-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Csati7100 #65819 üzenetére
vedd le ezt
CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.1-Generic.img.gzDTB-nek meg olyat válassz, ami megfelel a boxodnajk RAM és LAN adapter tekintetében
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
Csati7100 #63646 üzenetére
Ha magad krimpelted, akkor elképzelhető, hogy a csatlakozónál van valami.
Megéri újra krimpelni és valami jó minőségű csatlakozót használni.
Ha újra húzod a kábelt akkor érdemes utp helyett FTP vagy STP kábelt használni hozzá való csatlakozóval. Mert ilyen hosszan már nagyon nem mindegy hogy mik találhatóak a kábel közelében. -
cof
veterán
válasz
Csati7100 #63646 üzenetére
Nem jó itt valami, linkeltem a firmware-al kapcsolatban Droidmester hozzászólását, keresd meg. A 90 is kevés egy Gbit LAN-on, persze ha netsebességet mértél és csak 100 Mbit az előfizetésed az más. Amúgy nekem is a PC 20 méter Cat5e kábelen van, semmi gond, megvan a Gigabit, de elég ha egy érrel már baj van, és már nincs meg. 4 ér elég a 100 Mbit-hez, Gigabithez már kell mind a 8.
-
sberci
tag
válasz
Csati7100 #63509 üzenetére
Egyik boxnal sem hasznalom ezeket a gagyi taviranyitokat, coreelec es tarsai eseteben meg az eger is felesleges. Ha a tv-d, tud CEC-et, (ha nem a legolcsobb tudja) legalabb egy hdmi-n, radugod es siman a tv taviranyitojaval tudsz maszkalni a menuben. A start stop tekeres stb gombok meg alapbol mukodni is szoktak. A sima keyconfig kodi addonnal, meg barhogy at is tudod allitani, melyik gombra mit csinaljon.
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Csati7100 #63509 üzenetére
Alapból telepítés után nem megy a távírányító senkinek CE alatt,konfigurációs fájlt, viszont még android alól ki kell szedni , remote.conf.És átmásolni CE-be,Vagy letölteni ezzel foglalkozó oldalakon keresgélni,vagy itt kunyerálni hátha valakinek megvan ami passzol a boxodhoz!Utána megy a táv.
-
Beni2360
félisten
válasz
Csati7100 #61833 üzenetére
Na azt kihagytam hogy egy médialejátszón keresztül megy a 4 K film a TV-be. De gondoltam itt az amlogic topoikban ez érthető dolog.
Fog működni a 100 lannal is a boxod és még a nem magas bitrátás 4K film is vígan fog menni rajta, persze a CE sd-re telepítés alap itt ebben a topikban. -
Beni2360
félisten
válasz
Csati7100 #61827 üzenetére
Nem tudom milyen LG TV-d van de az én 4 éves FHD LG TV nagyon szép képet adott 4 K film esetén is. Ha netán jövőre elromlik és csere lesz akkor már úgyis csak 4K TV lehet kapni.
Egy 1 GB router nem annyira drága mint írtad, persze van de nem kell a szuper hiper fajta hozzá szvsz. -
-
ztsoft
őstag
válasz
Csati7100 #61790 üzenetére
A droid (ahogy páran nevezik) az Android-ot jelent, és egy Operációs rendszer (ami a legtöbb telefonon is fut).
Hol tudom megnézni, hogy egy kiválasztott boxnak milyen stabil a Dridja?
Mások tapasztalatait elolvasva lehet rá következtetni, vagy kipróbálod saját magad.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Csati7100 #61747 üzenetére
Az összes ilyen Android-os Box-on futnak a böngészők, csak erre kb. mindegyik jó lehet. De azért ajánlott olyan, aminek viszonylag stabil Droid-ja van, mert a legtöbbnek elég tákolt. Pl. a Beelink-ekre mondják, hogy azok azért jobbak. Itt is tudsz keresgélni Box-név és review alapján. Vagy erre jó lehet egy Mi-Box is akár.
(Amúgy ennél szörnyűbb módját el sem tudom képzelni a filmezésnek, de hát nem egyformák az igényeink...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest