Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Üdv! Mire nagy nehezen eldöntöttem, milyen tabot vegyek 70.000 Ft környékén, belefutottam ebbe az edigitalos Black Friday akcióba. Szóval most erősen gondolkozok, hogy a 8" helyett inkább 10" legyen, hátha belefutok egy jó akcióba. De képtelen vagyok most újra teszteket és fórumokat nyálazni, megköszönném, ha kisegítenétek, milyen 10"-os tabletet érdemes venni 100.000 Ft-os kategóriában. A Lenovo Yoga 2 és az Asus MemoPad ME302KL tűnt fel elsőre, de minden érdekel.
Fontos az akkuidő, a minőségi összeszerelés, FHD kijelző, várható frissítések. Elsődlegesen tanuláshoz kell, de gondolom ezek már bírják, ha egyszerre van megnyitva egy nagy méretű pdf, egy szótár böngészőben, meg mondjuk egy FB groupchat. 3G, GPS lényegtelen. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX