- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni. Korábban a WayteQ xTAB-100qcr - t ajánlottátok, azonban utánanéztem, és egyáltalán nem győzött meg.
A fő felhasználási terület pdf olvasás ( tankönyv részletgazdag ábrákkal ), internet ( csak wifi ), videó.
10 colos kellene, elsősorban új, de jó ajánlat esetén használt is szóba jöhet. A keret 50k, végső esetben 60k.Amiket én néztem:
ASUS Transformer Pad TF103C
LG G Pad 10.1
Nexus 10
Egyéb???Segítségeteket előre is köszönöm.
András
-
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Tabletet szeretnék vásárolni.
A fő felhasználási terület pdf olvasás ( tankönyv részletgazdag ábrákkal ), internet ( csak wifi ), videó.
10 colos kellene, elsősorban új, de jó ajánlat esetén használt is szóba jöhet. A keret 50k, nagyon-nagyon végső esetben 60k.Amiket én néztem:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (tudom, ez kicsit többe kerül)
ASUS Transformer Pad TF103C
LG G Pad 10.1
WayteQ xTAB-100qcr
Egyéb???Segítségeteket előre is köszönöm.
András
-
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne tabletet vásárolni, lehetőleg 10 colosat, elérhető áron (jó lenne 60 - 70k között, de a max. 80 - 85k lenne ). A felhasználás jellege: mobilnet, WIFI, fényképezés / nézegetés, film.
Az itteni vélemények alapján én kettőt néztem ki neki:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C-1B057A)
LG G-Pad 10.1 V700
Egyéb ajánlat???A kérdesem az lenne, hogy ezen tabletek ugyan beépített 3G / LTE modemet nem tartalmaznak, azonban megoldható-e velük másképpen a mobilnet használata ( támogatják-e a microUSB-s külső modemeket, ha igen honnan tudom meg, hogy pontosan mely típusokat )?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Bandoras
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest