- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
truzdi
újonc
Köszi a részletes választ, útbaigazítást.
(waze inkább csak szemléltetésnek lett bedobva, hogy ilyesmin ne akadjon fenn a tabide még kamionos is lehet, ki tudja
)
Ahogy az eddigi nézelődésből már sejtettem, valóban elég sovány az LTE választási lehetőségem, valahol muszáj lesz kompromisszumot kötnöm.
-
truzdi
újonc
Sziasztok!
Új tablet vásárlásához kérném a segítségeteket.
- magyar földön vásárolható elsősorban, de elgondolkodok EU raktároson is
- max. 110 ezerig, de a 60-90 e közötti a preferáltabb
- LTE + SD, ez fontos!
- 4/64 GB <
- 8-10" között, kisebb akár jobb is lehetne a súlya miattAnyumnak lenne, nincs komolyabb igény, de ne belépő szint: böngészés, chat leginkább, youtube is, de komplett filmnézés viszont kb. semmi. Nem kell extra felbontás és extra gyorsaság sem, csak panasz és zokszó nélkül, megbízhatóan, tempósan működjön, ill. Waze el tudjon azért futni rajta...
.
A kiindulópont, ehhez viszonyítok:
Egy Huawei MediaPad T3-at váltana (L09), ill. van egy Huawei MediaPad T5 (L09), ezeket ismerem közelebbről, elég (volt korábban) a tudásuk, nem kell nagy cicóextrafaxxni, bár persze, nem baj, ha van benne szufla esetleg még 4-5 év múlva is.
Látom, hogy nem ajánlgatjátok annyira a Huaweit, de érdekelne, hogy miért nem? Az ár/érték arányon (gyorsaság, képminőség, felbontás - mihez képest?) és a kicikínaikívánciságon
túl még valami
? (utóbbitól most eltekintenék, ha úgy jön ki lépés.)
MatePad 10-et nézegettem és Lenovo még a másik jelölt, ehhez mit szóltok fentiek fényében? Ha Lenovo, akkor melyik konkrétabban? Vagy akár más ötlet is jöhet, ha tud stabilan működni, és lehetőleg hasonló a felépítése és a használata a T3-hoz (csak hogy egyszerűbb legyen az életem, ha netánbarchopáznisegíteni kell telefonon keresztül)
MediaMarktban láttam, hogy a Huaweire a google appok se akkora műsor már, ott az alapvető, sokak által használt cuccok fent voltak, és nem buherával kerültek rá, hanem már biztosítja a Huawei a lehetőséget (vajon a TeamViewer is elérhető? Ezt pont nem néztem MM-ban).
Köszi, ha szántok rám egy kis időt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest