- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
#46824192 #89468 üzenetére
Írtam, hogy én is kocsiban használom. Mellette van még egy 10" -os, céges tab is. Elférnek egymás mellett.
-
Somatom
veterán
válasz
#46824192 #89431 üzenetére
Sokféle lehetőség van. A gyári megoldás a Multiport adapter, de ez elég szegényes. Nekem egy Unitek D1019A adapterem van. Ezen a Lan kivételével az összes port működik. Valószínűleg a Lan chip nem kompatibilis (ASIX AX88178 chipes kéne). Továbbá a gyári és ez is csak 30 fps -t tud 4K -n (gondolom, HDMI 1.4 miatt). A hang természetesen átmegy HDMI -n. De, sokféle adapter van, akár display portos is.
Pendrive -ot kezel USB -n, SD -t az olvasójában, SSD -t, HDD -t még nem próbáltam (NAS -t használok). Egér, bill lehet kékfogas, vezetékes, vagy adapteres. Nemrég megdöglött szegény, öreg egerem, vettem helyette egy Logitech hanyattegeret. Teljesen jól kezeli mindkét kapcsolati módban. Billentyűzetből többfélét használtam, mindegyik működött. Az Apple BT billen remap -pal fel kellett cserélni az Í -t és a 0 -át.
Képkimenetnél választhatsz a tükrözés és a DeX között. Mindkettőnek van előnye, hátránya. Dióhéjban ennyi. -
cidalain
veterán
válasz
#46824192 #87772 üzenetére
Ez egy kb 3 éves gép, innen a fórumról nem valószínű hogy valaki vett volna 2/32 verziót, mert minek szivatná magát a 2GB rammal, ha van 3GB-os verziója is.
Hivatalosan A11 is van rá.
De, hogy mennyire akasztja ki az A10 vagy az A11 azt nem tudjuk megmondani. Külföldi tesztek, videók inkább a 3GB-osról lesznek, így nem nagyon releváns.A véleményem az, hogyha a jelenlegi A9-es rendszerrel vállalhatóan fut, akkor hagyd a fenébe a frissítést. Ha zavaróan döcög, akkor be lehet próbálni a frissebb Androidokat rá, rosszabb úgyse lehet felkiáltással. Aztán vagy jobb lesz, vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Posta, csomagküldés
- Suzuki topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Witcher topik
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest