- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
aikidos
friss újonc
Sziasztok, lehet, nem a megfelelő helyen írok, de van egy felajánlásom.
Veszprémiek előnyben!
Ingyenesen átadom Koobe x8 Slim Nav&call tabletem, ha vki lát benne fantáziát.
A tablet Android 4.0 op.rendszerű, 5 éve vettem, 2 éve nem használom, t.i. 3 éves korában nem volt már hajlandó felvenni a töltést. A Koobe márka szervizbe küldtem fel, aksi cserét kértem. nem tették meg, azonban jó pénzemért tönkretették az adatbuszt, a "bevizsgálás" címén, oly módon alkalmazva a forrasztást, h már nem lenne használható OTG csatlakozóként az USB aljzat, csakis töltésre. Azonban a töltést továbbra sem veszi fel. Reklamációm semmibe vették, és nem ismerték el a szervizbeli roncsolást.
Az érintőképernyője ép, a belsején csak a fent említett márkaszerviz munkálkodott. A hátsó fedelén van némi kevés, felszínes karcolás.
Az USB aljzat mellesleg a szervizelés óta némiképp szorul, ha csatlakozom hozzá a töltő kábellel.
Az már csak a hab a tortán, h a legkedvesebb készülékem volt azalatt a 3 év alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest