- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
onkelz #90955 üzenetére
Akkor nem külső adattárolóként formáztad annó az xperián. Így csak azon tud működni, ha átteszed másba, az nem fogja szeretni.
Manapság már minden telón, tableten van lehetőség migrációra, vagyis a régi készülékről átpakolni az újra, használd azt. Gyári állapotból a beállítások során rákérdez. -
ksanc
őstag
válasz
#42308056 #89474 üzenetére
Így van. Ezen kívül én tudom ajánlani a
muszakizalog.hu oldalt is.
Bár most eléggé ki vannak fosztva, ahogy nézem. -
ksanc
őstag
válasz
milkabrams #89473 üzenetére
Negyvené' már simán beleférhet a dzsunka 4/64.
De mindegy, 5 review az semmi. Mindenképpen kamu, az 5797 max. 6GB ramot támogat csak. Egyébként nem rossz SOC, de szinte biztos, hogy a valóban érkezőben nem az lesz, még ha azt is hazudja magáról.
Ja, igen: azt ugye tudjuk, hogy a beállítások/rendszer menü azt hazudik, amit akar. Azóta a kínaiak tökélyre fejlesztették a hamisítást, már évekkel ezelőtt találkoztam olyan FW-vel, ahol már egy txt fájl tartalmazta az FW-ben, hogy milyen hardverelemek vannak a kütyüben és mit hazudjon ezekről a rendszerleírásban. Gyakorlarilag alig kell módosítani az FW-t, futószalagon tolhatják 50féle hardverre. -
ksanc
őstag
válasz
attamb #89453 üzenetére
Már nem elérhető a link
Akkor egy kis ingyen Ali (de főleg wish, meg lightinthebox és a többi) tanfolyam:
Amit a reklámban látsz és ami oda le van írva, az bullshit, kizárólag figyelemfelkeltés. Nem az EU-ban vagyunk, azt ír oda a hirdető, amit akar. Azonban a részletes leírásban már a valós paraméterek szoktak szerepelni, aminek persze köze nincs a reklámhoz. Ami biztos, hogy 20ezer alatt még a legolcsóbb dzsunka lepraboltban sem kapsz tabit, ennyiért is csak olyat, amit nem az első órában vágsz falhoz. És jó eséllyel abban is pont a GPS csak dísznek jó, mert órák, mire nagy nehezen talál pozíciót, amit rögtön el is veszít, ha megmozdulsz. Nagy kijelzőn meg tényleg szép a kis felbontás
Aztán nem vásárolunk olyan helyről, aminek az adott cuccból nincs legalább 100 eladása. Ehhez kapcsolódóan mindig végig kell nyálazni a vásárlói véleményeket, mert 2,3 de 10 eladásból sem tudsz meg semmit, de ha 100 körül már van tapasztalat, az jó támpont.
Ha mindezeket mérlegeled, tisztában vagy azzal, hogy mi, mennyit ér valójában és tényleg tudod, hogy mit akarsz, akkor ki lehet fogni használható darabokat is. De akkor is rizikó, hogy egy hétig működik, aztán utána soha többet nem lehet életre lehelni.
-
ksanc
őstag
válasz
Csaby25 #89399 üzenetére
Még egy szempont: a kijelző felbontása és a méret két külön dolog. A saját tapasztalataim szerint egy kölök jobban boldogul a kis méretű kijelzővel, mint egy tepsivel. Én ezért is nézegettem a 7 colos méret környékén. Minél nagyobb, annál könnyebben is fog összetörni...
-
ksanc
őstag
válasz
cidalain #89400 üzenetére
Na, pont témába vág a helyzetem, egyébként régen nem néztem már a topikra
A 2 GB ram az abszolút minimum, viszont sokat számít a firmware. Jól optimalizált cuccoknál a 2GB teljesen jó. Szarnál meg a 4 is kevés lesz.
Én most karácsonyra vettem a nagyobbik lyányomnak egy tabletet. Mivel van némi fogalmam a dolgokról, ezért egy 2/32GB-os Qunyico Y7 Kid tabletet kapott, ez volt az éppen elérhető legjobb az árában (21ezer pénzbe volt, bizományiból. Elvileg használtan, de érintetlen volt rajta a gyári fólia...).
És elég jól is működik, neki is jó, eddig a mi (szülők) telefonjait nyúzta, amik nem éppen a gagyi kategóriák, de a váltás nem jelentett problémát, tehát ki lehet jelenteni, hogy elég jól zakatol a cucc.
És itt jön a kérdés: van ehhez a tabihoz FW valahol? Elvileg van gyári oldala (qunyici.com), de ott nincs ilyen support és nem válaszolnak a kérdésre sem. Mily meglepő.
Van ezzel a tabival kapcsolatban bárkinek tapasztalata? Nyissak neki egy topikot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest