- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsyGaBiKa #37008 üzenetére
Hát, az úgy volt, hogy épp toltuk a haverokkal multiba, egyszer csak látom ám, laggol, mint a k.isten
.. a framerate meg 20 körül stagnál.
Nézek balra ... semmi ... Nézek jobbra ... Hát nem ott rohan a hóna alatt a karimmal
(bocs t72killer)
Amúgy, DHL-el nem szabad küldeni. A Magyar Postával van szerződésük. Tudom, utólag könnyű okosnak lenni.
Én hazafelé iPost Parcel-le küldöm, visszafelé GLS. Mindig, minden flottul megérkezik. (Persze, nem tudom, merre lax)szerk
Amúgy, az uccsó csomag amit küldtem magyarba, az így nézett ki. Egy nagy értékű óra volt benne.Maga a papír doboz egy speckó fekete folpackal volt becsomagolva, és a duck tape is szinezett volt. Lehet mindkettőt kapni különböző színekben.
Tőlem még nem loptak el semmit, de hallottam ezt-azt, így igyekeztem felkészült lenni.
Pontos súlyadatokat adtam a címzettnek, és fotót körbe, minden oldaláról a csomagnak.
Ha ezt megbontják, tuti nem tudják ugyanígy visszacsomagolni.
Mondtam, mielőtt aláírja, nézze körbe a csomagot. Ha sérülés van rajta, ne vegye át!De hálisten, semmi ilyen nem történt. Szerintem, az ilyen módon csomagolt csomagokat békén hagyják, lévén nem tudják észrevétlenül megbontani.
-
válasz
CsyGaBiKa #37013 üzenetére
Szerintem a német DHL-nél tűnt el, vagy a két szolgáltató "között" csak letagadták. 2 hónap levelezgetés után feladtam. Volt biztosítás, de a DHL simán letagadta a felelősségét, mondván én rohangáljak a tőlem 1000km-re lévő magyar postára - akinek alapból nem kellett volna átadniuk a csomagot. Mind1, már kb 2éve volt, túltettem magam rajta, nem használom őket azóta.
-
válasz
CsyGaBiKa #37008 üzenetére
Egyszerű: énhülye eladtam Magyarországra és a DHL csomagból útközben kilopták. Ahelyett, hogy a DHL a saját rendszerében szállította volna le a csomagot, ahogy elvárható lett volna, átadták a magyar postának, akik a rendszerük szerint már kevesebb súllyal vették át - erről viszont a DHL nem hajlandó tudomást venni. Többhónapnyi levelezés után feladtam, többet facsavarnál értékesebb dolgot nem küldök DHL-el, az tuti. A sors iróniája, hogy itt helyben (Németo) is hirdettem, három hónapig senkinek se kellett, és egy héttel azután, hogy elküldtem a vasat a vesztőhelyére, jelentkezett egy helyi vevő
. Mondom b..meg, 3hónapja kint a hirdetés, nem vtál képes egy icipicit hamarabb jelentkezni...
#37009: Ez nagyon érdekes, mert a bányában tudtommal sokkal több a radeon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged