Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz lukxy1 #62290 üzenetére
Működik, de ismerve az eddigi tesztfájljidat a kérdésed így nem pontos, mert konkrétan olyan fájlokra is kiváncsi voltál amit pl. a CE csakis szoftveresen tudott lejátszani és azt is hibásan. Egyéb, sztenderd interlaced anyagokat meg hibátlanul, hardveresen játsza le.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz lukxy1 #62298 üzenetére
Azért nem pontos, mert a fájlokat amiket megosztottál a CE nem viszi, szoftveres gyorsítással "vinné", de megakad, ugrik a lejátszás, stb, nekem vannak 1080i-s anyagaim és azok hibátlanok és hardveres gyorsítással, ezzel szemben az ATV BOB-Inverted-el hibátlanul viszi a fájljaidat, semmilyen képkockadobálás nincs. Ezeket leírtam neked, nincs más mód. Másik lejátszónál érdeklődj. Nem a 420-nak vagy a 422-nek van köze hozzá.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz lukxy1 #62298 üzenetére
de pl. egy VU+ műholdvevő a bejövő formátumokat tudja követni és kapcsolja a kimenetet. Sima tévéadáskor 1080@50i-re kapcsol, a német nyelvű csatornákon 720@50p(ARD, ZDF, ORF), de filmlejátszáskor 1080@24p-be. SD adásokat skálázza... - na ezt pl. eddig nem közölted, ha most jól értem akkor te TV-adást néznél ami viszont megint más "tészta" lehet, mert nem feltétlenül egyezik azzal amit rögzítettél. Erre viszont olyan tud válaszolni aki hasonlót használ. Ami 1080i-s anyagaim vannak azok hibátlanul mennek hardveres gyorsítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Opel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest