- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
YouTubeot fektetve használom, de sosem teljes képernyőn. (Az esetek 90%-ban csak a háttérben megy és bt fülhallgatóval inkább csak hallgatom. Netflixet ritkán nézem, de délután megnézem neked. Fektetett modben a fb a képernyő közepén van, de ha pl. keresel valamit, vagy a marketplace-t nyitod meg, akkor az már mellette lesz, tehát a kijelzőt ketté osztja. Instagram működik fektetve, mondjuk az szerintem zavaró. Viszont dokumentumokat, esetleg könyvet, magazint olvasni fektetve kiváló. Plusz dolog, ha simet teszel bele, hivásra is használható, nem csak adatforgalmazásra.
-
JamesFinn
senior tag
Szia. Én november óta használok egy ilyet. A képarány egyáltalán nem zavaró, nekem jobban tetszik, mint a hosszab, keskenyebb verzió (azt hiszem 16:10 arány?) kényelmes akár állítva, akár fektetve használni. Tok nélkül nagyon csúszós a hátlap, egyébként fürge a tablet, én átlag felhasználó vagyok, video, böngészés, social. Az akksi kb 2 napot bír, automata fényerővel, tölteni általában éjszaka szoktam, A14 fut rajta, a 15-öt nem kapjaeg elvileg, sajnos a biztonsági frissítések is lassan jönnek az eu verziónál, az IN már a márciusi, biztonsági frissítésnél jár. (engem ez zavar) OP telefonnal lehet szinkronizálni, van valami összekapcsolhatóság, én nem OP telefont használok. Ha van valami kérdesed, szivesen válaszolok.
-
JamesFinn
senior tag
Szia. Én ugyan ezt a konstrukciót használom, amit megjelöltél. Gyakorlatilag tartalom fogyasztás elsősorban, netflix, Spotify, magazinok e-könyvek olvasása, youtube, fb, Instagram. Ezekben számomra jól teljesít. A jegyzetelés kimerül a bevásarlólistak megírásával, nem tudom milyen lenne folyamatosan használni, alkalomszerűen jó. Ha a kezem ratámasztom, nem erzekeli, csak a tollat. Nekem megfelel. A 4g jól működik, a sim hasznalható hivásra is. A memória kezelés jó, meglehetősen fürge. Szerintem egészen élhető kis tablet, én elégedett vagyok vele.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #91787 üzenetére
A nokia t20 is tegnap kapta meg az Android 13-at. Úgy látszik ez egy ilyen nap...
-
JamesFinn
senior tag
válasz
truzdi #89108 üzenetére
Szia. Nézd meg a nokia t20 lte tabletet.
Most az euronics és az emag is meglehetősen jó áron adja, mindkét helyen 79.990 huf az ára, ami szerintem jó. Én kb. egy hónapja használom. Egy lenovo m10-et váltott, nekem teljesen megfelel, átlagos tartalomfogyasztásra használom.
4/64, lte, gps, 8000mah akku, jó üzemidő, alumínium ház, jön rá az Android 12, friss security patch. Ami kicsit negatív számomra, az a súlya (valamit valamiért -> nagy akku) illetve nincs rezgés. -
JamesFinn
senior tag
válasz
bostone #88760 üzenetére
A nokia t20 lte mellett döntöttem, használom 3 napja. Első benyomás alapján nem rossz a készülék. Nehezebb, és valamivel vastagabb mint az előző (Lenovo Tab M10 HD) cserébe majdnem dupla az akku kapacitása 5000 vs 8200 mah. Határozottan fürgébb a rendszer, gyorsabban indulnak az alkalmazások, fluidabb az egész. A kijelző szép, a fényerő maximálisra húzva brutális, ebben is jobb a lenovonál. Jó kézben tartani, a hátlap nem csúszik (lenovo igen) igaz a keret valamivel vastagabb. Saját hangszórói jok, de úgy sosem fogom használni, csak bt hangszóróval, ill. Bt fülhallgatóval. Ami mem tetszik: ez nem tudja a aptx, ill. Az lhdc, aac bt kodekeket, csak az sbc-t. Ami meglepő, nincs benne rezgő üzemmód. Kissé szokatlan, hogy gépelés közben nincs rezgés. 4g meggyőzően működik. Egyenlőre nem bánom, hogy ezt választottam, remélem ez is kiszolgál 2-3 évig.
Beüzemelése közben 2 frissítést telepített, egy 35mb, és egy 240 mb méretűt. Nokiás bosszantó módon, semmit nem lehetett csinálni amíg települt, neg kellett várni míg kész lett, a Lenovo ezt a hátérben csinálta, csak jelzett hogy kész indítsam újra. De amire nekem kell, bőségesen hozza. -
JamesFinn
senior tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek. Tablet csere előtt állok, és nem igazán tudok dönteni két versenyző között.
Az egyik a Nokia t20 lte, a másik a realme pad 4/64 vagy a 6/128
A keret az max. 100e huf.
A nokia szimpatikusabb, elsősorban a sw támogatás miatt, ( 3év update, ill. az érkező Android 12) a módosítatlan android, és az lte modem sem rossz, a szervi háttér is jó, tapasztalatom szerint.
A realme valamivel "jobb" processzor, és esetleg a nagyobb ram/háttér kombó miatt lehet jobb, bár a nagyobb ram/rom annyira nem hianyzik. A realme ui-tól kicsit ódzkodom, és nem tudom, mennyire biztos az Android 12?
A szervizelést a tmx adja amitől borsódzik a hátam, szintén tapasztalat, csak ez rossz.
A unisoc és a helio processzor közti eltérések szerintem nem annyira rosszak, nekem ez annyira nem szempont, a cideókon fluid volt mindkettő.
Igazából csak alap dolgokra használom a meglévőt is, semmi extra.
Szivem szerint a nokiát venném. Ha valaki használ ilyet, megosztaná a tapasztalatait? A realme használók hozzászólásait elolvastam, itt a fórumon, videók megvoltak.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest