- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
nub
újonc
válasz
Bandoras #56055 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, pdf olvasgatásra keresek a mostani 7 colos tabinál valami nagyobbat max 50-60 ezért. Én 4:3 képarányú készülékekben gondolkodtam hiszen akkor pont elférnének az átlag pdf-k. ezt a kettöt néztem ki eddig:
[link]
[link]Valaki valami véleményt tudna mondani?
Pdf olvasáson kivül hearthstone és a wifi lenne fontos
Esetleg ezek is átmatricázott kinaik, és ha igen akkor mi az eredeti nevük?
-
kpityu2
addikt
válasz
Bandoras #55984 üzenetére
A 100qcr megfelel ilyen célra. Van saját topikja, ott utánanézhetsz a masinának. Két típushibája van: a wifi kissé gyengécske, de kezelhető nagy router antennával, illetve a Mali-400 kissé döcög a nagy kijelzőfelbontás miatt, de ez csak az interaktivitást érinti valamelyest. Cserébe nagyon jó a kép, illetve napokig nem kell töltőre dugni, nyugodtan végignézhetsz egy mozifilmet fél töltéssel is.
-
NoMagix
addikt
válasz
Bandoras #53529 üzenetére
Tegnap ezt a kettőt nyomogattam a "hülye" boltban és az LG G-Pad 10.1 V700-nél azt vettem észre, hogy amikor visszaraktam a pultra, akkor a hátulján lévő lopásgtótól hullámzott a kijelző képe középen! Nem volt túl meggyőző!
Asus-nál nem volt ilyen!
Amúgy baromira szép kijelzőjük van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan E olvasó..
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Update 10.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest