Hirdetés
- Iphone akkumlátor
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Hát ez az,hogy nagyobb kijelző,de kisebb felbontás,és még semmi "buherálás",a "root" se tuti,nemhogy más.Mert azért a Nexushoz igencsak jó rom-okat csinálnak,jobb mint a gyári.
És a Nexusnak tényleg semmi gyerekbetegsége nincs,csak a nyers erők az újaknál biztató,bár sok múlik a szoftveren is,lehet sokkal akadósabb...
Jó nem vagyok az agyon rom-olás híve,de azért hoznak össze jó dolgokat.
Meg ami miatt vacilálok,az hogy volt már jópár "noname" tabletem,amelyeknél valami ha nem is nagy,de probléma volt,jellemzően az érintő vagy túl érzékeny vagy kevésbé,használat közben nagyon fel tudtam húzni magam,majd kivágtam...
Na ez volt az Acer A1-810-nél is,ezért adtam el,bár itt szerintem a proci volt határeset,nem tudta rendesen feldolgozni.
Igaz a fiam Prestigio 8.0 pro duo-ja hibátlan,azért gondoltam erre a gyártóra,csak annyira új még alig lehet tudni valami használati dolgot,nem akarok úttörő lenni,mint sokszor aztán szívni a fogam,hogy h..lye voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX