- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kem
addikt
Sziasztok!
Eloszor is kellemes unnepeket kivanok mindenkinek.Szeretnem anyukam tabletjet frissiteni mert nem mennek rajta a kommunikacios appok. Ma vegre megszereztem az eszkozt, es nem talalok rajta semmi opciot frissitesre.
Sajnos most nem vagyok olyan helyzetben, hogy az agyam pengeelesen vagjon ezert nem nagyon birtam rajonni, hogy mi tevo legyek hirtelen.
Egyaltalan nem hasznalok androidot, csak servereken Linuxot es irodakbol leselejtezett Apple cuccokat szemelyes dolgokhoz.
Tipus: Lenovo Tab 3 8
Android Verzio: 6.0
Ha valaki tudna nekem segiten hogyan tudnek erre egy mukodo rendszert varazsolni azert nagyon halas lennek.Elore is koszonom a valaszokat.
-
-
ace666
tag
Sziasztok!
Hozzánk egy Teclast P20HD futott be karácsonyra [link]
Egy óra használat után megjelent két csík a képernyő teljes szélességében... hamar megdöglött két sor pixel.
Nyitottam az aliexpressen disputet. Mire lehet számítani ilyenkor?Egyébként spanyolból jött, kb 6 nap alatt.
Kívülről igényesnek tűnik, fém ház, nem melegszik, a képe is szép (volt)
4/64 GB, az oprendszer kellően gyors, de egy-egy játék már gyanusan sokat tölt (pl Asphalt 9), vagy mintha néha beszaggatna (Brawl stars).
Youtube videók gyorsan betöltődnek, szépen mennek nagyobb felbontásban is.
A fényképezője kritikán aluli, zajos kacat, nem is értem miért rakták bele.Összeségében olcsó húsnak híg a leve... Egy huawei mediapad t5 10" 3GB van még itthon, annál az oprendszer mintha gördülékenyebben menne, de azon nem szaggatnak az említettek.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
tibor2010 #83988 üzenetére
Akkor jól mondtam, 3G-nek mennie kellene... az a baj, hogy a mobilmenübe be se lehet lépni, ha nem ismeri fel a sim kártyát...
Ha be lehetne állítani, hogy a 3g preferálja, akkor lehet egy újraindítás után már nem lenne gond... Van esetleg olyan app a playen, amivel hozzá lehetne férni ehhez a beállításhoz? Gondolok itt hasonlóra mint a VPN ki be kapcsoló appok voltak...
(szerintem nem szempont, de én jelenleg NO-ban vagyok, van MO vodafone, NO Lebara és Lidl Connect kártyám.... egyiket sem ismeri fel... Pedig a link alapján simán mennie kellene a 4G-nek is... )
-
bpmcwap
senior tag
válasz
tibor2010 #83982 üzenetére
Itt lesz a kutya elásva.... Tudsz adni linket, hogy pontosan mely sávokat támogatja? LTE mellett WCDMA nem is támogatott???
Elvileg a B1-et tudja, az pedig minden magyar hálózaton van 3G néven, tehát elvileg fel kellene ismerni bármelyik kártyást szvsz...
FDD-LTE:B1,B3
TD-LTE:B39,B40,B38,B41
WCDMA:B1
TD- SCDMA:B34,B39
GSM:B3,B8 -
bl4ze
veterán
-
-
bpmcwap
senior tag
újraindítottam, repülőbe raktam, kikapcsoltam, repülőbe újraindítottam, már nem tudom mit taáljak ki...
Sajna semmi...
azért köszönöm -
Somatom
veterán
-
Zsolt7981
tag
LENOVO - Tab M10 FHD Plus(2th Gen) 10,3" 64GB gyors teszt
Ezt kapta az asszony karácsonyra. és mivel nem szeret a beállításokkal pöcsölni, így rám maradt az üzembehelyezés.
Bejelentkezés után jött 3 frissítés is (1 giga- 400 mega- 250 mega),így jó egy óra eltelt, mire használatba lehetett venni a tabot, ezt egy kicsit sokallom, viszont így legalább friss android 10 van rajta december elsejei biztonsági frissítéssel.
Összeszerelési minőség rendben van, anyaghasználat szintén.
Ramkezelés meglepően jó, bár 4 giga ramtól el is várható.
Ami eddig nem tetszik, az az általános rendszersebesség, elég gyakran bedadog. Nem mondanám lassúnak, de néha-néha megakad egy pillanatra. Ez szerintem optimalizálatlanság lehet, mert a háztartásban levő másik két tablet (Huawei mediapad T5 és Xiaomi mi pad 4 plus) papíron nyers erőben gyengébb, mégis sokkal fluidabbak.
Kamera nem érdekel, nálunk nem szempont.
Akkuról fél nap után még nem tudok nyilatkozni, de számok alapján nem egy nagy szám. (otthoni tabetnél, ami szinte sose hagyja el a lakást nem is érdekes annyira)
És akkor a kérdés, hogy megért-e 85 ezret? Azt mondom, hogy nem igazán. Azonos árban inkább a huaweit vettem volna, ha épp lehetett volna kapni karácsony előtt. Még a samsung galaxy tab a7 (2020) volt képben, de az kicsit drágább is volt, és az is akadozott rendesen (Media Marktban próbálgattam csak)
-
törölt tag
Lenovo 8Tab, tb-8704x az a problémám vele,hogy néha önálló életet él a billentyűzet, és el kezd magától írni.
Van erre valami megoldás?
Egy újraindítás után nem csinálja,de nem gondolom,hogy ez a megoldás.
Nem sérült,nem esett le,hibátlanul működik amúgy. -
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #83965 üzenetére
közben sikerült kivarázsolni óvatosan, beletettem egy nanot egy mikrofoglalarba, de a kártyát sajna nem simerei fel...
De maga a tablet hihetetlen gyors, mintha nem is 2/32 es lenne hanem minimum 3/32... Háttérben megy letöltés, játék és semmi akadás... Ha felismerné a sim kártyát gondolkodás nélkül vennék még kettőt, hogy mind három gyereknek legyen 1-1. Köszönöm a tippet. Tanulós tabnak teljesen tökéletes lesz itthonra wifin. Szép Karácsonyt mindenkinek!
-
bpmcwap
senior tag
Hétfőn megrendeltem a P80X-et, ma délelőtt megjött lengyel raktárból, sőt, mire hazaértem a gyerek már be is gyógyította a SIM kártyát... hogy lehet belőle kivarázsolni???? Ez nem olyan mint a Xiaomi-k, de kihúzni se tudom... Kerestem videót, de azt se találtam...
-
zolko74
tag
Iplay 30 banggood kupon: BGALIP30
-
zolko74
tag
válasz
felhasználóx #83962 üzenetére
Előrendelés volt, október 27-én fizettem ki.
November 27-én indult el Kínából. December 10-én érkezett Luxemburgba, és december 16-án hozta a postás. -
cidalain
veterán
Nagyon off mert nem tablet, de 11.11-ei akciós rendelésem kínai official store-ból, fizetős registered postával sehol sincs. Az utolsó track november 20. Oké hogy refund lesz, de az akciós napon vagy 5 dolcsival kedvezőbb áron vettem, ami egy 20 dolcsi körüli terméknél már jelentős.
Ma van a szeretet ünnepe, szeressük a kínai logisztikusokat, szállítókat. Tegnap úgyis anyáztuk őket. -
bl4ze
veterán
válasz
verybigboy #83959 üzenetére
Nekem az M40 december 3 óta áll - várakozó státusz....
-
zolko74
tag
Pár napja megérkezett az Alldocube IPlay 30 tablet.
(Banggod, EU Priority Line szállítás, kínai raktár)
Luxemburgban adták fel, és a magyar posta hozta.
Nagyon szép a kijelző. A hátlap alumínium, de a keret műanyag. Kicsit tartottam tőle, de úgy is veszek hozzá valami tokot, mert főleg munkára vettem.
Az összeszerelés minősége tökéletes.
Az android biztonsági csomagja 2020.09.05.
A rendszer alapjáraton 1.7 - 2GB szabad memóriát hagy üresen a 3.74-ből.
Szépen működik minden.
Egy anomáliát tapasztaltam, amikor beraktam a Digi Sim kártyát valamiért nem kérte a Pin kódot.Köszönöm a topiknak az ajánlást!
Üvegfóliát érdemes rá tenni?
-
cidalain
veterán
válasz
bobek72 #83952 üzenetére
Nagyjából ugyanazt tudja a két vasban a GPU egyébként. Megkukkolható az összehasonlítás amit Somatom linkelt, én is megnéztem délelőtt, de számottevő különbség nincs. Az hogy egyik tesztben az egyiknek van 5-10% előnye, a másikban meg a másiknak, az tulajdonképpen majdhogynem tökmindegy.
Tényleg dönthet az, hogy melyik szimpibb kinézetre, márkára, árra, akármi. Felhasználói élményben szerintem ugyanazt fogod kapni bármelyik mellett döntesz -
Dr.NX
Topikgazda
-
doddencs
senior tag
HD netflixet tovabbra sem tudja egyik kisebb gyártó sem, jól gondolom? Újabb készülékek esetén tényleg csak a Samsung maradt?
-
Somatom
veterán
válasz
bobek72 #83949 üzenetére
Nehéz döntés. Elméletileg erőben nagyjából pariban van a két vas. Mínusz a bugok, ami mindkettőnél X faktor. Nekem ellenszenves ez a Spreadtrum/Unisoc. Az MTK -nál van Engineer mód, toolok, hackek, ha baj lenne. A nagyobb akku is a Chuvi mellett szól. Viszont a BT5 meg a másik oldalon előny. Sztem itt az egyéni preferenciák kell döntsenek.
Ami a grafikát illeti, itt egy összehasonlítás. -
cidalain
veterán
válasz
bobek72 #83949 üzenetére
a soc típusa, és az akku mérete a Hipad felé húz (szubjektív részemről hogy e kettő soc közül a Mediatekben számomra több a bizalom, de ez nem jelent semmit).
a kisebb súly, a BT5, és az ára az M40 felé húz.ugyanakkor az Unisoc T618 kicsit jobban teljesít a teszteken, újabb is, viszont többet fogyaszt. simán mondható hogy nyugodtan lehet venni az M40-et, az olcsóbb árcédula is mellette szól: igazából a Hipad nem ad többet annyival, amennyivel többe kerül. emiatt igazából nem kérdés, a kérdés, ha egy árban lennének akkor érdemes lenne filózni a kettő között, így azt hiszem egyértelmű.
-
bobek72
tag
Sziasztok
Hozzáértöktöl kérdezném, két tablet között vacilálok ,hogy melyik lenne jobb?
Teclast m40 és Chuwi hipad x. Böngészés és játékra lenne. -
Dinter
addikt
Kicsit off:
Vettem innen apróról tabletet, bontatlan volt, elvileg nyereményjátékon nyerte és ezért nincs hozzá nyugta, csak garanciajegy. Ez legit lehet?
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #83937 üzenetére
Hogyne lenne Magyar kiosztású.
Nekem még a régebbi verzió van, a két ceruzaelemes. De, az is Magyar kiosztású.
-
-
cidalain
veterán
válasz
Terapeuta #83935 üzenetére
Nincs nagyon beugratója. A kínai cuccok egy nagyságrenddel olcsóbbak. A gari kérdés természetesen rosszabb, nehezebb intézni, tovább tart, stb.
@bpmcwap
Gyakorlatilag bármilyen Bluetooth billentyűzet mehet hozzá. Szóval ne a konkrét tabhoz keress billt, főleg ha nem tokkal egybeépített kell. Arra számíts, hogy nem igazán van magyar kiosztású. Én sima egyszerű 10 dolcsisat használok (pont mint a linkelt képen, csak tok nélkül), amikor éppen hosszabban kell írni, annyit nekem megért. Persze komolyabb cuccok is vannak, valamelyik tartósínnel, van amelyiken beépített touchpad is van, ami szintén jól jöhet. -
Petyuska111
tag
Lenovo M8 tabletem pár hete megkapta az android 10-et... Nem is reméltem, hogy még frissítik. Nem lassult tőle, bár ettől tartottam. Ha valakinek fontos ez, hogy nem mittudomén 7/8/9-es android legyen a tabon, akkor ilyen szempontból is ajánlott ez a gép, ellentétben esetleg noname tabokkal.
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok,
egy régi Sony Z2-es tabletot szeretnék cserélni....már az akksija is ergya, a google böngésző egyre többször befagy (Android 5.0 fut rajta). Amúgy imádtam, sosem volt vele gondom (tartalomfogyasztás, realracing)
Nézegetem a 6GB-os Teclast M40-et.
Létezhet hogy 60k-ért lehet egy olyan gépem, ami a Z2-őt váltja?
Mi ebben a beugrató? Miben fogok csalódni? -
bpmcwap
senior tag
Egy rakat házit kaptak a srácok és jan 11 után sem biztos, hogy lesz offline suli, ezért meg kellett vennem a P80X-et tűzoltásnak... Viszont kellene egy billentyűzet is hozzá. Létezik EU raktáron valahol valami ajánlott, kompatibilis? Nem kell karácsonyig ideérjen.
Köszönöm
Amazonon egyenlőre ezt találtam, ez jó lehet? (Bár nem nagyon tetszik, hogy a tartó konkrétan rajta van a kijelzőn. Nagyon régen nekem volt olyan ami nem pántokkal, hanem rugalmasan feszülő éllel rögzítette a tabletet - ilyenek méár nincsennek? Vagy csak én nem találtam...) -
cidalain
veterán
válasz
zsírsámán #83931 üzenetére
Ha használt, akkor Huawei Mediapad T5 10 LTE (lehetőség szerint a 3 vagy 4 GB ramos verzió)
Amikor még lehetett kapni akkor a 3 GB-os 70 körül volt, a 4 meg 80-85 körül, így azt gondolom használtan pár hónaposan (még bő garanciával) belefér a 60-as keretbe.
Az újak közül az olcsó Huawei Matepad 8 bőven elég, nem költenék többet rá, hisz a 60-ezres sem tud többet. Igaz hogy a Matepadon nincs Google service, de képnézegetéshez, és videocsethez nem is fog kelleni. -
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Nagymamámnak szeretnék tabletet venni, kizárólag fényképek nézegetésére és videotelefonálásra. Fontos, hogy SIM kártyát tudjon fogadni az eszköz, mert nincs nála internet.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Mindegy, amekkora az árba belefér.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Használt is megfelel.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Mindenképpen itthoni vásárlás.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
Fényképek nézegetése, videotelefonálás
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
60.000 Ft.Köszönöm a segítséget!
-
Zsolt7981
tag
válasz
cidalain #83928 üzenetére
Hát igen, ezekért a hardverekért ennyit szánok, főleg hogy nem nekem lesz, hanem ajándékba. Nyilván áldoznék többet is, ha minőségi lenne az előrelépés. Pl annó az elsők között rendeltem meg a Xiaomi Mi pad 4 pluszt, egy hasonó tudásért most is jobban kinyitnám a pénztárcám. Tehát kb 100-110et kifizetnék, ha ezért kapnék egy vállalható márkától közép/felsőközép procit (minimum sd 730), 6/64 tárhelyet, nagy akksit, FullHD felbontást, szóval olyan körítést, mint amit a Xiaomim nyújtott 2 éve abban a mezőnyben.
De kirin 659-ért vagy a megfelelő Helio prociért 3/32vel, kb 70, max 75 amennyit hajlandó vagyok kifizetni. -
cidalain
veterán
válasz
Dottorei #83927 üzenetére
Jó, hát olcsó is legyen, jó is legyen, meg frissítések is legyenek egyszerre, az annyira nem egyszerű. Már az általam ajánlott lenovo is a kerete felett van. De persze mindig van egy kicsit jobb, ha hozzá rakunk még egy 10-15-öt a kerethez. A Samunál is lesz egy kicsit jobb kicsit többért. Valahol meg kell húzni a határt :)
-
cidalain
veterán
-
M.Ildiko
tag
Köszönöm a részletes útmutatást, közben továbbképeztem magam a kinaiguru oldalán. Az európában fellelhető azonos tabletek árai jóval magasabbak, mint pl az alinál ami pl.
Spanyolországból rendelhető, és kb 1 hét alatt érkezik meg. Csak arra nem jöttem még rá, hogy lehet arra szűrni, hogy csak az európai szállítások jelenjenek meg?
Hogy lehet egy tabletet lefertőtleníteni? Van erre valakinek ötlete? Vagy eltelik az utolsó érintéstől annyi idő, hogy nem nagyon marad élő vírus rajta. (kérlek gondoljatok arra, hogy nem mindenki érzi magát halhatatlannak) Hátha valaki az idősebb korosztályt célozza meg vele (nem dobásilag) karácsoni ajánkékként. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
felhasználóx #83909 üzenetére
Nézd meg itt:
https://parcelsapp.com -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
M.Ildiko #83910 üzenetére
Itt van leírva a Banggood return policy-je:
https://www.banggood.com/Guarantees-and-Return-policy_hl103_at1168
Alapesetben mindig először a customer service-nek kell írni, ők adják meg, hogy hova kell visszaküldeni. Olyat is fel szoktak kínálni, hogy javíttasd meg helyi szervizben és ők jóváírják. A visszaküldés költségét a PayPal állja. https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/refunded-returns
Itt a Banggood topik:
https://prohardver.hu/tema/banggood/friss.html -
Zsolt7981
tag
válasz
Dottorei #83914 üzenetére
Épp nézegetem én is a tableteket, és az általad felsorolt 2 is esélyes nálam. Ahogy nézem, sajnos mindenhol kifogyott, vagy jelentősen drágább a kb 2-3 héttel ezelőtti áraknál. Szóval ahogy nézem, mindenhol kb egy árban vannak.
De azért kérdezném, hogy ezen a kettőn kívűl van-e valakinek tippje olyan tabletre,ami a következő feltételeket teljesíti:-minimum 3/32
-10 col körüli
-nem a legalja processzor (sd 4xx és társai kilőve)
-lehetőleg valami viszonylag márkásabb
-és lehetőleg valami normális boltból, nem zug gsm
-legyen raktáron, vagy érkezzen meg karácsonyig, mert ajándékba lenne
-Jó lenne 70-75 alatt megúszni.Egy hónapja még az általad felsorol Mediapad megfelelt volna, illetve a T5 is 65ezer körül volt sok helyen, de mire megkaptam az éves bónuszom, már mindenhol kifogyott.
-
Dottorei
tag
Hi! Huawei MediaPad M5 Lite 10 32GB vagy Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 32GB a jobb választás? Megéri a 20k ártöbbletet a samu?
-
kovacs65
őstag
válasz
felhasználóx #83906 üzenetére
Én szintén a német banggod-tól rendeltem nov. 15-én, dec. 14-én érkezett meg.
Ugyanazt egy haver a lengyelektől (szintén banggod) 5 nap alatt megkapta. -
Carvus
senior tag
válasz
felhasználóx #83909 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de én is így jártam, csak nem dec 10.-e óta van ott...ezeket sajnos megpattintotta a "hírhedt feuchti maffia"
Héten már újra megrendeltem spanyol raktárból a tabletet és türelmesen várom, hogy lejárjon a türelmi idő és vissza adják a lecsót. -
M.Ildiko
tag
Kedves Hölgyek, Urak!
Tudom, hogy itt a tablet paramétereiről illik szót váltani, de talán ez sem fölösleges.
Próbáltam a javasolt Teclast T30-ast megvenni a Banggood.com-on, de csalódtam, és elhalasztottam a vételt.
Az emlegetett új vásárlóknak járó kedvezmény nem úgy van, ahogy leírtátok, mert a 12$ csak speciális termékcsoport (most ruházat) esetén érvényes. Próbáltam az 5$-os kupont beváltani, ahogy beikszeltem, a tablet ára rögtön 10$-ral emelkedett, és ezután vonta le a kedvezményt összességében 192.91 helyett 210 fölötti ár jött ki. A tablet paraméterei valóban nagyon vonzóak, de nem találtam részletes infókat arról, mi történik ha valamilyen meghibásodás történik. Nem lehet tudni, hova kell küldeni, hogyan, és ki viseli ennek a költségeit? Lehet hogy én vagyok tájékozatlan, segítsetek ki információval.
A szállítás nem tud európából történni, csak Hong Kongból, vagy az USA-ból. Utóbbi 10$ fölötti díjjal (ez még nem is lenne baj, de 10-30 nappal?).
Ha van esetleg oldal, ahol informálódhatok, kérlek adjátok meg, és elnézést, ha nagyon ide nem illő dolgokkal jelentem meg.
Köszönöm. -
felhasználóx
tag
De kaptam. Dec5.től átadva nemzetközi szállításra. Azóta semmi hír. A kinti logisztikai partner DHL, itthon meg a Királyi Posta.
@cidalain, tavaly lecseréltem az üveggömbömet egy modernebb ledes verzióra, de az sajnos csak lite verzió, így logisztikai jóslásokra nem alkalmas. Ezért bátorkodtam megkérdezni, hátha van valakinek konkrét tapasztalata az eu-s szállításokról az elmúlt 2 hétről. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Tracking számot nem adtak a rendeléshez?
-
cidalain
veterán
válasz
Ránéztem a varázsgömbömre, de sajnos kiégett benne az égő, így nem láttam semmit. Szóval vagy ideér, vagy nem; de az biztos!
Karácsony előtt minden éven minden fronton szokott fejetlenség lenni. A két héttel ezelőtti szállítási idők irrelevánsak. Szóval csak imádkozni lehet a postások istenéhez. -
felhasználóx
tag
Sziasztok! A Banggod- on dec. 1 én eu- cz raktárból vettem egy alldocube-t .13-át írták várható kézbesítési időpontnak. A feladási hely CZ helyett Németország volt. Van valakinek tapasztalata, hogy mennyit csúsznak az eu s csomagok? Ideérhet karácsonyra? Köszi!
-
-
Sziasztok,
Van egy Samsung SM-T500 -as tablet amin futna egy Hikvision app.
Megoldható valahogy, hogy semmi más alkalmazás ne működjön, ne lehessen rá telepíteni csak és kizárólag a kamera alkalmazás?
Egyfajta "szülői" felügyeletként képzelném el amit egyszer beállítok a tisztelt felhasználónak, aztán semmi más dolga nincs mint a kamera képét nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest