- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
Santi22 #95068 üzenetére
Ha jól rémlik 2A a töltője, de majd otthon megnézem.
Rádugtam egy ilyen Alza-s 200W töltőre is, a 3. portba dugtam, úgy hogy az első kettő már használatban volt, így 30W-ot adott le, de az sem változtatott a helyzeten. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a Teclast M50 Pro tablet, viszont nem tudom bekapcsolni
Feldugtam tölteni a saját töltőjével, kábellel, 10 perc múlva megpróbáltam bekapcsolni, bejött a Teclast képernyő, majd hogy töltődik, de ennyi, gondoltam hagyom még. Hagytam 1 órát, ugyanez, hagytam egész éjszaka, ugyanez. Próbáltam más töltővel, kábellel, a szitu ugyanaz
Ez kuka, mehet vissza feladónak?
-
bugizozi
őstag
Basszus, pedig esküszöm kerestem, kicsit görgettem is vissza, de csak most látom, hogy pár hozzászólással ezelőtt pont ez a téma
Akkor ezek körül választ majd az illető, kell-e neki magyar gari vagy nem:
Teclast M50 Pro
HONOR Pad X8a
Köszönöm! -
bugizozi
őstag
Szia!
Megnéztem, ott ezt a kettőt láttam 60-ért:
Teclast M40 Pro (2023) Unisoc T616 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1" 1920x1200 Full HD 7000 mAh Android 12 (244*163*9.3 mm 540 g??) - 60 ezer Ft
Blackview Tab 16 Unisoc T616 8 GB RAM 256GB ROM 11" 2000x1200 7680 mAh Android 12 260*164*7.95 mm 533 g - 60 ezer Ft
De az első már nem kapható
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ismerős megkért, hogy nézzek neki minimum 10" tabletet minél olcsóbban
(neki az álma 30-40e venni egy jót, mondtam, hogy azt felejtse el)
Tudnátok ajánlani 40-50-60 ezres kategóriában 1-1 gépet, hogy meg tudjam neki mutatni mi a felhozatal? Rég vettem tabletet, nem tudom mi a kínálat most, a BB topikban láttam, hogy aliexpressről lehet jókat kifogni.
Lehet külföldi vásárlás is, ráér, gondolom onnan jobb áron vannak, csak a gari kérdéses. (lehetőleg EU raktárból)
Esetleg lehet használt is, pl ez a Samsung Galaxy tablet 10.1 col 32 GB 50e-ért megérős vagy felejtős?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
tjb007 #59949 üzenetére
Szia!
Akkor sem ha két profil van? (dupla gmail, fb stb.) Most egy ASUS MeMO Pad 8 (ME181C) van de nem vagyok elájulva a sebességtől, elég sokszor van hogy megakad és gondolkozik, pláne ha felhasználó váltás van, vagy ha már régen volt szinkronizálva és bekapcsolom a wifi-t.
Köszi!
-
bugizozi
őstag
válasz
katonab1983 #58828 üzenetére
Az hogy 3g nincs tata-bp vonalon arról speciel nem a tablet tehet. Én is járok arra és az se ritka hogy a komplett térerő elmegy és még telefonálni se lehet nem hogy netezni...
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Van arról esetleg valami hír, hogy az Asus Memo Pad 8 ME181C-re vagy az LG G-Pad 8.0-ra jön-e a lollipop idén?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A sokak által ajánlott WayteQ xTAB-8Q milyen megbízható boltból lehet beszerezni manapság?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
ClioRS #55365 üzenetére
Szia(sztok)!
Miben nyilvánulnak meg az Intel processzoros ASUS tabletek gondjai a játékoknál és programoknál?
Pont mostanában kezdem eldönteni, hogy nekem 8" tablet kell és a ME181C-t szemeltem ki. Milyen problémákba ütközhetek? Vannak köztudott jatékok v programok amik nem mennek?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
ClioRS #54805 üzenetére
Szia!
Akkor az LG-t érdemesebb venni, mert abban erősebb a proci? A Samsung Galaxy Tab4 és az LG GPad 7 mellett az ASUS MeMo Pad 7 is felkeltette az érdeklődésemet, az ebben lévő Intel proci erősebb mint az előző kettő?
Mondjuk ha igazából nagy különbség nincs köztük, akkor én személy szerint a Samsung mellé tenném a voksom, valamiért az valamiért jobban tetszik, mint a másik kettő. Ezzel nagyon nem lőnék mellé, ugye?Ezek ugye már tudnak kezelni több felhasználói fiókot?
Köszönöm a segítséget!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
7" tabletet szeretnék venni, amit eddig kinéztem az az LG Gpad 7.0 és a Samsung Galaxy tab 4 7.0
Olvastam róluk ezt. Nekem a Samsung felé húz a szívem a 1,5 GB ram miatt. A kérdésem az lenne, hogy a mindennapi használatban (böngészés, email, jatek) érződik ez a többlet memória? Alaphangon mennyi a szabad belőle? Pl én a telefonomon ha mindent bezárok akkor 650 foglalt a 800-ból.
Esetleg más alternatíva ebben az árszegmensben v kicsit fölötte/alatta?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest