- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
megyestibor #45603 üzenetére
Tapasztalat:Volt nálam Alcornak nevezett 8"-os,meg Chuwi V88 is,és mivel ugyanaz mindkettő,a hibák is egyformák. Az érintő kettőnél picit felvált a hosszabik oldal szélén és nem is akart visszaragadni,fantomérzékelés attól függ,hogy hol tapizod,wifi csak szétszedés után jött helyre valamennyire(a soha és mindig beállítás ba**ik működni),játékok vagy proci igényesebb programok használatakor a kijelző elszineződik a proci hűtőlemeze fölött,az usb port kajla,alig lehet beledugni a kábelt,soroljam még?
Tudom,hogy ajánlottam a Nexus 7 helyett,de elhamarkodott ajánlás volt...
Az is érdekes,hogy nyers erőben tesztekben jól szerepel,de használat közben még akadósabb,mint pl. az MTK négymagosa,ami papiron gyengébb. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
megyestibor #45603 üzenetére
(#45603) megyestibor: Egy Q813IX tudtommal volt neki ami nagyjából szét esett a kezei között.
(#45602) Kowi84: Én egy modellt találtam itthon, amin érdemes lehet elgondolkodni a Nexus 7 (2013) mellett, az pedig nem más, mint az LG G Pad 8.3. Van amivel kevesebb, mint a Nexus, illetve van amivel több nála, nyilván a választásban az dönthet végül, hogy kinek mire van szüksége.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
megyestibor #45571 üzenetére
Ezt a fantom érintést nálam a Q813I is generálta amikor teszteltem. Mivel másnál is láttam már ilyet ezeknél, valószínűsíthető, hogy szériahibáról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- OLED monitor topik
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest