Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

harry veterán válasz  #48231525

üzenetére #48231525

üzenetéreNem volt szó arról, hogy nekem mi a lényeg, én egyszerűen csak annyit mondtam, esetleg fontolja meg a már nem sokkal drágább Tab-ot, és ha érdemesnek látja, költsön rá. Egy szóval nem mondtam, hogy inkább Tab-ot kéne venni, csak az a jó, muszáj a GPS, stb - csak felhívtam a figyelmét az alternatívára. 
 Ráadásul azt is mondtam, hogy érdemes lehet használtan venni.Én még gondolkodom rajta, de úgy vagyok, hogy ha ennyit kiadok, akkor lehetne benne minden, ráadásul nem androidos telóm van. És, ahogy egyre olcsóbb egy Tab, egyre inkább elgondolkodtat. Nem vagyok a kínaiak ellen sem, csak hát ha pont az a szar, amit én kapok, akkor az hatalmas szívás... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX