- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamazonia
tag
Család valamiért tablet b*zi.
Édesapám nexus 7 (2013)-al tolta. FB, játékok, néha 1-1 sorozat.
Édesanyám huawei m3 lite 8"-al.
Asszony kinai vacakkal, a legfontossabb neki, hogy egyszerre tudja tölteni, és jacken hallgatni.
(mindegyiknél napi 4-8 óra screen on time)
Nekem egy galaxy s7-m van, de csak utazásokon használom. Havi 8-10 óra.Nah, beütött a sz*rmaggedon:
-nexus 7 aksija elkezdett puffadni, és szétfeszíteni a házat.
-asszony persze összetörte a chuwi mittudomént.
-anyám huawei-n elkezdett elengedni a kijelző ragasztása.Asszony csoszog a plázába, meglátja hogy az ipad9-n van jack, neki kell, azonnal.
Spar-os buliból kijött 116ért.
Apám meglátja nála, nézegette, neki is kell, telekom buliból 2 év hűséggel kijött 110-ből.
Anyám hallani se akar ipad-ról, de az s7 se tetszik neki, mondván hogy túlontúl nagy, így vele még nem tudom mit kezdek.Az ipad olcsónak tűnt, amíg nem kellet belőle 2-t vennem :\
Meglep hogy asszony és apám mennyire nem érdekelt hogy milyen oprendszer fut a tableten, egyszerűen használják.Anyámmal nem tudom mi legyen, android és 8" a feltétel. Viszont én nem akarok pénzt adni mtk/rockchip/unisoc prociért. Így viszont kilőttük az egész piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest