Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• truzdi

újonc

válasz cidalain #89157 üzenetére

Akad olyan helyzet, amikor kéne az LTE, és nincs okostelefonja, hogy arról megossza a netet. De ha van ötleted rá, hogy hogyan lehetne tabletre netet csiholni valami pici akármivel, aminek a létezéséről még nem tudok, akkor jöhet :B .

• truzdi

újonc

válasz Dr.NX #89112 üzenetére

Köszi a részletes választ, útbaigazítást.
    (waze inkább csak szemléltetésnek lett bedobva, hogy ilyesmin ne akadjon fenn a tabi :B de még kamionos is lehet, ki tudja :D )
    Ahogy az eddigi nézelődésből már sejtettem, valóban elég sovány az LTE választási lehetőségem, valahol muszáj lesz kompromisszumot kötnöm :( .

• truzdi

újonc

Sziasztok!
    Új tablet vásárlásához kérném a segítségeteket.
    - magyar földön vásárolható elsősorban, de elgondolkodok EU raktároson is
    - max. 110 ezerig, de a 60-90 e közötti a preferáltabb
    - LTE + SD, ez fontos!
    - 4/64 GB <
    - 8-10" között, kisebb akár jobb is lehetne a súlya miatt

Anyumnak lenne, nincs komolyabb igény, de ne belépő szint: böngészés, chat leginkább, youtube is, de komplett filmnézés viszont kb. semmi. Nem kell extra felbontás és extra gyorsaság sem, csak panasz és zokszó nélkül, megbízhatóan, tempósan működjön, ill. Waze el tudjon azért futni rajta... :) .

A kiindulópont, ehhez viszonyítok:
    Egy Huawei MediaPad T3-at váltana (L09), ill. van egy Huawei MediaPad T5 (L09), ezeket ismerem közelebbről, elég (volt korábban) a tudásuk, nem kell nagy cicóextrafaxxni, bár persze, nem baj, ha van benne szufla esetleg még 4-5 év múlva is :).

Látom, hogy nem ajánlgatjátok annyira a Huaweit, de érdekelne, hogy miért nem? Az ár/érték arányon (gyorsaság, képminőség, felbontás - mihez képest?) és a kicikínaikívánciságon ;] túl még valami :)? (utóbbitól most eltekintenék, ha úgy jön ki lépés.)
    MatePad 10-et nézegettem és Lenovo még a másik jelölt, ehhez mit szóltok fentiek fényében? Ha Lenovo, akkor melyik konkrétabban? Vagy akár más ötlet is jöhet, ha tud stabilan működni, és lehetőleg hasonló a felépítése és a használata a T3-hoz (csak hogy egyszerűbb legyen az életem, ha netán barchopázni segíteni kell telefonon keresztül :P)
    MediaMarktban láttam, hogy a Huaweire a google appok se akkora műsor már, ott az alapvető, sokak által használt cuccok fent voltak, és nem buherával kerültek rá, hanem már biztosítja a Huawei a lehetőséget (vajon a TeamViewer is elérhető? Ezt pont nem néztem MM-ban :U).

Köszi, ha szántok rám egy kis időt :)

Új hozzászólás Aktív témák