Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
válasz
Crytek #36868 üzenetére
Árat nem írtam, mert az annyira nem szempontMegvenném én a minit is, ha bővíthető lenne a memója és egy nyamvadt hdmi kimenetet nem sajnáltak volna ki belőle. De sajnos ezek lemaradtak, ezért nem volt vétel.
Nexus, Samu dettóKínaiak jó irányban tapogatódznak, náluk viszont nagyjából szokásos a gyenge wifi és a halovány üzemidő.
Most őszintén: mennyi plusz költség lenne Kínában, ha a szar wifi helyett valami ütőképesebbet pakolnának bele? És valami tisztességes akksit, amivel elgurulnak gond nélkül egyharmad napot? Nem ismerem az ottani alkatrészárakat, de mondjuk átszámítva 10 ezer? Tegyünk rá 100% hasznot, legyen 20 pluszban.
Ha most ezt rápakolom a legújabb Wayteq 100dci-re, akkor 85 lenne. Nekem ez még beleférne, nyilván sokaknak nem ( ez már csak egy ilyen rohadt világ). Bár részemről a 3G-s felesleges költségnövelő tényezőt akár ki is hagyhatták volna belőle.Nyilván mindenkinek megvan, hogy a ketyerét mire szeretné használni.
Aki pl a gépen futó játékok rabja, azt kb nem izgatja, ha gyengélkedik az internetkapcsolat, viszont kell neki az erős hardver.
Aki könyvet akar rajta olvasni, annak kell a jó panel, hogy valóban olvasható legyen.
Nekem pedig, aki néha szoktam utazni nem baj (sőt!), ha van jól működő gps rajta. És a szálláson, ahol van wifi, a netet ki is tudom használni maradéktalanul. Mondjuk esti gőzleeresztés gyanánt jutyúbon megnéznék valami 3. vonalas hollywoodi filmet, amin nem kell sokat gondolkodni, mindezt kilőve egy nagyobb képernyőre, hogy esetleg a család is nézhesse. Ehhez jó wifi és hdmi kimenet kellene, de valahogy tabletben mintha ezek taszítanák egymást, mint a mágnesek azonos pólusai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest