- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
na, igy már mingyárt árnyaltabb.
Nekem ugytűnt, mintha frocliznál és azért ment föl a hemoglobinom.
(magamnak keresek érveket, magamat nyugtatom ??)Én nemmondtam, hogy CSAK AZ a jó megoldás, aztmondtam, hogy ha kompromisszumokat köt, mint általában az életben szoktunk, akkor talál olcsóbbat is .
Az Androidos navi programok eléggé bennevannak még a bébicipőben, az Igo klon ,az olyan kis bugyuta, hogy csak egyszer próbáltam ki a telon.tehát nembiztos hogy kell nekünk GPS.
kettő.
A 3G-re pedig áll, amit mondtam.
WinMob-os telefonok, Androidos telefonok tudják az internet sharinget, tehát én tudom nélkülözni.
Aki nem, az áldozzon rá, plusz 10 ezret ...egyébként meg , amit mutattam, az tud usb host-ot, illetve kezel 3G modemet USB-n...
@zodiak :
bocs, csak igy tudtam memorizálni a nevedet, mert mire beirom, belekeveredem a kombináciokba (lehet jó jelszó lenne belőle.)Tehát, mértküldeném már vissza, mikor nemakarom visszaküldeni ?
Itthon is lehet javítani.
miromolhat el benne?
Aksi?
kicseréljük.
nem fog ki rajtunk, nem férfiszabó vagyok.
én is tudom, hogy mit érdemes használtat is megvenni.
ez pl nem volt használt, és ugyanazaok a vasak vannak az összes tablet 90 %-ában, csak más.-más márkaneves cimkét ragasztanak rájuk.Nalátod, én pl. SSD-t még újat sem vennék, mert az egy halvaszületett konstrukcio.
Mibe kellene az egyáltalán ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged