Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
Pont úgy kell kártyára írni, mit a CE-t. Etcher tökéletesen megoldja ezt is. dtb-vel nem kell foglalkozni, mivel az már rajta van a lemezképen. (RK alá, az adott típushoz való LE-t kell letölteni) Fogpiszkálós indítás sem kell, egyszerűen SD betesz, indul. (Extlinux bootloader-t használ)
-
ttt
senior tag
válasz
maestro87
üzenetére
[Amlogic roadmap] Elvileg idén jöttek volna, de még nem láttam.
-
Imi1981
veterán
Ma csináltam egy olyat, hogy a Magicsee N5 (s905x) tv box-ból kivettem a coreelec-es sd kártyát és beraktam a Beelink mini mx (S905) tv box-ba és simán gond nélkül indult és működött! A távirányító minden gombja működik (jobb mint a Magicsee N5-ön). Lehet ebből probléma később vagy használhatom így nyugodtan? A Magicsee N5-be egy gyorsabb kártyát raktam.
-
maestro87
őstag
S922-es boxok mikorra várhatóak kb. és miben fognak különbözni az S905X2-től?
-
Castell
aktív tag
Üdv mki,
Adott egy MX-Q S905W típusú 1/8 Gb-os box. A problémám az vele, hogy nem bootol be az LE sem sd-ről sem pendrive-ról. Többször ellenőriztem: a megfelelő img-t írtam ki a meghajtókra. Próbáltam reboot appal és fogpiszkálós módszerrel, de az LE nem indul csak fekete képernyő van. Ha kihúzom az adathordozót, akkor a droid rendesen elindul. Megnéztem, nem fake MX-Q box, tehát nem Rokchip-es modell, hanem S905-ös.
Valakinek esetleg vmi ötlete lenne?
Köszönöm!
-
blakey
titán
válasz
zsolee73
üzenetére
Ne vedd ki, csak a 25/30fps-t a többi fps jó, "kell".
Egyébként van olyan sorozatom, amely 720x404 /25 Fps. Azzat mit fog tenni a KODI? Azon a felbontáson fogja lejátszani ami be van jelölve , ha 1080p 50fps akkor pl. azon. HA enm jelölsz be semmit akkor is lesz kadenciahelyes lejátszás, az Engedélyezési lista lényege a finomhangolás.
-
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Mert akkor a lejátszó is 50/60fps-en játsza le és folyamatosabb, jobb lesz a kép. Próbáld ki és meglátod.
-
Mcleod
tag
válasz
Melorin
üzenetére
Szervusz!
Én is pont így jártam az átalakítóval. Esetleg neked is UPC Connect box-od van? Mert volt egy kolléga aki azt mondta, hogy ez lehet a gond, vagy akár más router is, és ő úgy oldotta meg, hogy odatett egy Gigabites switch-et a box és a router közé... Bár nem tudom, hogy ez hogyan változtat a dolgon.
Egyébként nálam úgy néz ki, hogy maga az eszköz tudja a Gigabit-et, windows alatt sikerült kipróbálni (legalábbis a 240-es netem sávszélét tudja, tehát több mint 100-as), de ha bedugom a boxba, akkor sajnos jobban szaggat mintha csak a saját aljzatába dugtam volna a kábelt. -
zsolee73
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Tegnap este nekiláttam a whitelist-nek CE alatt, de nem igazán tudom, hogy melyeket érdemes engedélyezni. A Vannak olyan frekvenciák, amelyeket egymás közeliek:
pl. 1920x1080p 60 és 59,94, (vagy 30 és 29,97)? Ezek közül engedélyerzzem mindkettőtt?A 24 ps filmeknél ha jól gondolom a 24 helyett a 23,98-at érdemes hagyni?
-
blakey
titán
válasz
envagyok
üzenetére
Feliratos filmeknél mindig van kis röccenés a felirat megjelenésekor - ez Krypton és Leia sajátosság, Leiában 1x talán van röccenés de kevésbé érzékelhető, mint Krypton esetében.
Tv nézés után (a box-al) nem mindig vált filmeknél 24fps-re, hanem marad 60fps-el - nem nézek TV-műsorokat a boxszal de tudtommal CE-ben jobban működik az fps-váltás.
-
envagyok
veterán
Egy tuneres és egy sima s905 boxot használok utolsó hivatalos libreelec-el.
2 kis problémám van:
Tv nézés után (a box-al) nem mindig vált filmeknél 24fps-re, hanem marad 60fps-elFeliratos filmeknél mindig van kis röccenés a felirat megjelenésekor
Ezek szerintetek javítva lettek coreelec-ben?
Vagy tudtok rá javítást? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a TV-n mindenféle képjavító technológiát ki kell kapcsolni?
-
Bocsi. Mint Csicsóka jelezte nem arra a problémára reflektáltam amit te írtál. De, hogy arra is írjak valamit.
Az nem megoldás, hogy felteszed a 8.95.5-öt, ha az működik, majd letöltöd a CoreELEC-S905.arm-8.95.6.tar-t beteszed az update mappába, majd reboot? Akkor fel kellene frissítenie. -
-
mexel
veterán
válasz
spgabor
üzenetére
Az nem érdekes ha usb3, én sok usb 3-as portot használtam és működik, sőt a táp kobb is lehet talán.
Ha alfawise akkor érdekes lehet, ez a 4 usb-s, Alfawisen van hogy csak 1 rendszerrel működik rendesen némelyik nyákos.
Ahogy a képen látom már próbálkoztak rendesen az emmc körül, lehet hogy meg isszakítottak már ott valamit mert szét van vakarva a nyák
Ha ott úgy próbálkoztak ahogy nem kellett volna könnyen nehezéket lehet belőle csinálni. -
spgabor
aktív tag
válasz
dugesz77
üzenetére
Először USB3-on próbáltam, majd régi gépen USB2-őn is. Bár ezzel is vannak nyitott kérdéseim. A resetet valamelyik leírás szerint kell nyomni, valamelyik szerint nem. Szintén nem vagyok benne biztos, hogy az USB portok közül melyiket használjam, mert több leírás ezt is kihangsúlyozza. De a panelra nincs feliratozva, hogy melyik hányas számú, illetve van két USB port, ami számomra érthetetlen okból nincs kivezetve a házból.
-
DoItYourself
Topikgazda
Nézz szét a LE fórumon, ott biztos kenik-vágják a Rockchip-et.
SPMC-t még próbáld ki Android alatt, hátha jobb mint az új Kodi. -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy hibás H96 Pro+ box. Úgy került hozzám, hogy első bekapcsoláskor kiírt valamit, aztán se kép-se hang. Egy próbát megér elven nekiálltam tesztelni, viszont nem jutottam vele semmire, ezért segítséget szeretnék kérni, hátha valakinek már sikerült visszahozni ilyen eszközt. Annyit tapasztalok rajta, hogy a tápba bedugva egy pillanatra a ledek felvillannak, aztán semmi. Nagyon ritkán ha bedugom a konnetorba, a ledek villognak gyorsan mintha folyton újraindulna. De ez kb százbó egy alkalommal.
Elsőre az USB Burning Tool-lal próbálkoztam, több verzóval, több gépen és Win10 és XP-n is. De mindenhol ugyan az az eredmény. Feltelepítem, betallózom a letöltött fájlt, nyomom a resetet, bedugom az USB-t, de semmi nem történik. Próbáltam USB3 és USB2 portba. Kábelem viszont csak USB3 van, bár szerintem ez nem számít itt, mert a használt lábak ugyanazok, mint az USB2-é. Az egyik gépen kíváncsiságból rádugtam még a program telepítés előtt, elkezdett villogni az egyik LED, de mivel nem volt fent a program, így eltávolítottam, utána már ezt nem sikerült megismételni.
Akkor próbáltam USB Burning Tool-lal úgy, hogy az eMMC bizonyos lábait rövidre zártam egy pillanatra, mint ebben a leírásban, illetve ebben a videóban szerepel. Az az érdekes, hogy mind a kettő leírás más lábakat ír. Így arra is kíváncsi lennék, hogy ez másnak bejött? Melyik lábakat zárta össze pontosan? Itt egy kép a NYÁK-ról.
Illetve próbáltam microsd kártyára Burn Card Makerrel kiírni a képfájlt (aml.img fájl készült a kártyán) és azzal indítani a boxot, illetve a kártyára csak egy recovery.img-t másolva is. Sajnos ezek sem segítettek.Mivel egyenlőre kifogytam az ötletekből, ezért a segítségeteket szeretném kérni, hátha valami elkerülte a figyelmem, vagy van valami más megoldási ötlet rá.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
spgabor -
xtend
senior tag
Tudom hogy nem ide való, de az egyik ismerősöm nem járt utána a dolgoknak és vett egy RK3328-as boxot 8.1 droiddal. Természetesen sz@r a kép rajta Kodiban, kockásodik,szétesik. Azt már megtaláltam, hogy van rá LE. De azt seholsem, hogy hogy kell felrakni. Arra is van dtb? Vagy van itt PH-n Rockchip-es topik ahol kenig vágják, mint itt az Amlogic-ot? Thx!
-
tt_to
tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
Pedig a device_trees mappából mindig ugyanazt a fájlt másolom (gxl_p212_2g.dtb) a gyökérbe, és neveztem át dtb.img-re. Ugyanazt használom a 8.95.5. és a 8.95.6.verziónál is, a 6-os még sem megy...

Lehet én rontok el valamit, de nem tudom mit, pár egyszerű művelet ezért is nem értem miben csinálom másképp a 2 telepítést, illetve a nightly sem indul. -
-
Csicsóka
őstag
válasz
Jamboo529
üzenetére
Az ASIX AX88179 a kezdetektől (OE) támogatott, és talán a legjobb ilyen CE-vel is jó. Nekem Realtek RTL8153 van, az is jó.
CE-re akkor válts csak ha valamilyen hiányérzeted van, mert egyből szembe jön majd veled a másféle távirányító kezelés.
S912 CE vel már nagyon jó, és gigabites, ez is alternatíva lehet. -
bcl
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Tettek mellé, EU-plug-ot, igen

Szóval teljesen jó minden!
Ma jött meg, pontosan két hete kedden rendeltem a GB-ről. 2/16-os verzió. Még csak az Androidot lőttem be rajta, egyelőre rendben van, a távja kellemes, BT-s.
Köszönöm a tippet, olcsóbb volt, mint egy 256-os pendrive (az volt a "bővítés" másik lehetséges iránya
), és attól azért talán jövőállóbb.Ha esetleg van valakinek kérdése, szívesen válaszolok majd. Nem tudom, mennyi tapasztalat gyűlt össze ezzel kapcsolatban, de éppen ma linkelt valaki egy tesztet róla, szóval talán annyira nem ismeretlen.
Ja, Alfawise Z1
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Nagy megelégedéssel használok egy M8S pro készüléket már jó ideje LE-vel. Verziókat nem néztem meg, de ha kell a problémámhoz, akkor majd nézem.
A gondom a következő: lecseréltük a TV-t "előkarácsonyi" ajándékként, és bejött a 4k-s tartalom.
Sajna kütyü hálózata 10/100 a szűk keresztmetszet, mert néha már meg megakadt a film.
Visszatértem tehát ide a topikhoz, hogy tanácsot kérjek, mit kellene fejlesztenem?
Visszaolvasva úgy tűnik, hogy megoldást jelenthet ezt a cuccot megrendelni.
Ha gigabitet nem is, de 300mbit-et ki lehet belőle hozni, ami már elég lesz a 4k-hoz is.
Jól olvastam?
És ennek a chipje (AX88179) kompatibilis az LE rendszerrel is?Egyébként látom kijött olyan is, hogy CE. A másik kérdés erre vonatkozna, hogy ha eddig minden simán ment LE alatt is, akkor érdemes frissíteni CE-re? Mivel tud többet, jobbat szebbet?
Ha megveszem az USB-RJ45 átalakítót, akkor az a CE-vel is menni fog?Vagy van esetleg másik best buy média lejátszó a piacon, aminek van gigabites portja, és érdemes megvenni?
-
Csicsóka
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Köszi!

-
Csicsóka
őstag
-
Melorin
addikt
Ez vajon tuti jó lenne? [link] -
sziku69
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Ez is egy opció. De ezzel együtt a "végső megoldás" egy szuper távirányító, ami mindent irányít.
A lakásban nem tudok olyan helyet, ahol ne botlanék bele egybe.
De egyébként tényleg jó ötlet. Eredetileg 3 aljzat van a a tévé szekrényben. De azt az első intalláció alkalmával duplájára kinőttük. Most venni fogok egy 6-os elosztós hosszabbítót.
Viszont ez a kis kütyü is lehetőség lesz. mert ebbe dugom bele.
Köszi!
-
k.zozo.
tag
WinSCP-vel másolnék a PC-ről a boxra(s912, CE fut penről rajta) fontot a /usr/share/kodi/media/Fonts mappába, de mindig ezt a hibaüzenetet kapom. Mi lehet a gond?
Általános hiba.
Hibakód: 4
Hibaüzenet a szervertől: Failure4-es hibakód általános okai:
- Fájl már létező fájlnévre történő átnevezése.
- Már létező mappa létrehozása.
- Moving a remote file to a different filesystem (HDD).
- Uploading a file to a full filesystem (HDD).
- Exceeding a user disk quota.Filmeket a boxon levő külső winyóra simán engedi.
Valamilyen rendszergazda beállítás kéne valahol?Köszönöm

-
Beni2360
félisten
válasz
sziku69
üzenetére
"Végső megoldás a halál"

Nekem vagy egy 3 db rádiós távirányítós konnektor szettem amit még az RPI2+B-hez is használtam. Avval kapcsolgattam és a mai napig is használom álló lámpához, háttérvilágításhoz, stb. Itthon is elég jó árban beszerezhető. -
Beni2360
félisten
-
mpo
veterán
Médialejátszót Kodival, AVR-rel használóknak tanulság.
(Minix Neo U9-H, CE+Kodi, Denon X1500)Itt írtam le:
[link] -
zsolee73
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi!

-
sziku69
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi. Akkor marad bekapcsolva.

Az androidos részénél, első beüzemeléskor, van egy varázsló, ami bekapcsoláskor jön elő. Ekkor csak infrát használ. Ebben a varázslóban lehet párosítani a távot. Amúgy infrás irányítása nincs. Viszont van egy hang keresős funkciója a távnak.Tényleg nem egy gagyi cucc. Csak hát...
-
kmarci25
veterán
válasz
sziku69
üzenetére
Vagy veszel egy wifis tápot (pl. ez egy lehetőség) és a konnektort kapcsolgatod, nem a box-ot.
-
válasz
DoItYourself
üzenetére
a Power gomb az 99% hogy nem BT.n keresztül megy mivel kikapcsolva nincs áram alatt így a BT kapcsolat se működhet a BOX.al, vagy pedig olyan gagyi az a box hogy kikapcsolt állapotba sincs kikapcsolva csak leveszi a képet a HDMI.ről hogy úgy nézzen ki mindha kikapcsolna!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
sziku69
üzenetére
A gyors megoldás, hogy nem kapcsolod ki.
2-3W-ot fogyaszt, ami kevesebb, mint egy átlagos router fogyasztása. Nekem mindkét boxom így megy, semmi bajuk nincs tőle.
Ha ragaszkodsz a bekapcsoláshoz, akkor egy tanítható táv kell, amire rátanítod az eredeti táv bekapcs. jelét. Legalábbis infrásoknál ez így megoldható. Bt-s távnál passz. -
tcsaba007
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Jelenleg Embyt használok egy win10-es gépről.
2 box csatlakozik rá (905w LE és 905x AE).
A 3 eszköz fizikailag 3 különböző helyen van.
A win10-es cuccot megszüntetném. Ehhez keresek egy olcsó de működőképes alternatívát, ami az egyik kliens mellé költözne. Gondoltam veszek még egy boxot és OMV-t teszek rá. Arra mehetne az Emby és esetleg torrent (transmisson). A két kliensnél több nem fog rá csatlakozni. Az egyik SD tartalmakért a másik max FHD-ért fordul a szerverhez...
Vannak külső winyóim, azokat használnám fel.
Kérdésem, mit érdemes erre venni? Amlogic vagy RK ? Azokból is melyiket?Idő közben még egy dolog felvetődött bennem.
Ha jól értem az Emby fizetős változatán megosztható egy tuneren keresztül vett TV adás is... Ehhez feltétlen belső tuneres cucc kell, vagy akár USB-s is jó lehet?
Használta valaki már így az Embyt?Előre is köszi!
-
sziku69
őstag
Szóval a kérdésem újfent is az lenne, hogy mi a megoldás erre?
Lehet-e valamivel kiváltani a box távirányítóját, hogy ne kelljen ki-be dugdosni a tápot?
-
Melorin
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
LE fut a boxon. A CE nem felelt meg nekem mert nem lehetett a hangot késleltetni vagy előrehozni (nem emlékszem) a képhez képest.
Nem a hálózat a szűk keresztmetszet, sima 720p filmekkel is ugyanezt csinálja az adapter, visszadugva a LAN kábelt a boxba pedig minden rendben működik.Meglesem akkor a többi adaptert is az összefoglalóban.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Melorin
üzenetére
Nincs szűk keresztmetszet valahol a hálózatodban? Lehet érdemes lenne egy másik gigabites adaptert is kipróbálni, az összefoglaló 10b pontjában linkeltem vagy 11 féle típust is.
LE vagy CE fut a boxon?(#48324) zsolee73: igen, amit kijelez a CE a whitelist-en, azokat támogatja a tévéd. Ha kijelölöd az FHD felbontásokat, akkor az ilyen videókat FHD-ban küldi a box, és a tévéd fogja a panel felbontására (4K) felskálázni.
-
Melorin
addikt
Sziasztok! Tudtok most valami jó ajánlatot S905X boxra? Fontos lenne a Gigabites LAN csati mert lett egy 4K TV-m, a mostani boxomon viszont csak 100-as van. Hiába vettem múltkor USB <-> LAN átalakítót, nem akar működni, lejátszás elkezdése után pár másodperc múlva beáll a kép és csak a hang megy tovább.

-
zsolee73
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Igen, ezt még szerettem volna kérdezni.
pl. adott egy Samu UE50MU6102 4K UHD TV, ami 3840 x 2160 pixeles felbontású.Ez az összes alatta lévő felbontást támogatja? Tehát a CE whitelist-ben az összes ez alatti felbontást kell megengednem?
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Nyomoztam, visszaolvastam -de ezidáig nem találtam megoldást.
Amennyire emlékszem, a LE X96 boxom alapból tudta az OK gombot hosszan megnyova a contextmenu-t feldobni.Ezt szeretném implementálni a jelenlegi Vorke Z6 plus - CE párosra.
Annyi a csavar a történetben, h keymap editort is használva konfiguráltam egy RC6 MCE távot (erről nem szivesen mondanék le). A táv alapból működött - pár gombot kellett csak átszabnom.Egyébként pedig: köszönet a fejlesztőknek

-
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi!
Akkor nem foglalkozok az 1gb-os boxokkal.
-
zsolee73
tag
Sziasztok,
Próbálok rájönni, hogy lejátszás közbeni, kb. 5-10 percenként észrevehető "röccenés"-t mi okozhatja.
(a kadenciahelyes lejátszás természetesen beállítva)Ezért kérdezném, hogy X96 S905X (2GB/16GB) készüléken futó CoreElec alatt a lejátszó menüpont alatt mit érdemes beállítani?
-
SunMount3r
nagyúr
A max. 4K / 30Hz még beleférne. De ha CE/LE alatt bármi olyan gondja van a W-nek, ami az X-nek nincs akkor már lehet inkább nem. Persze attól függ, hogy mi az, ha a lejátszást érinti, akkor komolyabban nyom a latba.
Magamnak S912-őt vennék már inkább. De akinek kell, elég árérzékeny, erről nem tehetek. Az igényeket 100X leírtam már, nem csak a droid-os YT, böngészés, de a normális CE lokál lejátszás is ugyan úgy fontos. Lehet, hogy nem ért hozzá annyira, "jó lenne neki az úgy is", de nem akarok kibabrálni vele. Akkor már legyen flott a rendszer neki is. De most már hagyom egy ideig, belinkeltem neki három 30-40$ körüli Box-ot (két W-set és egy X-eset), ha ez sem elég olcsó neki, akkor részemről ennyi. Majd a Januári kiszórásnál esetleg egy bevált 30$-os X-es, vagy S912-es még szóba jöhet, ha lesz egyáltalán ilyen. (Igazából egy bevált "Droid-ja is jó", S912-es lenne a legjobb 25$-ért.
)(#48248) syler123: szerintem félreolvastad, épp azt írja, hogy mennyire jól mentek a deinterlace videók a W-s Box-on is.
-
sziku69
őstag
Van itt valaki, aki Alfawise Z1 -et használ?
Fent van a CE legújabb. Nagyon jól fut. A távot még nem tudom hozzá használni, viszont a tv távját igen.
Elégedett vagyok a Z1-el.
Viszont a bekapcsolás nem megy. A távja elvileg BT-s.
Tud valaki megoldást, hogyan lehet bármivel bekapcsolni ? Most csak ki-be dugdosással indul el a CE.
Heeelp!!

-
válasz
syler123
üzenetére
Nemtudom de én azt vettem észre hogy kell CE.alá is a 2GB ram.
van 2.db tök egyforma S905X (MECOOL M8S PRO PLUS) BOX.om egyik 1 másik 2 gigás, ugyan azzal a CE verzióval ugyan azzal a beállításokkal vannak olyan videók(többnyire 4K.s) ami az 1 gigáson akadozva megy, míg a 2 gigáson vajsimán megy, pedig nincs kihasználva az 1.giga ram se 100% ra az infó szerint csak 70% a ram használat!
Ha csak FHD. a cél akkor elég az 1giga is, de inkább szánd rá azt a kis pluszt a 2 gigásra
-
mexel
veterán
Ez a Mecool KM8 vajon milyen lehet? Droid 8, jópofa rendszer, 905x, dolby stb.
-
Csicsóka
őstag
Akkor lépj be a recovery-be, nem kell semmilyen tevékenységet indítani csak a rendszerbe bootolni.
Ez a belépés alap helyzetbe állítja az u-boot változókat, olyan lesz, mintha soha sem lett volna még CE-vel próbálkozás. Ez után a 8.95.6 SD-t vagy pent tedd be a cuccba, majd fogpiszka megint. -
kispistax
tag
Van fontos különbség a Tanix TX3 Mini TV Box és Tanix TX3 Max TV Box között? Nézegettem, de nem nagyon láttam. Max full hd filmezésre, androidos progik használatára (böngésző, FB stb), torrentre elegendő bármelyik?
Honnan tudható, hogy GearBesten melyik Warehouse hol található? CN-099, HK-4 és Fast-23. Köszi! -
Csicsóka
őstag
Mindig is mondogattam hogy utálom a droidot, (nem is használom) de most rá kellet jönnöm hogy az eredeti távirányítóval jósok app szinte használhatatlan.

Ezért kellene egy légegér.
Nem tudtok véletlenül EU raktárból egy normálisat? Vagy itthoni forrásból, nem horror áron?
Karácsonyig ide kéne kerülnie hozzám, mert az ajándék boxot már ezzel együtt adnám a lányomnak. -
Dolphine
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
A kérdés teljesen jogos. Kicsit össze vagyok ilyen téren még zavarodva.

A kérdés az, hogy akkor milyen távot állítsak be, hogy ezek a gombok is működjenek. Olyasmit olvastam, hogy MCE jó lehet (korábban írtam, hogy valóban működik), csak éppen a Harmony esetében ez csak HUB + app kombóval engedi.
Ejelhar
Köszönöm szépen a leírást, de ahogy junkpod írta, nálam lehet először is a hiba, másik távirányítót kellene megtanítanom eleve a Harmonyval. De, most már teljes a káosz a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszi. Csak egy utolsó keresztkérdés
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

SPMC-t még próbáld ki Android alatt, hátha jobb mint az új Kodi.