- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
monti0222w #31918 üzenetére
Igen, csak mondjuk a wifire elsősorban nem otthon lenne szükségem, máshol meg nehéz routert cserélni... Az üzemidőről sem olvastam olyan jókat.
this is life: Olvasgattam, és láttam, hogy vannak gondok, mondjuk ez csak modell,és majd elválik milyen support van hozzá, de tényleg nem túl biztató. A Solutinonnál én is néztem közben pár helyen, hogy valszeg mtk, csak ugye a hivatalos oldal nem ír típust. Sajnos nem annyira tudok várni, hó végéig meg szeretném venni. (Meg szeretném úszni, nagyon sok egyszer használatos papír nyomtatását)
Én is a prestigiora hajlok, csak a kijelzője miatt nem akarok beleugrani látatlanban, és nem tudom, hol lehetne kipróbálni. Mondjuk egyre inkább gondolkodom egy 10 colos táblában is, ott jobb az üzemidő ált. és a táskában végül is az is elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest