Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
roxdog
üzenetére
Meg.Ma kapta meg édesapám,nagyon örült neki.Szintén 80-90% pdf/könyv és a maradék netezés/sorozat.
Simán a beállítások-alakalmazások alatt tiltogattam le.(google chrome/hangouts/talk/felolvasó/mapp/gyári könyvolvasó és hasonlók...sajna már nincs nálam így fejböl csak erre emlékszem).
Egyedül az üzemidő ami szokatlan a mostani tabjaimhoz képest,de az RK3188 zabál,főleg online wifivel. -
w.miki
veterán
válasz
roxdog
üzenetére
Lámpánál, vagy szobában nem látszik ám, csak erősebb napfényben.
Azt hiszem csak emiatt nem visszük vissza, hátha előjön más hibája is, majd akkor.Tudsz olyan topikot, ahol ilyen gyengébb gépere való APP-okat ajánlanak?
Nem tudom, miket telepítsek fel a kisiskolás kisgyereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX