Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma jött meg a francia raktáros 134 eurós redmi pad2. Tényleg global, és már minden frissítést felraktam rá. Töltő es kábel a dobozban. Épp töltöm. Aztán reset és karácsonyig megy vissza a dobozába
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
ezt már én is megtaláltam. nincs 8gb-os verzió. más eladónál lenne, 167 euróba kerül. garanciát senki sem ír, csak hogy eu raktárról.
az alza.de-s is ennyibe kerül, de ott 24 hónap garit ír a lap. lehet, hogy az alza vállalja a garit és nem az eladó ?
viszont ott az értékelések mind csehországból vannak írva. gondolom az alza a cseh oldalt fordítja át nekem németre. lehet bevállalom ezt mégis, mert ha van gari akkor oké, ha nincs akkor olyan mintha az aliexpresszről rendeltem volna.
a tabletet apám akarja venni a lányomnak karácsonyra és már rágja a fülemet, hogy rendeljem meg, mert annyit gondolkozok, hogy addigra ki fog fogyni. kéréds, hogy pénteken lesz-e még árleszállítás? -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Én is napok óta nézegetem az aliexpresst. Redmi 2-t szeretnék. Tegnap az egyik hirdetesnel korrektül ki volt írva, hogy: a global verzió eladás előtt ki van bontva és felrakjak rá a global verziós rendszert. Es ez ezek után nem kap frissítést.
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...
Én tabletet vettem volna a mi.com-on. De valahogy nem akarnak akciozni idén. Lehet marad a mediamarkt mint beszerzési forrás.
Illetve egy porszívó hirdetesnel is beleszaladtam, hogy fel kell rakni a mi-home-ot, atallitani a régiót kínára és csak utána lehet nyelvet választani, pl angolt vagy németet.
A garanciát 1000 hirdetesnel senki sem említi. Gondolom sehol semmire.
Várok egy 90 eurós visszatérítést egy korábbi visszaküldött vásárlásból, remélem visszakapom. A rendszer szerint legalabbis van még pár napom. -
sziasztok!
nos nekem a alldocube iplay60 nem jött be. újraindulgat, illetve most egy negyed órája folyamatosan újraindult. aztán abbahagyta. gyorsan nyomtam neki egy resetet és holnap küldöm vissza a feladóhoz.. most tudnám, hogy merrefelé keresgéljek mnásik tablet után.
valami hasonló kellene, böngészni, youtubozni illetve kisgyereknek a cicás játékaihoz. de jó lenne, ha a szemünk nem káprázna már fél óra után.
-
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a topicban és vettem egy iplay60 mini pro 256-ot. Bár nem tudom minek ennyi memória nekem.
Valami nagyon gagyi vacakra számítottam, de azt kell mondjam, hogy nagyon is jó. A kijelzőtől féltem, hogy lassú lesz vagy a színek fárasztóak. Szerencsére nem ez a helyzet. A színek és a fényerő is rendben van. A kijelzőn gyárilag van fólia. Hangszórók elég erősek, legalábbis a lakásban.
Jött rá egyből alldocube frissítés és Google biztonsági is. Erre azért kíváncsi leszek meddig fognak jönni.
Nekem netezgetni és YouTube-hoz kellett. Illetve kislányom is szeretné majd használni. Mivel még csak 8 éves erősen korlátozottan fogja használni nekem köszönhetően. Biztos valami cicás játékot kell majd letölteni neki. Asszem erre túlzás is. Valami tokot vagy táskát kell még vadásznom hozzá
-
A Lenovo yoga pad 13 megér 500 ercsit? Azt írja az amazon hogy a normál ár 750 € lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Jövedelem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
viszont ott az értékelések mind csehországból vannak írva. gondolom az alza a cseh oldalt fordítja át nekem németre. lehet bevállalom ezt mégis, mert ha van gari akkor oké, ha nincs akkor olyan mintha az aliexpresszről rendeltem volna.
geoblocking vagy minek hívják. csak akkor minek van az európai unió..a nagy dicső vámunió
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...