- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Igen, a leírást olvastam, illetve nézegettem ott is, hogy mi PWM-es és mi nem, csak reméltem, hogy van valami bestbuy tablet olvasás célra (10" amúgy pont ideális, de még a 8" sem vészes).
Ma elmentem a MM-be megnézegetni a tableteket, és teljesen meg voltam lepődve, hogy milyen szörnyű felhasználói felületek vannak: a Samsung Galaxy Tab A8 össze-vissza akadozott, az épp bekapcsolt és nyomogatható Lenovok és a Huawei-ek is , egyedül a Huawei Matepad Pro-nál éreztem szép, folytonos mozgást. Szóval most azon gondolkozok, hogy nézek egy használt iPad-et (annak ellenére, hogy telóból egy Pixelt nyúzok, és abszolút meg vagyok vele elégedve), azzal kapcsolatosan jó emlékeim vannak.
-
d3tox1c
senior tag
Igen, azt tudom,használtam is régen, de nem tudom melyik frissítés után már a kis felhasználó ikon nem látható az értesítési sávban, igy felhasználó valtasnal folyamatosan a beállítások menüben kell molyolni, annyira nem kényelmes így :/
Pedig szerettem a felhasználó váltást. -
cidalain
veterán
erre kíváncsi lennék. néha szoktam kirakni telefont tévére, de úgy az átvitel elég gyatra, széttöredezik néha a kép. így streamet/filmet nézni borzasztó lenne. ha itt másképpen, vagy sokkal stabilabban megy, mint okos tévén, akkor jó lehet (mondjuk a hardver egy átlag okostévében nem egy nagy eresztés, az is okozhatja az átviteli hibákat)
-
borbar
tag
A Lenovo Xiaoxin Pad 2022 és a Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 (vagy globálisan Lenovo Tab P11 Pro Gen 2) azért más liga.
-
AtHoS
nagyúr
Ebben is van ráció, de én mondjuk a magyar nyelv ismeretére/használatára céloztam, mert új nem egyenlő az ujj-al és rengetegen pongyolán, felületesen, átgondolatlanul/átolvasatlanul nem tudnak magyarul helyesen írni és ezt a két szót teljesen helytelen környezetben - rosszul - használják.
Ha pedig felhívod rá a figyelmüket Te leszel a nyelvtannáci, holott nincs oka a felháborodásra, mert Ő az igénytelenesetleg tanulhatna is belőle, de hát ugye....az már "megterhelő"?
-
cidalain
veterán
Viccet félretéve én valami ilyesmiben gondolkodnék, esetleg valami rugós alul-felül ráfogós cucc. De mágneses bigyót is láttam (kérdés elbírja-e a tabot)
Töltés? Ígyis-úgyis kell egy konnektor a közelben, akkor meg tökmindegy hogy a tartót dugod a konnektorba, vagy egy normál tablet töltőt.Update: pofás cucc 37 forintért (+posta). Mondjuk ragasztós, de fel lehet küldeni két csavarral tiplivel is szerintem
Az tuti, hogy kínából vennék ilyesmit apróért
-
csongi
veterán
-
Somatom
veterán
Ha 7,8" lenne, akkor már venném. Nálam 8" a plafon, mert telóként használnám. A telóimat is fekvőben használom, ezért gyűlölöm a nyújtott képarányt. Reménykedtem a Samsung tab active 3 aktualizált, 5G -s folytatásában, de egy 10" -os lett helyette, meg az Xcover6 pro, persze nyújtott képaránnyal.
-
lamazonia
tag
Család valamiért tablet b*zi.
Édesapám nexus 7 (2013)-al tolta. FB, játékok, néha 1-1 sorozat.
Édesanyám huawei m3 lite 8"-al.
Asszony kinai vacakkal, a legfontossabb neki, hogy egyszerre tudja tölteni, és jacken hallgatni.
(mindegyiknél napi 4-8 óra screen on time)
Nekem egy galaxy s7-m van, de csak utazásokon használom. Havi 8-10 óra.Nah, beütött a sz*rmaggedon:
-nexus 7 aksija elkezdett puffadni, és szétfeszíteni a házat.
-asszony persze összetörte a chuwi mittudomént.
-anyám huawei-n elkezdett elengedni a kijelző ragasztása.Asszony csoszog a plázába, meglátja hogy az ipad9-n van jack, neki kell, azonnal.
Spar-os buliból kijött 116ért.
Apám meglátja nála, nézegette, neki is kell, telekom buliból 2 év hűséggel kijött 110-ből.
Anyám hallani se akar ipad-ról, de az s7 se tetszik neki, mondván hogy túlontúl nagy, így vele még nem tudom mit kezdek.Az ipad olcsónak tűnt, amíg nem kellet belőle 2-t vennem :\
Meglep hogy asszony és apám mennyire nem érdekelt hogy milyen oprendszer fut a tableten, egyszerűen használják.Anyámmal nem tudom mi legyen, android és 8" a feltétel. Viszont én nem akarok pénzt adni mtk/rockchip/unisoc prociért. Így viszont kilőttük az egész piacot.
-
papeti01
senior tag
végül egy ilyen lett a nagy kapkodásban, hogy az amazon prime még ki is hozza... remélem nem nagy mellé lövés???
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 26,9 cm (10,6 Zoll, 2000x1200, 2K, WideView, Touch) Android Tablet (OctaCore, 4GB RAM, 64GB eMCP, Wi-Fi, Android 12) grau
[link]mondjuk beleolvastam a topikjaba picit ott vannak akik ipad 9-et vennének ez helyett.
gyorsan ranéztem, de az 200 euroval több, nem is értemmondjuk az is durva hogy otthon 95k :(
-
zolnagy
őstag
Gyakorlatilag a kafetériás keretből lehet ezt is választani ( elvileg adómentesen), vagy a szép kártyát, vagy még pár dolgot, amit pár éve ellehetetlenítettek, mert közel 70% adót vetnek ki rá.
Azért elvileg adómentes, mert amit írtál árat, annál 25%-al drágábbak ezek az árak. Igaz ez a különbözet most nem az államhoz megy, hanem a szerződéses céghez… -
bostone
addikt
A leendő vásárlók a “régi” tabletekre gondolnak, amikor még egy patkó is elfért a káván, anélkül, hogy belelógott volna a hasznos területbe. Azért keresnek 9’-os készüléket, mert nem akarnak egy A4-es méretű eszközt “kis” kijelzővel.
Alapvetően 10’ fölötti és 9’ alatti méret létezik és az a néhány típus, ami 12’ fölötti.
A legtöbb kérdező elképzelése eltér a valóságról a variációk tekintetében, amely kevésbé színes az igényekhez képest.
De valószínűleg csak én gondoltam túl az egészet. -
attka
aktív tag
-
Trk.Adam87
aktív tag
Az M10 Plus 3rd gen is elég jó most 95ezer Ft-ért, CPU-ban ugyanaz, mint a Realme Pad, viszont kijelzőben, fényerőben valamivel jobb.
[link]
Nyilván 20k-val nem ér többet a szintén 4 GB Ramos Realme Padnál, max 10K-val a jobb kijelző miatt, így a jelenlegi akcióban tényleg csak a Realme éri meg ebben az árkategóriában. -
-
-
Dr.NX
Topikgazda
Megkövetem magam, van saját GSMArena oldala a Lenovo Tab P11 5G-nek, azonban úgy tűnik, hogy ez gyakorlatilag megegyezik a korábban emlegetett Pad Plus-szal, csak tud 5G-t.
https://www.gsmarena.com/lenovo_tab_p11_5g-11091.php
(Nem próbálok kiigazodni a Lenovo névadási gyakorlatán.) -
Pardise
senior tag
Félreértettem, elnézést és köszi
Szeretnék rá vásárolni egy szilikontokot, valamint hozzá egy ilyen [link] tokot. Kérdés, hogy ebben a tokba beleférne-e úgy a tablet, hogy rajta van a szilikontok, vagy lekell venni hozzá, esetleg nézzek nagyobb tokot, amibe belemegy szilikontokkal együtt a tablet?
-
Skiczpausz
tag
Köszönöm.
Akkor jól gondoltam, hogy a Samuk most konkrétan abszolút favoritok. Pedig a márkától irtózom, viszont csoptársam mutatta a sajátján, hogy egész jó a jegyzetelési képesség.reMarkable-t néztem korábban. Van valakinek vele tapasztalata? Nincs ez még nagyon felülárazva? Ha jól értem, nincs hivatalos magyar üzelete, ahol ki lehet próbálni.
Pedig klafán néz ki, és kiváltaná az eBook-olvasóm is (gondolom kezeli az .epub fájlokat).
-
-
-
truzdi
újonc
Köszi a részletes választ, útbaigazítást.
(waze inkább csak szemléltetésnek lett bedobva, hogy ilyesmin ne akadjon fenn a tabide még kamionos is lehet, ki tudja
)
Ahogy az eddigi nézelődésből már sejtettem, valóban elég sovány az LTE választási lehetőségem, valahol muszáj lesz kompromisszumot kötnöm.
-
Nova_
tag
Az a baj, hogy mivel még nem volt tabletem, nem tudom belőni, hogy mi az a budzset amiért egy ilyenfajta tabletet lehet kapni.
Ahogy nézem egy 40-60k körül már elfogadható tableteket lehet találni ilyen egyszerű dolgokra. Ha úgy ítélitek meg hogy ennyi $ elég akkor szerintem egy ilyen árban kérnék segítséget. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest