- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxdog
csendes tag
válasz
NoMagix #54057 üzenetére
Holnap lesz egy hete, hogy nálam van a Primus.
Edigi tapasztalatok:+.
Nem recseg, nem ropog, (nem csavargatom!).+
Kijelző hibátlan, szép kép.+
Egy pillanat alatt indul minden, akadást nem tapasz taltam.+
Egy 3D-s játékot próbáltam, azt simán viszi.+
Wifi: vasbeton födémen keresztül simá működik most már, nem kapcsol szét. ( Router az emeleten, tab a földszinten alatta. A router antennáját fordítottam vízszintesre.) Tapasztalat: Concorde Rokee még ennyit se tud, az AKAI Tab 7800-as viszot még aháztól 10 méterre a ketben is kapcsolódik.
Fogyasztás : Leveszem a töltőről,lerakom, mire visszafordulok már csak 98%. Zuhan 70-ig ott lelassul a csökkenés. Fiss töltéssel becsült hátralévőt időt 1h 20 min-re jelzi. Aztán egy óra mulva meg 3 h. Szerintem nem jó a szoftver.
Készenléti állapotban merült 6,5 óra alatt 10 %-ot. Tegnap felraktam a battery dactari-t, (ami elvileg kilő sok mindent készenlétbe kapcsoláskor) most 11h alatt merült 5%-ot.
Vegyes használat mellett (wifi ment majdnem végig) amit bírt: 11h, 16h, 12h, 21h, (Utolsó a Battery Doctorral).Szerintem hozza a gyári értéket ("akár 6h "). (A PIPO ra 5h-t adnak meg).
Első két nap készenlétből indokolatlanul kikapcsolt teljesen. (nem volt lemerülve az aksi). A bekapcsoló gomb eszméletlen hosszú nyomva tartása után mindkét estben visszakapcsolt, azóta nem volt ilyen. Látom a fórumon, hogy más tipusnál is előfordul ez.
Még van egy hetem eldönteni marad-e.
Dióhéjban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest