- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
[link] ehhez hasonló tablet tokot szeretnék vásárolni, de mind nagyon nagynak tűnik. Az én tabletem 25,5X16cm méretű. Lenovo tab P11. A linkelt tok belseje meg 26X21.5. Sok tokot néztem, ami 11" tabokhoz jó, de mindnek ekkora a mérete. Vagy ezek ilyenek? Nem teljesen passzoló tok kell, hanem akkora, aminek a belseje max. 1-2 centivel nagyobb, mint a tablet és nem 5-6-8-al. Ki milyet tudna ajánlani? Köszönöm!
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Megjött a telekomtól a Lenovo tab p11. még nem bontottam ki. Nem fóliás a doboz, csak 2 köralakú ragasztóval van lezárva. Másnak is ilyen volt?
-
Pardise
senior tag
Félreértettem, elnézést és köszi
Szeretnék rá vásárolni egy szilikontokot, valamint hozzá egy ilyen [link] tokot. Kérdés, hogy ebben a tokba beleférne-e úgy a tablet, hogy rajta van a szilikontok, vagy lekell venni hozzá, esetleg nézzek nagyobb tokot, amibe belemegy szilikontokkal együtt a tablet?
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
[link] ezt néztem ki. A telekom oldalán 6 GB ramot ír és sima P11. Tudtommal a sima P11-ben 4Gb ram van és csak a P11 proban van 6Gb ram. Rosszul tudom vagy esetleg elírás van az oldalon? Amúgy filmezésre, böngészésre használnám a tabletet. Minőségben megfelelő lenne ez a tablet? Összeszerelés milyen? Nem recseg ropog, jó minőségű? Első tabletem lenne és mindenképp egy minőségit szeretnék.
-
Pardise
senior tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni! Öcsémnek ballagásra szeretnék venni egy tabletet, mely az alábbi követelményeknek feleljen meg. Sajnos nem igazán vagyok otthon ilyen téren!
- 30-50 ezer ft körüli összeget tudnék rá szánni.
- Lenovo, Samsung, Asus márkájú legyen, de mást is meghallgatok.
- Nem gond, ha nem lehet vele telefonálni.
- Kamera legyen benne, elfogadható minőségű.
- Kijelző mérete igazából mindegy, ne legyen se túl kicsi se nagy otromba.
- Processzor sebességét, valamint a RAM méretét rátok bízom.
- Jó minőségű legyen kívül-belül, ne legyen lassúcska.
- Általában internetezésre lesz használva, meg talán játékra isVárom az ajánlatokat, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest