- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem1
csendes tag
válasz
blakey #64245 üzenetére
Szia!
Van tapasztalatod ezzel kapcsolatban ?s905x2 box(x96max) hdd felcsatolva transmission fut és ezt a könyvtárt felcsatolva smb megosztással enigma2-es box (vu+zero openpli 4-el) használva hiába csatolom fel nem nyitható meg.vagy én vagyok a balfasz a könyvtárnak chmod 777 futtatva coreelec-en? Persze mindez hibátlanul fut openwrt-s smb-n és ubuntu serveren csak ezeket ki szerettem volna váltani ezzel a box-al úgy hogy coreelec fut a boxon de már inkább nem borzolom a kedélyeket.kellemes ünnepeket kívánok neked is -
ztsoft
őstag
válasz
blakey #63724 üzenetére
Korábban már írtam a VP9-el kapcsolatban, nem csak a Youtube-bal van gond S912-n, NAS-ról is rossz, [link]. Ma megnézem LE 8.2-n is, hogy ott hogyan viselkedik vele.
Más.
Én is megyek vissza 9.2.0-ra. Hibás a 9.2.1 S912-n, film vagy sorozat (1080p, 720p) közben pause után a kép nem indul el (marad az álló kép), csak a hang folytatódik. Ilyenkor bele kell léptetni, hogy mennyen a kép is.
-
mexel
veterán
válasz
blakey #63743 üzenetére
Kíváncsi vagyok a válaszra, az ötlet jó volnahogy lehessen kapcsolni. ( kb 1 percükbe telne beépíteni)
Még egy kérdés, talán ez is megoldható ha már javasolsz nekik:
Van egy beállítás, hogy milyen menüpont-al induljon a box. 1 valami nincs benne, a kedvencek. éppen az amihez azt adja az ember amit szeretne mindig használni. Ez vajon miért maradt ki? ( már kezdetek óta így van a LE-ben is) -
mexel
veterán
válasz
blakey #63735 üzenetére
Igen. Illetve először telepítettem, de nem volt szenzor. Atán feltettem mégegyszer.
Most törlök is és kipróbálom megint.A procik államdó tekeréséhez visszatérve, 905X-en más parancs kell, sőt kis módosítások kellhetnek a 905X2-höz is hogy ne legyenek kis dadogások, itt mindenre van válasz.
( Kivéve arra amit Csicsóka mondott, hogy a "nagy" fejlesztők ezt miért is nem oldják meg alapból - ahogy még pár jó dolgot)
-
Csati7100
csendes tag
válasz
blakey #63583 üzenetére
Igen CAT5e kábelt használok.
Firmware frissítésen jár az agyam.Gyári értékek visszaállítása menüpontot találtam a beállítások között, talán ez segítene.
A doboz alján LAN 1000 Mbps szerepel.Még a ROM újra installálásáról is olvastam a neten, de ezek számomra veszélyes vizek.
Ha nem kapok egyszerű megoldást, maradok a 10 Mbps-nél és nem kockáztatok.
-
kenand
veterán
válasz
blakey #63303 üzenetére
Nem nagyzolásból írtam, csak arra utaltam, hogy nem nagyon ismerem a gyári felületeket, mert soha sem használom azt (egyedül csak a garázsban van egy olcsó ASUS de AP-ként működik, másra nem kell)
Bár az Oleg féle fw az ASUS WL 500G-n ugyan olyan volt, mint a gyári csak tudott torrentet)Nekem bejött a padawan ezért több routeren is at használom, olyat keresek, ha veszek, amire feltolható. Már nem mindig van kedvem mindenből újat megtanulni, különösen tavasztól ősz végéig tartó időszakban, mert akkor vagy házat újítok fel, vagy kertet építek, vagy kertészkedem..
(#63305)Csicsóka
Nagyon szépen köszönöm, majd kipróbálom.
-
tobias40
veterán
válasz
blakey #63303 üzenetére
Már újraindítottam az asus router,a switch-eket,box-t is és nem jó.
Tehát így áll fel a rendszer:
Tkom modem -asus router mellette egy 8 portos switch,fent az emeleten.
A 8 portos switch-ből megy le egy lan kábel a 4 portos switch-be ami a földszinten van a tv és a iptv és a meccol mellett.
A mecool meg a tv és az iptv beltérije meg mederer lejátszó van bedugva a 4-es switch-be,és így van a rendszerben.Érthető?
-
kenand
veterán
válasz
blakey #63300 üzenetére
Én 15 éve buherált fw-vel használom a routereimet (kezdetekben a torrent futtatás miatt, ASUS WL-500G Oleg fw, T-Plink 1042 openwrt, Xiaomi openwrt, majd most több Xiaomi 3G és Ausus is van padavannal)
Általában az olcsóbb routerekből is többet lehet kihozni moddolt fw-vel -
tobias40
veterán
válasz
blakey #63297 üzenetére
Itt vmi más baj lesz.
Ha kihúzom a routerből az utp kábelt és átdugom a mellette levő switch-be akkor egyből kap a Mecool ip-t és van net is,192.168.1.130 ami régen volt.
Ha visszadugom a routerbe a switch-ből akkor pedig adja a 65 végű ip-t és az istennek nem engedi ki a netre.Első esetben megy a mecool de nem megy az iptv,2. esetben van iptv de nincs netje a Mecool-nak!
-
cof
veterán
-
Zebu
addikt
válasz
blakey #63159 üzenetére
Úgy volt és úgy dobálta a jelet. Nem látok akadást, ha a videó dekodert nézem lejátszás közben akkor 23.9xx fps-t ír.
pont kérdezni akartam, hogy ilyenkor a tv nem állítja be rendesen azon az oldalon ha megkapja?
asszem nekem a pana tv korábban így csinálta.
hogyan tudnám az akadást tesztelni?
-
kenand
veterán
válasz
blakey #63131 üzenetére
De általában DTS vagy Dolby digital stb a hang, az erősítő úgy kezeli-ha ismeri-ahogy passthroughban (DTS stb) érkezik.
Ha az erősítő nem ismeri az EAC3-at (nekem a régebbiek olyanok) (Netflix kedvence) akkor érdemes az átkódolást bekapcsolni és akkor dolby digitalban (AC3) érkezik -
SunMount3r
nagyúr
válasz
blakey #63104 üzenetére
Köszi, de a Yatse-ról írtam mi a problémám vele, a Chrome kieg. meg csak online tartalmakat tud cast-olni, ha jól látom.
Amúgy rákérdeztem a Yatse fórum-on és nem csak nekem van ez a problémám vele. Azt írják a 8.8.8a-s verzió még jó volt, majd megpróbálom azzal. Úgy tűnik a Medaitek chipset-hez lehet köze, de mind 1, mert ezt már rég javítania kellett volna valakinek, mert a 8.8.8a 2019 Januárban jött ki és azóta az újakban mind rossz bizonyos telókon/tablet-eken. A Google se csinált semmit az ügyben. Remélem mind1 lesz és az illető telóján működni fog legalább, én egyelőre csak kipróbálni szeretném, de ez akkor is milyen szívás már...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #63068 üzenetére
Köszi!
A telepítő letöltése egyből a box-ra: maradt ki, azt hittem az akkor kell ha a belső memóriából fut a CE.
Kíváncsi leszek IPTV fagyásnál lesz-e hőmérséklet megugrás.Tegnap írtam a Geekbuyingnak, hogy más 15$ kapott vissza, mivel DDR3-at adtak DDR4 helyett, én is azt kérem vagy inkább visszaküldöm a boxot. Nekem is visszaadtak 15$-t. Azért 4% a következő vásárlásból nem sok lett volna.
-
mikrofon
veterán
válasz
blakey #62976 üzenetére
Ezt akartam kérdezni pont.
Mert most másodszorra merül fel hogy nem működik CE alatt a képernyőtükrözés.
Pedig ugyan andridon, de sok mindent át tudok küldeni közvetlenül a Kodira a yaste alkalmazással. De akkor ezek szerint működik CE alatt is nem csak az android miatt. -
mikrofon
veterán
válasz
blakey #62962 üzenetére
És milyen hozzájuk a helyes mappastruktúra?
Ez pl jó?
Sorozatok/"sorozatnév"/SXX/"fájlnév"
Vagy az SXX mappa bezavarhat?Halkan mondjuk inkább mese sorozatok vannak túlnyomó részben. Azoknak az adataihoz van valami javasolt addon és javasolt elrendezés, elnevezés? vagy pont úgy mint a sorozatok esetén?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #62929 üzenetére
Köszi! Lehet az a gond, hogy nekem nincs még autostart.sh. Beírtam, de Ctrl+O-ra nem történik semmi, a fenti menü sem jelenik meg.
gyűrű ha kipróbáltad, írd be légy szíves, hogy csináltad.
X96MAX-on működik a CEC Panasonic TV-n, SONY-n is, csak a Bavaria Sync menüben a Készülékvezérlő gombokat Normálra kell állítani.
Ha a TV menüben rámegyek a HDMI bemenetre bekapcsolja a boxot. Box kikapcsoláskor nem vált vissza TV-re. Beelink MXIII II-n ment. -
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #62920 üzenetére
Köszi!
autostart.sh-val már szívtam egyszer. Azt írd be légy szíves, ha a PUTTY-on beléptem, ide mit másoljak be.
Még régebben magyarázta Csicsóka, hogy kell a HDD-t leállítani. Sajnos nem ment, most sem áll le, hiába van USB 3.0-ra csatlakoztatva. -
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #62765 üzenetére
"Nem tartom etikusnak, hogy nem írtak neked, hogy mi miért viszont az is érthető, hogy ők csináltak valamit és azt támogatják 100%-osan."
Ez a dolog ami főleg nem tetszik, nem a sumákolás ennek az elintézési módja. Azt pedig soha sem kértem, hogy bele dumáljanak, és támogassák.
"Eddig nem akartam írni, mert semmi közöm hozzá, de inkább itt hirdesd azt amit csinálsz és ne máshol."
Lehet hogy ez lesz a jó megoldás, vagy sehol sem.
"Szerintük az nem frankó ha mindeképp kell SD-kártya a belső telepítéshez illetve a dual boothoz és azt sem tudják elfogadni, hogy ebben az esetben nem minden eszközön működik az OTA."
Nem kértem a véleményüket, nem is érdekel, nekem így jó. Ez még nem ok arra, hogy kivágjanak onnan. Az OTA meg az ő megoldásukban egyáltalán nem megy.
"Nagy hasznukra lenne ha nem alá tennétek egymásnak hanem inkább segítenétek egymást."
Ezek után?? Csináljanak amit akarnak, ahogy írtam korábban én végeztem ezzel a társasággal.
-
ztsoft
őstag
válasz
blakey #62765 üzenetére
Én csak egyre reagálnék.
Amit te csináltál az ugye egyéb boxokon is működik, de tőlük nem kértél engedélyt, hogy nem lenne-e gond ha… illetve érthető módon ők ezt így nem tudják támogatni de te sem tudod tolerálni a viselkedésüket.
Én ezt nem így látom. Ha jól tudom (ha nem, akkor kérem a helyre igazítást! Sajnos az angol nyelv hiánya hátrány, a magyar fordítás nem mérvadó), a GPL licenc pont a szabad terjesztést, módosítást támogatja bizonyos megkötésekkel. A CE pedig GPLv2 licec alatt érhető el.
Ez csak az én véleményem, vitát nem szeretnék indítani.
-
mexel
veterán
válasz
blakey #62599 üzenetére
Én nem is kerestem
Csak kíváncsi voltam hogy mik ezek a "hatalmas" hibák amik miatt már nem szabad 912-t venni, főleg TX9S-t.
Most megnéztem 905D-vel, ott érdekes módon a Youtube 4K az skippel nagyon ott ahol a 912 nem. Valami más lesz ott a hiba, mert nem lenne szabad annak sem szerintem. Ott szemmel látható a "recegés" is.Én maximálisan elégedett vagyk az 1/8-as 905X-emmel is amit általában használok arra amire éppen kell. De azért már azt is letesztelem.
-
-
-
Beni2360
félisten
válasz
blakey #62402 üzenetére
De ha kiveszem az 1080p jelöléseket akkor megint nincs rendes képem, elcsúszik. Evvel vacakolok már egy ideje. érdekes mert a codec info a kimenet szerint 1080p/24 de az AVR felskálázza. Habár a TV kijelzőjén csak
19:9>1080p>HDR>Bt2020>PCM jelenik meg fent a bal sarokba. De látni, hogy 4K HDR a film.
Na most az AVR-t kihagyva ugyan azt írja ki a TV csak a hangnál ír Do.audio. -
Beni2360
félisten
-
mert2011
csendes tag
válasz
blakey #62349 üzenetére
Próbálok én is válaszolni, próbáltam a "Disable GUI scaling" bejelölve, akkor a filmet kicsiben indítja, ekkor van lehetőség áttenni 1080p-re , ekkor alul a lejátszósáv látható, lehet módosítani. Képet sajna csak ezt tudom a filmről:
Ha megmondaná valaki,hogy a filmről hogyan lehet képet lőni /klaviatúra- CTRL-S/ ezzel próbáltam. -
lukxy1
csendes tag
válasz
blakey #62301 üzenetére
Akkor nekifutok újra, most a tesztfájloktól vonatkoztassunk el! Egy Vu+ műholdvevőt használok egy ATV4K-val MrMC PVR kiegészítővel. Mondjuk ez itt OFF
Applenél nincs interlace mód, ő 1080@50p-be állítja a kimenetet és deinterlaceli a tévéadást.
A CoreELEC is ugyanezt csinálja vagy esetleg van 1080@50i-re lehetőség a HDMI resolution beállításoknál? Gondolom a mozifilmeket se 50p vagy 60p üzemmódban játsza le senki... -
lukxy1
csendes tag
válasz
blakey #62291 üzenetére
Én pontosan kérdeztem, hogy van-e interlace mód
Nem tudom, hogyan működik a CoreElec ezekkel a Amlogic dobozokkal, de pl. egy VU+ műholdvevő a bejövő formátumokat tudja követni és kapcsolja a kimenetet. Sima tévéadáskor 1080@50i-re kapcsol, a német nyelvű csatornákon 720@50p(ARD, ZDF, ORF), de filmlejátszáskor 1080@24p-be. SD adásokat skálázza...
Hasonlóan csinálja az ATV4K is, de ott az Apple nem teszi elérhetővé az interlace megjelenítési módot. Ezért kérdezem, hogy CoreElec-en van-e ilyenre lehetőség?
Ilyen szempontból irreleváns, hogy 4:2:0 vagy 4:2:2 mintavételű fájlokat játszunk le, a lényeg, hogy ne kelljen deinterlacelni, ha váltottsoros az anyag. -
Faby
senior tag
válasz
blakey #62214 üzenetére
Kösz, így már ok.
Nem mintha számítana, csak feltűnt a különbség.Viszont most mással küszködök, jelesül openvpn.
Próbáltam az elérhető add-onok közül telepíteni kettőt is, egyik sem működött. Az egyik ugyan látszólag csatlakozott, mégse láttam az otthoni megosztásokat.
Megcsináltam az itt (#33839) Ejelhar vagy itt (#33433) Ejelhar leírtakat, de nem megy, látszólag elindul a service,openvpn.service - OpenVPN Autorun Service
Loaded: loaded (/storage/.config/system.d/openvpn.service; enabled; vendor preset: disabled)
Active: active (running) since Mon 2019-11-25 21:03:28 CET; 7s ago
Process: 4875 ExecStart=/usr/sbin/openvpn --daemon --config /storage/.config/openvpn/Sajat-client.conf --ca /storage/.config/openvpn/Sajat-ca.crt --cert /storage/.config/openvpn/Sajat-client.crt --key /storage/.config/openvpn/Sajat-clie
Main PID: 4895 (openvpn)
Tasks: 1 (limit: 3900)
Memory: 964.0K
CGroup: /system.slice/openvpn.service
└─4895 /usr/sbin/openvpn --daemon --config /storage/.config/openvpn/Sajat-client.conf --ca /storage/.config/openvpn/Sajat-ca.crt --cert /storage/.config/openvpn/Sajat-client.crt --key /storage/.config/openvpn/Sajat-client.k
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: WARNING: cipher with small block size in use, reducing reneg-bytes to 64MB to mitigate SWEET32 attacks.
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: TUN/TAP device tun0 opened
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: TUN/TAP TX queue length set to 100
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: /sbin/ip link set dev tun0 up mtu 1500
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: /sbin/ip addr add dev tun0 local 10.8.0.10 peer 10.8.0.9
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: /sbin/ip route add 80.99.240.20/32 via 192.168.1.99
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: /sbin/ip route add 0.0.0.0/1 via 10.8.0.9
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: /sbin/ip route add 128.0.0.0/1 via 10.8.0.9
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: /sbin/ip route add 10.8.0.0/24 via 10.8.0.9
Nov 25 21:03:30 CoreELEC openvpn[4895]: Initialization Sequence Completed
de nem tudok csatlakozni az otthoni NAS-ra.
Maga az openvpn él, telefonnal, laptopról be tudok menni a megfelelő klienssel, de ez nem megy. Mit kellene még csinálnom, hogy működjön?
-
LógaGéza
veterán
válasz
blakey #62029 üzenetére
Köszönöm, ezzel már valamivel jobb, legalább a hang megy egyből
Egyébként szuper kütyü, nagyon gyors, szinte minden hétköznapokban használt formátummal elboldogul, pár speciális kódolás még nem fekszik neki (pl a 4K H264-ek mindegyike akad nekem).
Ami eléggé zavaró lehet, az hogy pl ATMOS hangokat csak sztereóban adja le (érdekes mondjuk, hogy a DTS:X meg megy), valamint ez a kényszerített HDR - pár videóban ez nagyon, szinte zavaróan megdobja a fényerőt... -
mexel
veterán
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #62121 üzenetére
Készül a stabil CE-ből egy SD image, amibe integráltam az eMMC-re telepítés lehetőségét, és a hozzá való frissítési megoldást. Így nem kell linkeket keresgetni, csak indítani az installemmcsystem parancsot. De ha már úgy is itt vagyok, az Entware is bele került, jó pár előre telepített progival.
root@CoreELEC:~/.opt/bin# ls
7za islebe transmission-daemon
ash locale.new unlzma
find localedef.new unxz
flash lzcat unzip
flash-bench lzma unzipsfx
funzip mc xargs
grep mcdiff xz
htop mcedit xzcat
ifstat netstat zipgrep
iftop opkg zipinfo
iperf3 shA falsh-bench addont se kell többé külön telepíteni, mert bekerült az is ide.
Pár vfd fájlt már össze szedett Kovakövi kolléga, de ha nem küldtök remote.conf-okat, az nem fog bele kerülni.
Természetesen ez az SD image semmiben nem különbözik a 9.2-től, csak ezzel a pár dologgal fog kiegészülni. Az eMMC-re telepítésnek csak a lehetősége lesz benne, nem így fog indulni.
Még 1 napot várok, ha addig nem jönnek fájlok, így marad.
-
Osynho
addikt
válasz
blakey #61625 üzenetére
Tegnap teszteltem az optikai és a hdmi hangját zenék alatt. Mind a kettőt bekötöttem és az erősítővel váltogattam a bemeneteket. Ami talán másnak is hasznos tapasztalat lehet, hogy lényegesen jobban szól hdmi-ről. Tompább, mosottabb az optikaival produkált hang, ezért sajnos a 4k, hdr dolgot el kell engednem, amíg nem lesz ezeket is tudó erősítőm. Valószínűleg az ezeken az olcsó boxokon használt csatlakozók és egyebek minősége nem ütik meg a hifizés szintjét.
Melyik az első olyan generáció az erősítők között, ami nekem megfelelő lenne? A Denon X4100W elvileg már rendelkezik hdmi 2.0-val. Ez már nem lenne szűk keresztmetszet? Esetleg Marantz, Yamaha, stb márkákból?
-
kovakovi77
tag
válasz
blakey #61892 üzenetére
Senkit nem hibáztattam!!! Sőt 1 szóval nem írtam a kommented előtt, hogy a ceemmc-miatt küzdök most.
Ha hibáztatni akarnék kezdeném a CE-kiirásánál. Ugyanis ott azt írja a tag csak az merészelje kipróbálni akinek van a vas-hoz romja. Ami jelen esetben még ez is kevés.
Részemről mindegy LE,CE megy.
ceemmc milyen gpl alá esik ha már nincs source kód? áhh hagyjuk majd utánna olvasok. -
trance89
őstag
válasz
blakey #61892 üzenetére
így viszont nemtudom mi értelme mégis meghagyni az emmcupdate tool-ban a nem hivatalosan támogatott eszközökre telepítés lehetőségét, csak az adott scb-ken kell engedélyezni a futását és kész, így nem lesz egy rakás tégla, jobb esetben csak éleszthető tégla
hiába van oda írva hogy csakis ezen meg azon a vason támogatott, minden más eszközön saját felelősségre, így még jópár ember ki fogja próbálni más boxokon csakazértis, hátha menni fog... -
Mankó
veterán
válasz
blakey #61871 üzenetére
Régi beelink remote.conf-ját akkor majd vadászok valahonnan, estleg valaki tulaj is küldhet egy linket hozzá.
Igen a menü frissítési frekijét állítottam arra, de film alatt láttam változást, azért szórakoztam vele.
Még 1, lehet vhol állítani, hogy konvertálja e fel a kijelző natív felbontására a filmeket? Mert furcsa mód akármit nézek 4k 24 Hz-en tol mindent, s lehet emiatt látok néha különös artifactokat. -
footy
addikt
válasz
blakey #61665 üzenetére
Aha ezt mar vegigporgettem, a fotokkal es nem ertettek mi a problema, pedig OSX es CE alatt is latszott a screenshoton hogy nem Asix hanem Realtek chipsetes. Most kuldtem egy videot, meglatjuk mi lesz, bar valoszinu hogy legkozelebb amazonrol rendelek inkabb.
(#61666) Beni2360
Mukodik, de CE alatt csak 100Mbittel, szoval nem vagyok vele beljebb(#61668) DroiDMester
koszi, megnezem -
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #61630 üzenetére
És aki próbálni szeretné boxon, figyelmébe ajánlom az utolsó bekezdést.
Unsupported devices:
With the parameter x the ceemmc tool can be used for not by Team CoreELEC official supported devices. Any support request for not official supported devices will be ignored.
This is because Team CoreELEC does not own every device on the market available and so we can not confirm the tool function with the unsupported device!
Be warned: the tool maybe brick your device!Egyébként is, a mi rendszerünk annyival jobb ettől, hogy a droid OTA update megy attól hogy felezve van az eMMC, ezen meg nem lehet sehogy frissíteni multi módban. (Ja, meg megy rizsföldi sz@arokon.)
-
darvinya
titán
válasz
blakey #61623 üzenetére
Köszi, de nem CE alatt van a hiba, hanem droid alatt.
Érdekes, hogy új SharpTv-m X96Max-ot jelzi Észlelés menü alatt, és hibás box vezérlés.
Addig a T95N Mini M8S Pro-nál nincs ilyen menü a Tv-n, viszont jó a vezérlés.
Olyan mértékben jó, hogy nem csak navigáció, funkció gomb működik helyesen, hanem box automatikus kikapcsoláskor tv-t is kikapcsolja.
Ugyanez működik fordítva is.
Kikapcsolás fura volt X96Max box-on, mert mindegy, hogy mire állítottam (altatás, kikapcsolás), az eredmény ugyanaz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest