-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
truzdi
újonc
Köszi a részletes választ, útbaigazítást.
(waze inkább csak szemléltetésnek lett bedobva, hogy ilyesmin ne akadjon fenn a tabide még kamionos is lehet, ki tudja
)
Ahogy az eddigi nézelődésből már sejtettem, valóban elég sovány az LTE választási lehetőségem, valahol muszáj lesz kompromisszumot kötnöm.
-
truzdi
újonc
Sziasztok!
Új tablet vásárlásához kérném a segítségeteket.
- magyar földön vásárolható elsősorban, de elgondolkodok EU raktároson is
- max. 110 ezerig, de a 60-90 e közötti a preferáltabb
- LTE + SD, ez fontos!
- 4/64 GB <
- 8-10" között, kisebb akár jobb is lehetne a súlya miattAnyumnak lenne, nincs komolyabb igény, de ne belépő szint: böngészés, chat leginkább, youtube is, de komplett filmnézés viszont kb. semmi. Nem kell extra felbontás és extra gyorsaság sem, csak panasz és zokszó nélkül, megbízhatóan, tempósan működjön, ill. Waze el tudjon azért futni rajta...
.
A kiindulópont, ehhez viszonyítok:
Egy Huawei MediaPad T3-at váltana (L09), ill. van egy Huawei MediaPad T5 (L09), ezeket ismerem közelebbről, elég (volt korábban) a tudásuk, nem kell nagy cicóextrafaxxni, bár persze, nem baj, ha van benne szufla esetleg még 4-5 év múlva is.
Látom, hogy nem ajánlgatjátok annyira a Huaweit, de érdekelne, hogy miért nem? Az ár/érték arányon (gyorsaság, képminőség, felbontás - mihez képest?) és a kicikínaikívánciságon
túl még valami
? (utóbbitól most eltekintenék, ha úgy jön ki lépés.)
MatePad 10-et nézegettem és Lenovo még a másik jelölt, ehhez mit szóltok fentiek fényében? Ha Lenovo, akkor melyik konkrétabban? Vagy akár más ötlet is jöhet, ha tud stabilan működni, és lehetőleg hasonló a felépítése és a használata a T3-hoz (csak hogy egyszerűbb legyen az életem, ha netánbarchopáznisegíteni kell telefonon keresztül)
MediaMarktban láttam, hogy a Huaweire a google appok se akkora műsor már, ott az alapvető, sokak által használt cuccok fent voltak, és nem buherával kerültek rá, hanem már biztosítja a Huawei a lehetőséget (vajon a TeamViewer is elérhető? Ezt pont nem néztem MM-ban).
Köszi, ha szántok rám egy kis időt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest