- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
-
rooney8
aktív tag
válasz
k.zozo. #47026 üzenetére
A mostani verzióban már nem kell a whitelist-et pipálgatni.
Bár én nem nagyon vagyok képben ezekkel a dolgokkal, meg hogy mire is jó, de a lényeg, hogy ha nem pipálsz benne semmit és a Settings > Video > Playback-nél az Adjust display refresh rate to match video-t On start / stop-ra állítod, akkor kadenciahelyes lesz a lejátszás. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
k.zozo. #29099 üzenetére
Itt megtalálod az aktuális legfrissebb 8-as verziót, és a változáslistát is, az első hsz aljáán az Older builds gombra kattintva. Ha nincs különösebb problémád a jelenlegi verzióddal, akkor nem feltétlen ajánlott a frissítés. De készíthetsz a LE kártyáról egy biztonsági mentést is a Win32 Disk Imager-el, mielőtt frissítesz az újra. Ha nem tetszik az új, visszatöltöd a mentést.
-
Csicsóka
őstag
válasz
k.zozo. #2222 üzenetére
A 4. pont szerint belépni. majd egyszerűen beírod: chmod +x .config/autostart.sh majd enter, aztán reboot.
-
Beni2360
félisten
válasz
k.zozo. #1799 üzenetére
Azért ezt az oldalt olvasd el lehet, hogy a tiedre nem jó. A mini mxx-re special erre készített amit fentebb írtam. Felesleges ebben a melegben kínozni magadat feleslegesen.
-
Beni2360
félisten
válasz
k.zozo. #1791 üzenetére
Nekem fent volt és minden klappolt volt nyel választási lehetőség. Bocs most nézem a letöltött img az OpenELEC-Amlogic.aarch64-MiniMX-6.95.2.1.img - Rpi2 van LibreElec
A mosta K1 plus-on volt ilyen problémám és a leírtak után megjött minden. egy próbát megér.
És honnan töltötted le? -
interstate76
addikt
válasz
k.zozo. #1209 üzenetére
Pontosan. De persze android alatt sem tilos filmeket/sorozatokat nézni.
Rengetegen a TV-k beépített médiaplayereit használják nagy megelégedéssel, márpedig amit utóbbiak tudnak, azt nagyjából tudja a droid alatt futtatott MX Player/Archos Player/Kodi is.
(#1210) Danecay De igen, csak nem működik a "döntögetés".
-
Pelican
őstag
válasz
k.zozo. #1165 üzenetére
A hang probléma két részből áll:
1. az adott hang szól (pl. DD) de nem tökéletes, szaggat, vagy néha átvált sistergésbe, vagy pattog, vagy akármi más hiba, ami élvezhetetlenné teszi a filmnézést, zenehallgatást.
2. az adott hang (pl. DTS HD MA) egyáltalán nem megy ki a kütyüből, vagy mondjuk HD audiónál csak a mag megy ki.
Az optikai (vagy a koax, de az elég ritka manapság) eleve nem is tudhatja a HD audió formátumok átvitelét, nincs meg az elegendő sávszélesség a szabványban.
Tehát elérkeztünk a HDMI passthrough használatához, ami az újabb chipeken RK3368, AML S905, stb. még problémás, nincs megírva hozzájuk a megfelelő driver.
A buherált OpenElec verziók egy-egy készülékre megoldják a legelterjedtebb hang formátumok támogatását, így jelenleg DD, DTS, TrueHD, DTS HD MA hangok gyönyörűen működnek a MINI MX-G-n (=MINI MX ver 1.0), ugyanakkor DD+, DTS HD HR, FLAC, LPCM még nincsenek megoldva. -
gabywap
tag
válasz
k.zozo. #1163 üzenetére
Szia! nekem sem régóta van még meg a készülék, de nem bántam meg az van amire számitottam.
Ez egy Amlogic S905 TV Boxes amiben van DVB-S2 és DVB-T2 tuner is ezért ez egy kicsit drágább kb 22usd-vel a simához képpest. Az enyémet is lehet alternativ SD kariról futattni de az alap androidok is elég jól futnak eddig nekem gond nélkül Nekem számitott a tunerek is és fontos.
$41.99
[link]
$63.99
[link]
Itt a lista még milyenek vannak:
[link] -
interstate76
addikt
válasz
k.zozo. #1163 üzenetére
Beelink Mini MX Ver 1.0 - szépen megy rajta az android, mókolás nélkül, ill. SD kártyáról lehet rajta OpenELEC-et futtatni. Ez utóbbi szerintem a hangok tekintetében is megfelel az elvárásaidnak, de ezt itt páran sokkal jobban vágják, mint én.
Beelink Mini MX III - nekem ilyenem van (korábban csak 35,- USD volt, de fogalmam sincs, miért volt olyan olcsó). Ezen is jól szalad a droid, viszont nem tudom, milyen SD kártyás megoldások működnek rajta, azaz hogy médiaplayerként megfelel-e az igényeidnek.
S812-est én már nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest