- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
pècsimunkás #72343 üzenetére
Ja úgy tűnik tényleg nincs. Csak fura mert még eddig minden cuccon volt valami gyárilag.
-
Tangerine
senior tag
válasz
pècsimunkás #72341 üzenetére
Nem látni, vagy legalábbis ha van rajta nincs kilyukasztva, mint az utólagosan felrakottaknál.
-
Tangerine
senior tag
Létezik hogy a Samsung T580-on van gyárilag képernyővédő fólia? Most bontottam ki, és mint ha lenne rajta, de nincs az a kis kiálló fülecske, amivel le kell húzni.
-
Tangerine
senior tag
Köszi Mindenkinek a tippeket!
Még reggelig gondolkodom rajta, de asszem inkább az ipon lesz. Szállítást is figyelembe véve nincs 10e a különbség, (ráadásul ott tudok kártyával fizetni, amire kapok vissza 2%-ot, így már csak ~8e) és akkor a második év is rendes gyártói gari lesz. A mostani is másfél év után ment tönkre.
-
Tangerine
senior tag
válasz
HyoRemix #72286 üzenetére
Köszi!
Akkor marad a Samsung, már csak a boltot kell kitalálni.Megnéztem a javasolt oldalt. 63e, de az csak 1 év garival. 2 évvel 68e (még az sem vészes), de ezt írják:
"A 2 év teljes körű gyártói garancia rajtunk (forgalmazó) keresztül érvényesíthető."
Ez nekem gyanús.
-
Tangerine
senior tag
Sajnos ismét tabletet kell vennem a gyereknek, az előző (Asus Transformer Pad TF303CL) elhalálozott.
Majdnem 1,5 évet bírt (3 gyerek nyúzta non-stop), tkp. működőképes, akku is jó, csak a töltést nagyon lelassult valamiért (400mA-rel tölt)
Az Asust nagyon jó áron vettem akkor(67e), most még csak hasonló tudású (10", gyors, jó felbontás, nagy akku, mobilnet, miracast, bővíthető memória, n-es wifi) sincs annyiért.
Olyan simán zajlott a gariztatás, hogy magam is meglepődtem. Már a pénzt is visszautalták a boltból vita nélkül 2 nap alatt. (Asus Hungarynak és a BestBytenak csillagos 5-ös)Most az igényekből visszább vettem kicsit, és a keretet 90e-re növeltem. A miracast nem annyira fontos, a mobilnet meg eddig sem volt használva. Nézegettem, a mai kínálatot már egy hete, de kizárólag csak a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tűnt megfelelőnek, bár a Samsung nem a szívem csücske, de "befogott orral" kénytelen leszek venni egyet, ha nem ajánl valaki egy hasonló tudásút hasonló áron. Ez sem tökéletes, a legnagyobb agyrém a hangszórók elhelyezkedése. Ezt leszámítva meg tudnék vele barátkozni (vagyis a gyerekek).
Egyik kérdés az, hogy jó-e ez a T580-as Samsung, vagy inkább mást vegyek?
A másik hogy hol kéne megvenni, mert 62-94 ezer között árulják rengeteg helyen. Hogyan lehet kiszűrni a problémás szürke importos kamu boltokat? Nem akarom, hogy egy esetleges gariztatás miatt gond legyen. Most is az volt az első kérdés, hogy hol vettem. Szerencsére a BestByte-tal nem volt gond. Most is ott venném szívem szerint, csak most az egyik legdrágább.
-
Tangerine
senior tag
válasz
kelly7 #64127 üzenetére
Én keresgéltem, de hivatalos megoldást nem találtam (gondolom a TF303CL-ről van szó). Barkácsolós megoldást lehet találni itt-ott, de azt egyelőre kihagyom mert elég kockázatos, meg ha jól tudom garanciavesztés is van tőle.
Lehet, hogy később lesz persze hivatalos is, de erről nem találtam infót. -
Tangerine
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #64041 üzenetére
Tuti kamu. Átverés.
"Totally fake device: MTK6582 with 4 cores @1.3GHz, 1GB RAM, 4 GB ROM, Mali400 1280 x 800 pixels You can look for my investigation at https://www.dropbox.com/sh/o9bexxobtu48b52/AADEni0x93heXJSeIQRDg-J1a?dl=0 "
-
Tangerine
senior tag
válasz
tjb007 #63853 üzenetére
Utánanéztem ennek a Yoga 2 tabletnak, de mindenhol annyi rosszat olvastam róla, hogy kizártam.Leginkább az a probléma, hogy napi többször önkényesen kikapcsol, a wifi szarakodik, meg nem nagyon lehet felébreszteni. Szóval maradt a Transformer Pad. Az akkuját azért irigylem a Yógának.
-
Tangerine
senior tag
Tabletet vennék a gyereknek, mert naponta rágja a fülemet érte.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
min. 9, de inkább 10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
mindegy
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
játék, film
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
ha itthonról garival akkot 60-70e max 80
ha külföldről, akkor max 40-50konkrét elképzelések:
- minél nagyobb üzemidő
- min 2GB RAM
- min 16 GB belső tároló
- SD kártya fontos (vagy legalább 32GB belső, akkor nem annyira)
- 3G, 4G, GPS nem kell
- jó lenne fehér, vagy akár rózsaszínűde nem létkérdés
Itt találtam egyTransformer Padot, de nem tudom, hogy jó ár-e ennyiért, vagy van ennyiért jobb is. Gyanúsan nagyot áraztak rajta, de még így is a felső határon van. Esetleg valami trükk van vele, vagy nincs hozzá dokkoló-billentyű? Ezekhez nem mindhez jár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest