- Kínai tech-túra összefoglaló
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Ezért is várok vele, legyen valami tapasztalat róla. Keret nem lényeg, fém ház is csak azért mert tetszik
Ha jól tudom ez éppen hátrány szokott lenni pl wifi szempontjából mert leárnyékolja vagy valami ilyesmi, mintha vmelyik transformernél is olvastam volna hasonlót. Ha műanyag reped, ha fém horpad, egyik se jó. Vigyázni kell rá amennyire lehet. Kopp-kopp de nálam minden egyben van/volt és remélem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha jól tudom ez éppen hátrány szokott lenni pl wifi szempontjából mert leárnyékolja vagy valami ilyesmi, mintha vmelyik transformernél is olvastam volna hasonlót. Ha műanyag reped, ha fém horpad, egyik se jó. Vigyázni kell rá amennyire lehet. Kopp-kopp de nálam minden egyben van/volt és remélem lesz.
Dr.NX