-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
nos nekem a alldocube iplay60 nem jött be. újraindulgat, illetve most egy negyed órája folyamatosan újraindult. aztán abbahagyta. gyorsan nyomtam neki egy resetet és holnap küldöm vissza a feladóhoz.. most tudnám, hogy merrefelé keresgéljek mnásik tablet után.
valami hasonló kellene, böngészni, youtubozni illetve kisgyereknek a cicás játékaihoz. de jó lenne, ha a szemünk nem káprázna már fél óra után. -
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a topicban és vettem egy iplay60 mini pro 256-ot. Bár nem tudom minek ennyi memória nekem.
Valami nagyon gagyi vacakra számítottam, de azt kell mondjam, hogy nagyon is jó. A kijelzőtől féltem, hogy lassú lesz vagy a színek fárasztóak. Szerencsére nem ez a helyzet. A színek és a fényerő is rendben van. A kijelzőn gyárilag van fólia. Hangszórók elég erősek, legalábbis a lakásban.
Jött rá egyből alldocube frissítés és Google biztonsági is. Erre azért kíváncsi leszek meddig fognak jönni.
Nekem netezgetni és YouTube-hoz kellett. Illetve kislányom is szeretné majd használni. Mivel még csak 8 éves erősen korlátozottan fogja használni nekem köszönhetően. Biztos valami cicás játékot kell majd letölteni neki. Asszem erre túlzás is. Valami tokot vagy táskát kell még vadásznom hozzá -
A Lenovo yoga pad 13 megér 500 ercsit? Azt írja az amazon hogy a normál ár 750 € lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest