- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz
Tibicsucsu #92578 üzenetére
Pár napig annyi volt...
-
csonkadavid
tag
válasz
Tibicsucsu #92565 üzenetére
A gyerek meglesz valahogy gps nélkül. Sztem. 80 ért töltőállvánnyal nagyon jó vétel volt főleg 2 év korrekt garival.
-
Nikaré
őstag
válasz
Tibicsucsu #92565 üzenetére
Elsiklottam az LTE verzió felett, nem tűnt fel, hogy van ilyen is ebből. Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
Tibicsucsu #92407 üzenetére
Lenovo P11 2nd gen folding case?
Aztán kiválasztod azt, amelyik szimpi. Ugyanerre tempred glass. De ha a gyerekek nem hurcibálják, akkor elég lehet egy fólia a karcok ellen (ez érintőcerkás ugye? Azt nem tudom hogy viselkedik a kijelzővédő üvegre)Ilyen autós tartóban nincs tapasztalatom. Viszont a visszahajthatós védő és az utós tartó egyszerre szerintem nem fog menni, kocsi használat előtt lehet ki kéne venni a tokból.
Ebből ilyesmi kéne neked -
cidalain
veterán
válasz
Tibicsucsu #92405 üzenetére
Ha nem SOS, sokkal jobban jársz Ali rendeléssel, mert töredék áron kapod ugyanazt a tokot, fóliát, üveget mint itthon. A választék is talán nagyobb.
Autó és mesenézés: ti már próbáltátok korábban? Ha nem akkor készülj hányós zacsival, lehetnek meglepetések
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest