Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Megjött a lenovo tab m10 ebbe 3gb Ram van. Használhatónak tűnik első ránézésre.
-
cidalain
veterán
válasz
kbyte1024 #81840 üzenetére
Telómban 2 GB ram van (5 éves a teló lassan), de alap dolgokra bőven oké. Igaz, azon max telózás, face, meg fényképezés megy, de ezt stabilan tudja. Sok múlik a szoftveren egyébként 2 GB ram esetén (egyébként aki nem tud sw-t csinálni 2 GB ramra, az 3-4-re sem tud, csak max nem veszed észre, mert van tartalék, de attól még rossz. Pl ha 3-4 app meg a rendszer felzabál 3.5 gigát a 4-ből, az nem oké, de persze akadni nem fog)
-
cidalain
veterán
válasz
ReSeTer #81838 üzenetére
Nem, ahhoz a kettő is elég. De azt írtad, a rendszer se legyen hulladék. 1 GB rammal a rendszer pont az. 2-vel a rendszer elpötyög stabilan, néha kicsit meg-megakadva, türelmes embereknek való. Ehhez jönnek hozzá a felhasználó által futtatott dolgok.
Ha csak és kizárólag egy ilyen tökegyszerű játék megy mellette, akkor oké (és ezt nagyjából 2 év múlva is üzembiztosan fogja tudni), azonban ha néha lenne netezés, emailezés, facebook, messenger is, na ez így együtt már sok lesz a 2 GB ramnak. Appváltáskor lassú lesz a folyamatos betöltések miatt, stb. És így már eleve nincs benne tartalék, mi lesz 2 év múlva?
Ha kell egy kis tartalék, kicsit hosszabb távra szánod, tök általános, de többfunkciós feladatra is, akkor ajánlott a 3 GB. -
cidalain
veterán
válasz
ReSeTer #81835 üzenetére
Illene 3GB ramos tabletet venni, de az ennyi keretből nem fog kijönni, bár amire te akarod nem feltétlenül kell a 3GB
Lenovo M8 2 GB rammal 40 körül ez a minimum. De nincs benne sok tartalék.
Huawei Mediapad T5 amiben már 3GB ram van és fullHD kijelző, de cserébe 60 körül van akciosan. Használtan mondjuk megvan 50 alatt még garisan (2 év garival árulják), de 35-re még nem ment a használtak ára -
kbyte1024
veterán
Sziasztok esetleg van valakinek Teclast T30 tabija? vélemény esetleg róla?
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Melyik tabletet ajánljátok ilyen három színt kell egymás mellé tenni rakosgatós játékokhoz?Ha nem konkrét modelt írtok, a teljesítményszint is jó, ami kell az ilyen játékokhoz.
Használt szóba jöhet, méret nem a legfontosabb dolog, az a lényeg, hogy a rendszer ne egy hulladék legyen rajta.Max összeg: újért: 50k, használt 30-35k
-
Janoo_07
aktív tag
A Lenovo Tab M10-nál a legolcsóbb új előfizus kihozatalhoz ez van írva:
* Vállalt költési szint: 2490 Ft. A hűségidő alatt ennél nagyobb havi díjú díjcsomagra válthatsz, kisebbre nem.
A költési szint összege az általad választott Mobil hang és/vagy mobilinternet díjcsomag-kombináció együttes, kedvezményekkel nem csökkentett alap havi díja ( e-Pack sem számolódik a költési szint összegébe).Ez azt jelentené, hogy az 1890 HUF-os net mellé még minimum 600 HUF értékben kellen beszélnem, ha szeretnm a 6600HUF-os online kedvezményt?
-
swado
tag
Sziasztok!
Tabletet tervezek venni és ebben kérnék egy kis segítséget. Lényegében a telefonomat (Samsung A20e/Exynos 7884/Mali-G71MP2/2 GB Ram) kéne felülmúlnia teljesítményben és képernyőméretben. A teljesítmény is lényeges.
- A kijelző elég ha 8 hüvelykes, de lehet nagyobb.
- wifi elég
- Új készülék.
- A beszerzése most nem lényeg.
- Szintetizátorhoz lenne, SimplyPiano/Flow Key/Stb. alkalmazásoknak kéne rajta röccenés nélkül menni. A A20e-nél mindenképp erősebb kéne.
- Az ára jó lenne max 60k körül. Ár-értékben szeretnék nem mellé lőni. -
cidalain
veterán
Kell a 4G, és a Sim előfizetés? (Ha gyereknek lesz, akkor jórészt otthon, és ott feltételezem hogy van wifi) Ha az előfiizu díja fixen hozzáadódik még és esetleg nem is kellene, akkor az összességében drágább lesz mint venni egy wifo onlyt "bárhol"
Gyereknek szerintem nagy lesz a 10", bár nem tudom mekkora gyerek. Amúgy ez egy kb 2-3 éves tablet.Ha elég a wifi és a 8", és a low budget hardver kipróbálni milyen a tab feeling, akkor Lenovo M8 (TB-8505F) hasonló áron hűség, és előfizu nélkül (emagon 41k)
-
Dr.NX
Topikgazda
Annyira nem nagy eresztés a két olcsóbbik, itt nemigen szoktunk 2GB RAM-os tabletet ajánlani.
Huawei MediaPad T3 10 - 20 ezer + 10x1890 Ft
9,6" 1280 × 800 px IPS, 2/16GB, quad-core A53, 4 × 1,4 GHz, 4800 mAh, 4G SIMLenovo Tab 4 8 - 30 ezer + 10x1890 Ft
8" 1280 × 800 px IPS, 2/16GB, quad-core A53, 4 × 1,4 GHz, 4850 mAh, 4G SIMLenovo Tab M10 - 40 ezer + 10x1890 Ft
10.1" 1920 × 1200 px IPS, 3/32GB, octa-core A53, 8 × 1,8 GHz, 4850 (7000?) mAh, 4G SIM -
atees
őstag
Szisztok! Mennyire használhatóak ezek a tabletek amik most a telekomnál akcióba vannak? Telekom akciós tablet.
Arra gondolok, hogy mennyire gördülékenyek netezésre filmnezesre, térkép böngészésre?
Köszi -
zsizsef
senior tag
Üdv!
Hátha tud valaki segíteni.
Korábban felraktam [lineage-16.0-20190811-UNOFFICIAL-TB8703.zip] . Ezzel nincs gond.
Frissítenék: [lineage-16.0-20200211-UNOFFICIAL-TB8703.zip]. Az utóbbi se frissítéssel, se tiszta telepítéssel nem indul el. Egyik rom sem. Ugyan innen a [15.1] telpül gond nélkül. Néztem a 16-ra nincs panasz telepítést illetőleg. -
mutyi
senior tag
Srácok sikerült megcsinálnom, köszi mindenkinek az infókat.
-
mutyi
senior tag
Lenovo Yoga 3 tablet. Gyári rom. Tudom hogy a build numberre kell, de ezen a készüléken vagy ezen a 6.0.1-es rendszeren nem aktiválja. Végig próbáltam az összes helyen.
Sajnos mind a 4 app ami elvileg meghívná a fejlesztői menüt egyik sem működik.
Szóval ha lenne developer módom akkor az frp is megoldódna. -
cidalain
veterán
válasz
Csabi65 #81813 üzenetére
Alapból biztosan nem az ősrégi android az oka, mert kipróbáltam én is Chrome böngészővel egy Android 4.4-es készüléken megy a mediaklikk.hu, tudok lejátszani videókat.
Nem tudom mennyibe került de ennyire noname tablet nem javasolt, pontosan az összehányt szoftver miatt. Az android 4.4 már kb 5 éves rendszer, félő, hogy a hardver is olyan régi.
Akármi lehet az oka annak, hogy nem megy.
Ha online vetted akkor elállhatsz a vételtől 14 napig, visszakapod a pénzed, és tudunk helyette értelmes gépet ajánlani. Itthonról 2 év garival, 40 körül már van olyan, ami jó lenne tévéadást nézni. -
mutyi
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám bekapcsolni a developer módot?
6.0.1 van fent a tableten és a built-in menü nyomkodása nem működik.
Letöltöttem már pár apk-t ami elvileg előhozza a developer menüt,de egyik sem működik. -
aikidos
friss újonc
Sziasztok, lehet, nem a megfelelő helyen írok, de van egy felajánlásom.
Veszprémiek előnyben!
Ingyenesen átadom Koobe x8 Slim Nav&call tabletem, ha vki lát benne fantáziát.
A tablet Android 4.0 op.rendszerű, 5 éve vettem, 2 éve nem használom, t.i. 3 éves korában nem volt már hajlandó felvenni a töltést. A Koobe márka szervizbe küldtem fel, aksi cserét kértem. nem tették meg, azonban jó pénzemért tönkretették az adatbuszt, a "bevizsgálás" címén, oly módon alkalmazva a forrasztást, h már nem lenne használható OTG csatlakozóként az USB aljzat, csakis töltésre. Azonban a töltést továbbra sem veszi fel. Reklamációm semmibe vették, és nem ismerték el a szervizbeli roncsolást.
Az érintőképernyője ép, a belsején csak a fent említett márkaszerviz munkálkodott. A hátsó fedelén van némi kevés, felszínes karcolás.
Az USB aljzat mellesleg a szervizelés óta némiképp szorul, ha csatlakozom hozzá a töltő kábellel.
Az már csak a hab a tortán, h a legkedvesebb készülékem volt azalatt a 3 év alatt... -
Somatom
veterán
válasz
Csabi65 #81810 üzenetére
Ez elég fura. A Telenoros MyTV alatt sem fut? Az MTV1 és a Duna biztosan benne vannak az ingyenes csomagban. Egyébként meg esetleg telepítsd a Kodit és olvasgass a Kodi topikban!
-
Csabi65
friss újonc
Sziasztok! A segítségeteket kérem! Vásároltam egy Tablet-et Androiddal, és pont az nem fut rajta, amiért vettem: az online Tv adások. Mediaklikk/m1, Duna, stb. Hír Tv. Azt írja, ehhez a videóhoz kompatibilis forrás nem áll rendelkezésre... Feltettem már a VLC-t, a K-lite codec packot, a Flash-t, a Jawa-t és ugyanúgy nem fut egyik sem. Mit csináljak?
Előre is köszi! -
mutyi
senior tag
válasz
Somatom #81803 üzenetére
Igen, köszi, közben meglett hogy mi is ez az FRP lock. Mindösszesen annyi bajom van, hogy hiába mutatja minden video a megoldást, azaz a @ jelre tartva fel kellene hogy ugorjon egy fogaskerék és utána be tud az ember lépni az android menübe,stb, ez az esetemben nincs így. Sehogy sem tudom kicsikarni hogy eljussak az andorid menüjébe....
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok,
Lehet volt már kérdés, de a segítségeteket kérem. A fiamnak van egy régi Samsung Tab A-ja de már kezd eléggé kuka lenni, ezért megvettük neki a legújabb Tab A verziót.
A kérdésem az lenne, hogy milyen programmal tudnám átküldeni / átmenteni a játékai a régiről az újra, úgy, hogy a mentései (vagy ahol éppen tart) azok mind megmaradnak,
Köszönöm szépen
-
cidalain
veterán
válasz
Dodeszh #81801 üzenetére
Nem sajna, hazait nem tudok. Xiaomishop (ami nem hivatalos shop) oldalán is már csak a legdrágább rendelhető, de nekik nincs hazai raktáruk, Kínából hozzák ők is (szóval időt nem nyersz vele)
Egy két nagyobb GSM shopban láttam még, de nem tudom raktáron van e nekik (illetve egyes GSM shopokban én nem bízok) -
ricogsm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest