- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laci13 #36034 üzenetére
Szerintem az n10-nel tamogatotsag teren nincs jobb valasztas, az appok 2 evi de szerintem joval tovabb is enni fognak rajta, nekem egy 2 magos samu van es szinte mindent elvisz amit ratelepitek. Az n10 meg boven 2-szer erosebb hw, fejlesztoi tab, igy ami tutti ,hogy a frissitesek 1-1.5 evig még jonnek ra, utana meg ott lesz az xda illetve a cm romok alternativanak. Amugy a droid ha jol van optimalizalva mar 2 magon is tokeletesen fut, mukodik , a 4 mag es tsai szerintem kicsit marketing szagu hogy legyen mivel eladni a termeket, meg aztan ha van ero a socban akkor nem kell annyira szenne optimalizalni sem az appokat sem a rendszert. Ezt amugy nagy altalanossagban ertem. N10 jo valasztas, de lehet akar az acer iconia a701 is a hw ugyanaz,vagy asus tf700 is ezek egy kategoria.. De tamogatas teren az n10 viszi szerintem a palmat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest