Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
Üdv. Végülis a htc dream androidos. Vmi köze van a topichoz. Nagy kérdésem lenne. Vettem a napokban egy ilyen nagyszerű készüléket és cyanogen 6.0 mod van rajta. Nem nagyon tetszik a sebessége, szerintem túl van bonyolítva pár dolog benne, de mivel nem értek hozzá mást kérdezek. Nem akarok kitudja mien játékokat és fizetős programokat telepíteni szóval a root-olás távol áll tőlem. Annyit szeretnék, hogy szépen akadásmentesen fusson egy stabil rendszer a telómon, lehetőleg minél hosszabb üzemidővel két töltés között. Ha van hozzáértő ember aki szán nekem egy kis időt és leírja mivel, hogy, mennyit, stb. azt nagyon megköszönném. Üdvözlettel Babati. (ha rossz helyre jött jelezzetek és rakom másik topicba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Jackson elektromos gitár
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX