-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
Üdv. Végülis a htc dream androidos. Vmi köze van a topichoz. Nagy kérdésem lenne. Vettem a napokban egy ilyen nagyszerű készüléket és cyanogen 6.0 mod van rajta. Nem nagyon tetszik a sebessége, szerintem túl van bonyolítva pár dolog benne, de mivel nem értek hozzá mást kérdezek. Nem akarok kitudja mien játékokat és fizetős programokat telepíteni szóval a root-olás távol áll tőlem. Annyit szeretnék, hogy szépen akadásmentesen fusson egy stabil rendszer a telómon, lehetőleg minél hosszabb üzemidővel két töltés között. Ha van hozzáértő ember aki szán nekem egy kis időt és leírja mivel, hogy, mennyit, stb. azt nagyon megköszönném. Üdvözlettel Babati. (ha rossz helyre jött jelezzetek és rakom másik topicba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged