- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
hubber1 #90370 üzenetére
Egyszer, nyáron a motorom tanktáskájának a GPS tartójában hagytam a navimat. Ugyanígy fólia volt rajta. Úgy átforrósodott, hogy eldeformálódott a műanyag háza. Azóta én nem szeretem, ha szellőtlen, fóliával takart helyen van a telóm, tabom. Toábbá nem állítható a szöge, a fólia rontja az érintésbevitelt és a képet is. Sztem rossz helyen is van (nagyon lent). Nem véletlenül építik a fejtámlákba a monitorokat. Több éven keresztül, havonta kisbuszoztam Németországba, meg vissza. Tapasztalat, amiket írtam.
-
hubber1
kezdő
válasz
hubber1 #90178 üzenetére
Megvan tegnap óta az emag-tól a P11 Plus 2nd Gen
Adtak hozzá egy ajándék Voda sim kártyát, de a kártya tartó nem SIM-es.
Én semhogy nem tudom berakni a SIM-et és a tableten tárcsázó sincsen.
"SIM foglalat nélkül"
Az Emag ezt írja a leírásban. Minek adnak hozzá SIM kártyát ha nincsen SIM lehetőség benne? -
Optika01
tag
válasz
hubber1 #90176 üzenetére
Nekem nagyon bejön, mint egy telefonon. Amit tudni kell, hogy a Pen rész ki van vágva, így a felette lévő rész vékony. Ebből kifolyólag ha ott próbálnád megfogni, akkor az eltávolodik a tablet felső élétől, kicsit olyan olyankor mint a szatyor füle
. De ez tényleg csak akkor, ha ott próbálod megfogni, de cc 1500,- Ft, ennyiért nem volt nagy kockázat
-
borbar
tag
válasz
hubber1 #90167 üzenetére
Szervusz! Tokot ezt ajánlom, én ezt vettem.
-
borbar
tag
válasz
hubber1 #90118 üzenetére
Ne a 6Gb-os verziót keresd, hanem a 8 Gb-osat.
* Xiaoxin Pad Pro 2022 8+128G is the Chinese version. cpu is Qualcomm Snapdragon 870,Support OTA update.Only Chinese and English languages are supportedÉs erre sem/nem szabad engedni, hogy rátelepítsenek bármilyen "globális" ROM-ot. (Egyszerűen meg kell írni az eladónak, hogy Te a kínai verziót szeretnéd.)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hubber1 #90109 üzenetére
Én elgondolkoznék a helyedben a Lenovo P11 Pro 2nd gen-en is. A proci kicsit gyengébb, cserébe oledes, és mivel nálad a Netflix a fő szempont, megfontolandó. Ég és föld a különbség még olyan jó minőségű IPS esetén is, ami a Tab 5-ben van.
Plusz ezt kapni itthon is, global romos.
-
válasz
hubber1 #90105 üzenetére
Elvileg nincs gond a L1 szinttel, és mégis hibára tud futni a netflix , gondolom nem a tanusítvánnyal van a gond, hanem valami szoftver bug vagy hasonló. Hivatalosan rendelkezik a tanusítvánnyal [link] .
Az okosbolt jó kérdés, inkább kicsit drágábban venném a helyedben, hivatalos értékesítő partnertől.
A másik megoldás, elengeded a xiaomit és gyengébb vasat veszel lenovo m10 plus gen3 , vagy kivársz a jó ajánlatra lenovo p11 pro gen2 .
Lenovo xiaoxin pad/ aka p11 pro gen2 sd870/mt 1300t [link] aliexpress 135 k . -
Rigormortiis
veterán
válasz
hubber1 #90104 üzenetére
Nekem is global romos volt. Nem mindenkinél jön elő ez a jelenség , de ha igen, akkor nem fog megszűnni, mindig ürítheted az alkalmazásadatokat és jelentkezhetsz be újra, ha előjön. És nekem elég gyakran előjött.
Ha ennyire fontos a Netflix, én nem kockáztatnék (nekem nem volt az), nem sokkal többért van egy Snapi 870es/oledes Lenovo, azon állítólag tényleg frankó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest