- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
Tangerine #72284 üzenetére
Szerintem ennél a Samsungnál ennyiért nem fognak jobbat mondani, ez sokat látott név itt a fórumon.
Az Ipon és az Aqua biztosan jó boltok, onnan nem hiszem h lenne gond, de azok ugye 79-ért adják.
Próbálkozhatsz olyannal, hogy kérsz széria számot az olcsóbb cégektől, és elküldöd a samsungnak, akik így meg tudják mondani, hogy kapod-e a 2 év gyári garit vagy sem. Jobb ötletem nincs, de lehet más okosabb!
Én pl megpróbálnám a mobilkereskedés boltját 63.250-, állítólag 2 év teljes körű gyári garancia, megbízható bolt is, de a szériaszámot biztos ellenőriztetném Samsunggal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest