjában vagyunk. Fincsi. -
Üdv!
Ezt a tabletet néztem ki magamnak: Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85
Csak az a gondom, hogy nekem a 3G-s változat kéne, azt meg nem találom sehol. Valaki esetleg tud infót az érkezéséről?
A másik, hogy ez a Multipad alig különbözik méretben az iPad Mini-től.
Multipad Diamond: 200 x 136,5 x 8,3
iPad Mini: 200 x 134,7 x 7,2
A kérdés, hogy az iPad-hoz készült kiegészítők garmadája, mint pl. ez a cover, vagy billentyűzet vajon használható-e a Prestigio gépéhez? -
-
válasz
Zsombo® #42561 üzenetére
Én az újat venném a kijelzője miatt - ugyan nem vagyok egy felbontásfetisiszta, de a westendes MM-ben majdnem egymás mellett vannak a Fonepad-del, és nem kicsit látszik a különbség a Nexus javára.
A háttértárat meg utólag bármikor tudod pótolni, és a 16GB nem olyan kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest