- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
jkutya #103388 üzenetére
Vontar melyik verziója? Ránézésre nem X96 MAX+.
Én az X96 Max+hoz készítettem házat, azt hittem, ha apró lyukakkal teszem tele a kijelző előtt, akkor látható lesz a kijelző, de nem, sajnos homályos, megcsinálom én is ilyesmire, mint a tiéd. Az enyémnek rápattintós a teteje.
-
-
-
-
ERPY
őstag
válasz
jkutya #41035 üzenetére
Én csináltam egy backup-ot, másik memkarira / pendrivera rátettem ugyanazt a libreelecet, majd ssh-n rámásoltam a backupot és visszaállítottam. Így nincs jelentősége hogy melyik memkari mekkora, stb. Lányom is így kapta meg a belakott, beállított mentésemet, aztán csak a neki kellő mappákat kellett felvennem, enyémeket meg törölni. Lehet van már módszer is, de nekem ez egyszerű volt és 2 perc az egész.
-
krsanko
tag
válasz
jkutya #33529 üzenetére
Nekem is Emotiva UMC-1-em van és nem nagyon szeretik egymást az Amlogic chip és az Emo.Ez más márkáknál is előfordul.Nálam egyedül a DTS-HD Master hangsávnál nem kommunikál néha a két gép.Egy hangsávváltás vagy egy hangtovábbítás kapcsolása segít és utána végig megy a film DTS HD Masterrel is,ha már egyszer megtalálják egymást,tipikus HDMI kézfogási probléma.Próbaképpen elvittem a boxot a haverom HD képes Pioneer AVR-jéhez és azzal tökéletes.
Melyik firmware van az UMC-1-en? -
junkpod
veterán
válasz
jkutya #33506 üzenetére
Milyen kábellel kötőd az erősítőre, milyen beállításokat használsz (hang és kép)?
A LibreElec tökéletesen és megbízhatóan tudja a hd hangokat.
Na meg ha megosztanad a tapasztalatokat is, sokat segítene. A "nem megy" az nem elég, mi történik ha hd hangsavot akarsz lejátszani? -
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
jkutya #33506 üzenetére
A "HD" hangokhoz a boxot HDMI-vel kell az erősítőhöz kötni közvetlenül. A szükséges KODI beállításokat az összefoglaló elején, a gyorstalpalóban megtalálod.
-
Z_A_P
addikt
válasz
jkutya #33508 üzenetére
Na de pont hogy nem akarok huzgalni semmi: taviranyitoval be/ki, es ez kapcsolgassa a HDD-t is - ezt szeretnem.
Leteszteltem: elveszi a tápot az USB-ről, megáll a HDD.
Szuper!libreelec-s905.arm.8.2-8.2.0.1.img-t tettem fel meg tavaly.
FW-hez nem nyultam (ugy remlik). Ami megy, azt nem piszkaljuk
(ha erdekel a pontos FW verzio, holnapra meg tudom majd irni) -
Z_A_P
addikt
válasz
jkutya #33506 üzenetére
Nekem minden megy rendesen, en is SD-rol tolom a LE-t egy X96-on, USB-s HDD-rol, HDMI-n megy bele egy Onkyo-ba, onnan tovabb TV-be.
Ha mar X96-od van, esetleg erre valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest