Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne tabletet vásárolni, lehetőleg 10 colosat, elérhető áron (jó lenne 60 - 70k között, de a max. 80 - 85k lenne ). A felhasználás jellege: mobilnet, WIFI, fényképezés / nézegetés, film.
Az itteni vélemények alapján én kettőt néztem ki neki:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C-1B057A)
LG G-Pad 10.1 V700
Egyéb ajánlat???A kérdesem az lenne, hogy ezen tabletek ugyan beépített 3G / LTE modemet nem tartalmaznak, azonban megoldható-e velük másképpen a mobilnet használata ( támogatják-e a microUSB-s külső modemeket, ha igen honnan tudom meg, hogy pontosan mely típusokat )?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Bandoras
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen monitort vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX