Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Devid_81 #46306 üzenetére
Engem nagyon megvettek a tesztek értelmes kialakításával, átláthatóságában és a korrekt és értelmes adatokkal amit belevesznek és példás a szöveg is alatta. Sok nagy oldalt oda vissza vernek minőségben és pártatlanok, nem törnek pálcát.
Érdemes megnézni tőle a 4080 tesztet.[link] -
-
Raymond
titán
válasz
Devid_81 #46035 üzenetére
Valami lassan lesz. Mar van 1199EUR 7900XTX ami nem ref (igaz MERC de van) es a 4090 is van mar 1829-1849-1879 aron ami szinten joval a 2000 alatt van. A 4080 meg mindig 1299-1399 kozott van sok modellel de az is lassan mozdul majd. Es ezek meg csak az USD/EUR kurzus miatti es a "mindenki vett mar akinek nagyon kellett" miatt van, az igazi csokkentesek meg csak most jonnek ha jonnek.
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #45943 üzenetére
Ott pedig majd a vásárlás előtt lötyögtetheted az 1000$-os kártya dobozát, vajon hallasz-e benne elég folyadékot a vapor-chamberből?
Aztán lehet reménykedni, hogy hátha nem gondolták komolyan a 100W-os videólejátszós fogyasztást és csak coming soon™ az elvárható működés. -
gV
őstag
válasz
Devid_81 #45857 üzenetére
ez van manapság, callisto protocol meg amd-n megy jól ill. tud fsr-t, dlss-t meg nem.
viszont ha ez lesz a trend, egyelőre jó oldalon vagyok, mivel a portal személyében olyan játékhoz nyúlt az nv ami már megjelenése óta megvan. míg a cp esetében fel se merült bennem, hogy megkellene vennem. -
válasz
Devid_81 #45857 üzenetére
Technikai magyarázat rá. [link] Az eddigi legösszetetteb RT cím ami valaha készült, tiszta sugárkövetést használ,speciális Nvidia technikákkal, és a teljes jelenetre számol minden egyes sugarat és visszaverődést többszörösen ütköztetve ráadásul. Nem csak a látható részekre, hanem a pályán lévő összes felületre és azok kölcsönhatásait a látható felületeken is észrevenni. Ez egy techdemo igazából a jövőbe mutat egy régi játékkal. Kíváncsi leszek Intelre hogy mit tud ha támogatni fogja egyáltalán.
-
válasz
Devid_81 #45719 üzenetére
Nem kell ehhez zöld szem , alapvető matematika. A Geekbench eredményekre A VC cikkre is vonatkoztatva amit linkeltél.
Ez mondjuk rájuk nézve gáz egy ekkora oldaltól, de már javították a százalékos számokat.
Mint írtam elhiszem hogy drága de azért lehet valósan gondolkodni. Vannak már 2 x annyit zabáló 4090 kártyák , ilyen hülye eredmények mert nem tudnak számolni, meg 2500 dolláros árakról rémhírek. Komolyan azáért nem kell félteni az AMd-s propaganda usereket sem, semmivel nem különbek mint a zöldek vagy a kékek. Azt gondolom lehetne ezt reálisan kezelni ,megvárva a valós árakat és eredményeket. -
válasz
Devid_81 #45711 üzenetére
Eddig csak az Nvidia gyári átalakítóval volt baj, sok gyártót letesztelték HU is, meg még pár oldal azokkal nincs gond tőlük kell venni átalakítót. Elég szar reklám ez nekik, de ez van.Nincs lehetőség hibázni sem a táp gyártóknak sem az átalakítókat kihozó cégeknek,de szerencsére vannak megbízható, nagy múltu cégek mint pl BeQuiet.
Írtad hogy köszi de nem. Erre írtam hogy nekem meg köszi ,de igen . -
válasz
Devid_81 #45709 üzenetére
Nem a VGA okozza a tüzet. Normális gyártótól kell venni 12 V kábelt. Maga az MSI táp elég jó de a kábel ezek szerint problémás. Amúgy ugyan ez a csatlakozó megy mindegyik kártyára a jövőben.
Nekem nem kell megköszönnödVan még két gyártó a piacon azt veszel amit akarsz.
én maradok Nvidánál . Egy néhány dolláros jó minőségű átalakító nem tétel sztem egy ilyen áru kártyánál , amíg orvosolják a problémát. -
törölt tag
válasz
Devid_81 #45634 üzenetére
Látom két tesztből is válogattál, hogy össze tudd szedni a számodra legkedvezőbb adatokat. Biztos sokat blenderezel, hogy számodra ilyen tesztek a mérvadóak.
Sokak számára, ezek az adatok sokkal fontosabbak, nyilván neked más a motivációd is.
"ugy nez ki ez is hozzajarul majd a villanyszamlahoz rendeses"
Vegyük a napi 8 órás blender-t, mert te ezzel játszol sokat. Még ebben az esetben sem lesz több a villanyszámlád havi 1000 forintnál, egy 13900K-val.
-
paprobert
őstag
válasz
Devid_81 #45634 üzenetére
[link]
19:00 percnél egy nagyon érdekes elemzés. Nincs olyan beállítható fogyasztási limit a 13900K-n, amelyben verné perf/watt-ban az AMD-t.
Én azt vártam volna, hogy lesz egy sweetspot ahol jó lesz az energiahatékonyság, ehelyett szinte végig lineáris a skálázódás.(azaz mindenhol rossz a perf/w)
Gyakorlatilag az egyetlen erőssége a 13. generációnak az egy szálas teljesítmény, de az sem mindig mutatkozik meg.
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #45620 üzenetére
Puzsér pár éve az egyik apuban úgy jellemezte a tőzsdét, hogy két állapota van:
A mohóság és a pánik.
Amikor megy a szekér és felfelé ívelnek a számok, nyerőben van a tőzsde, akkor mindenki szemében a $$ villog, amikor pedig bukóban, akkor pánik uralkodik el.Ezt a bevezetőt azért mondtam el, hogy valószínűleg nem lesz egy nyugalmi állapot a kriptó- és covid őrület boomja után. Mert most a pánik jön. Pár hónap múlva majd meg fognak jelenni a szakértő cikkek, amelyek majd jól elmondják, hogy a PC piacnak vége, folyamatosan csökken a kereslet és hogy felgyorsult a felhőbe költözés. Egyébként valószínűleg tényleg ez fog történni. Ahelyett, hogy elfogadható áron adnák a holmit, mindenki a PC piac halála felett lógatva az orrát elkezd majd fókuszálni a vékonykliensekre, handheld konzolokra, streamingre.
Nem csak arról van szó, hogy most a kereslet visszaesett, hanem a költségeknek is rendeződnie kell.
A lefelé ívelő árverseny sosem megy olyan gyorsan. A költségek lassan rendeződnek. A nagy boom minden költséget felvert, minden nyersanyag árát - legvégén az energiáért és a bérköltség meg ragadós. Elbocsátani lehet embereket (biztos meg is fog történni), de azzal meg az aggregált kereslet fog romlani. Hiszen az egyik piaci szereplő kiadása a másik bevétele.El tudok képzelni egy olyan szcenáriót, hogy az energia ára a következő 1-2 évben szép lassan csorog lefelé, azzal együtt szép lassan mindenki engedhet majd az áraiból (ilyenekre gondolok, hogy a fém megmunkálása energiaigényes, meg a EUV levilágítás is marhára energiaigényes) És ha ez a folyamat eltart 1-2-3 évig - és közben nem öntenek rá a világra újabb trilliárdokat és nem omlik ránk a világ se, akkor a GPU árak is csoroghatnak lefelé. Abu is majd biztos időnként elkotyogja, hogy a Navi33-at $150-ért is árulhatnák, még akkor is lenne rajta nyereség, stb
De amíg az energia ára magas, addig szerintem nem nagyon érdemes árcsökkentésre számítani, hisz addig az értékláncban senki sem tud alacsonyabb árakat benyelni és inkább nem termel. Elképesztően függ az egész civilizáció az olcsó energiától. Lásd: az élelmiszerárak milyen mértékben ugrottak meg a földgázból előállított műtrágya megdrágulása miatt.
-
gV
őstag
válasz
Devid_81 #45552 üzenetére
Intel Arc A770 Graphics Card Launching On October 12th, A770 MSRP Will Be $329 (wccftech.com)
az a gond, hogy van amikor a 3060 sincs meg. az a szerencséje az Intelnek Jensen elmondta a 3060 továbbra is $329. az meg milyen már F1 21-ben még gyorsabb F1 22-ben viszont már lassabb. XeSS a DF videoja alapján egyelőre felejtős.
ez 1 évvel ezelőtt lett volna jó. -
válasz
Devid_81 #45552 üzenetére
Hát amin 16 GB lesz annak nem ennyi lesz az ára, ezt a 8 GB verzióra írták. Ismerve Intelt ez XsEE meg it tudom én mi meg DDR5 13900K ilyesmi mellett saját méréseikkel...
Szerintem legalább 30%-kal Nvidia / Amd alá kellene vágniuk, hogy legalább rávegyék az embereket hogy belevágjanak a driver tesztelés mizériába. Legalább is én ezt gondolom. -
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #45534 üzenetére
De ha és amennyiben az Nvidia tényleg azért árazott oda, ahová (most persze Abu majd elmondja, hogy dehogy, srácok, az olcsó GPUk korának már három generáció óta vége), hogy e beragadt Ampere készlet még ki tudják szórni, akkor...
... ha az AMD NV-$50 árazással csak akkor jár jól, ha így is elkapkodják a készleteit, vagy ha neki is van annyi beragadt készlete, hogy ez indokolt legyen.
Ha nincs beragadt készlet, amit még el kéne adni vagy le kéne írni, és megvan a szükséges kapacitás és Ampere árat felülről közelítve tud kínálni Ada teljesítményt esetleg alulról közelítve, akkor nem biztos, hogy profitgörbe maximuma most is NV-$50 éri el.Legalábbis reméljük.
-
-
-
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #45443 üzenetére
Az Alder Lake-hez mérték, mert jelenleg az a piacon a legjobb, de ennek a Raptor Lake ellen kell majd mennie, mert azzal lesz párhuzamosan a piacon. Az meg nyilván jobb lesz.
IPC marad, de ilyen 6GHz körül lesz a boost és jön 16 darab E-Core.
Ami nem szimpatikus ott, az a 250-300W. -
válasz
Devid_81 #45441 üzenetére
Kérdés azért az hogy tartalmaz e esetleg valami speciális funkciót ami az RDNA 3 mal teljesedik ki vagy csak " simán " jó kis CPU.
Szerintem nagyon jó lett,.
azt gondoltam hogy a 7600X 105W TDP-vel már 8 magot hozni fogja a belépőbe, de érthető hogy megtartják a lépcsőket. -
Thronks.90
tag
válasz
Devid_81 #45439 üzenetére
Kíváncsi leszek mennyi ideig fogják a boost órajeleket tartani, és hogy mennyivel tud majd a "gyári" boost fölé menni (nyilván egy jó hűtővel). Már az én kis fostos 3600xt-m is 4.6 fölé megy, gondolom ezredmásodpercekig is akár
. Jó lesz ez, majd pár év múlva, amikor nekünk is megfizethető lesz.
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #45396 üzenetére
Hát... én is erre számítok, de....
A chiphiány hirtelen megszűnt és a visszaájára fordult. Az Nvidia felől lehetett hallani a híreket, hogy próbálják elhalasztani a rendeléseket, meg hogy Ampere túltermelés van.Nem fogy már úgy és emiatt nyilván a teljes termelési láncban előbb-utóbb szép lassan elkezdenek lefelé menni az árak. Nyilván nem minden, mert az energia még mindig drága, noha az olaj ára is megy lefelé.
Én azt feltételezem, hogy a 2021-es árak nem valósak. Részben mert a kártyák egy részét haszonlesés céljából kapkodták el bányászok pénz nem számít alapon, másrészt a gamer vásárlók egy része is vásárolhatta úgy, hogy majd bányászattal ledolgozom a felárat. Tehát szerintem nem lehet úgy nekiindulni a egy bányászat nélküli időszakban kiadott kártyának, hogy no lám, csak kinyílt a vásárlók pénztárcája.
De eközben meg 2022 második felére recessziót jósolnak, mert a világon mindenütt magasabb kamattal és a fogyasztás csökkentésével igyekeznek visszafogni az inflációt.Az általad említett árak akkor lennének szerintem reálisak, ha lehetne arra számítani, hogy a bányáspiac lecsap az új generációra.
Csakhogy állítólag halad az ETH2 Merge projekt. Tehát még csak az sem biztos, hogy hosszútávú hatékonyság-növelő befektetés gyanánt érdemes lehet új hardverbe beruháznia a bányászoknak. (LEgalábbis ETH alapon nem, márpedig jelenleg a GPU-val bányászható kriptók közül az kapja a legnagyobb számítási kapacitást) -
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #45356 üzenetére
Amíg az nvidia negyedéves eredményei emelkedőben voltak, úgy tűnt minden alkalommal elismerő csettintés, kalapemelés illette itt v az nvidia találgatósban. Ó, az nvidia megállíthatatlan, minden felett is átveszi a hatalmat.
Méltatlan a hallgatás és elhessegetés, ami a témát övezi, pedighát szó sincs arról, hogy bajban lenne. Csak legfeljebb arról, hogy mélyebb volt az érintettsége a bányászati vásárlásokban, mint ahogy azt bevallották.
-
-
-
válasz
Devid_81 #45311 üzenetére
Kiszivárgott az Intel Arc Alchemist desktop roadmapje, a cég máris lekéste a bevezetési célt
Az elmúlt hetekben az Intel az Arc sajtókörútjával volt elfoglalva. Az Intel Tom Petersen és Ryan Shrout két asztali GPU modellt mutatott be és erősített meg: A750 és A770 modelleket, beleértve a Limited Edition kiviteleket is, amelyek valamikor a jövőben válnak elérhetővé a vásárlók számára. Az egyetlen probléma ezzel a túrával a részletek hiánya: specifikációk, megjelenési dátum és az ár, ezek a dolgok egyértelműen hiányoznak.
Múlt héten az Intel megerősítette, hogy megkapta az első adag Arc A750 LE kártyát a tesztelők számára, ezek a kártyák jelenleg belső tesztelés alatt állnak, és hamarosan a technikai médiának is meg kell küldeniük. De még itt sem pontosította az Intel, hogy mikor.
Úgy tűnik, hogy a Moore's Law is Dead videója magyarázatot adhat arra, hogy miért van ilyen kevés részlet az Arc GPU-król. A kiszivárgott belső útitervek szerint az Intel az ARC-ről belsőleg és külsőleg egymásnak ellentmondó információkat közölhet, ami csak tovább szítja a zűrzavart az Alchemist sorozat bevezetése körül.
Ezeket a diákat állítólag az Intel grafikai részlege mutatta meg egy hónappal ezelőtt más Intel-részlegeknek. Az útiterv egyértelműen felsorolja az összes ismert SKU nevét, és azt mutatja, hogy az AIC (egyedi lapka) bevezetését augusztus elejére tervezték. Ebben a hónapban és különösen ezen a héten kellene az Intel és az AIC-ek szállítják a kártyákat a rendszerintegrátoroknak.
Az AIC útiterv szerint, amely konkrétan egy SKU-t (A380) fed le, az Intel még mindig nem tudta a megjelenési dátumot az egyéni tervek egyikéhez sem, csak egy hónappal ezelőtt. Amit ez az útiterv megerősít, az az, hogy legalább öt modellt terveztek, de kettőről (Gunnir és ASRock) már tudunk. A többiek az ASUS, az MSI és esetleg a Gigabyte modellek lehetnek.
A kiszivárgott útiterv egy másik diája azt mutatja, hogy az Intel tervei szerint július végéig az Arc A770, A750, A580 és A380 rendszerintegrátorok számára. Sem az OEM-ek, akiknek ezeket a kártyákat kellett volna gyártaniuk, sem a rendszerintegrátorok nem jelentettek be ilyen GPU-kkal felszerelt rendszereket. Eddig az egyetlen modell, amelyet előregyártott PC-kben láttak, az A380-as.
Ez a dia említi az "Asztali indítás: The Arc Experience", amelyet állítólag az asztali Alchemist sorozat globális bevezető eseményének terveztek. Eddig az Intel nem erősítette meg, hogy bármilyen ilyen eseményre sor kerülne.
Végül, az Intel legutóbbi útitervei zavaros üzeneteket mutatnak az Intel Arc asztali "történet" szeptemberi leleplezéséről. A dián kifejezetten az áll, hogy "nem Launch", ami lehet, hogy egyszerűen egy rosszul megfogalmazott útiterv-info, vagy a szeptemberi késés tényleges megerősítése.
Az MLID azt is elárulta, hogy pletykák keringenek egy lehetséges Alchemist frissítésről a laptopokhoz. Azt is megjegyezte, hogy állítólag már most is vannak problémák a Battlemage GPU-kkal. Mindezt figyelembe véve, hogy egyértelműen komoly problémák vannak az Intel grafikus részlegénél, amelyeket a rossz nyilvános üzenetek és a fedélzeti partnerekkel való kommunikáció hiánya táplál.
Az Intel hivatalosan az Arc-ról
Az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger egy 2022-es második negyedévi jövedelmezés során elmondta, hogy a vállalat a harmadik negyedévben valóban piacra dobja az Arc A5 és A7 asztali kártyákat, azonban konkrét időzítést nem említett. Az Arc GPU-k valóban elérhetőek már az OEM-eken keresztül, de ebben az esetben csak a mobil szériára gondolt.Az AXG esetében, bár nem fogjuk elérni a GPU egységre vonatkozó célunkat, továbbra is jó úton haladunk az 1 milliárd dollár feletti bevétel elérése felé idén. A második negyedévben megkezdtük az Intel Arc grafikusok felfuttatását laptopok és OEM-ek számára, beleértve a Samsungot, a Lenovót, az Acert, a HP-t és az Asust. A COVID-dal kapcsolatos ellátási láncbeli problémák és a saját szoftverkészséggel kapcsolatos kihívások késedelmeket okoztak a rendelkezésre állásban, amelyek leküzdésén továbbra is dolgozunk.
Az Intel Arc A5 és A7 asztali kártyák szállítása a harmadik negyedévben kezdődik. Az energiahatékony blokklánc gyorsítónk, a Blockscale a második negyedévben jelentős mérföldkövet ért el a vezető ügyfeleinknek történő áruszállítással, kevesebb mint egy év alatt jutott el a szalagról a szállításig. Idén várhatóan több millió darabot fogunk szállítani, ami eredetileg nem szerepelt az előrejelzésünkben.
Az Intel vezérigazgatója, Pat Gelsinger, 2022 második negyedévi eredménybeszámolója
Azt is meg kell jegyezni, hogy a Gyorsított Számítástechnikai Rendszerek és Grafikai Csoport (AXG) rossz negyedévet zárt, több mint 507M működési veszteséggel. A rossz üzenetközvetítés, a késedelmes termékek és a megkérdőjelezhető üzleti nyereségesség olyan pletykákkal találkozik, amelyek szerint az Intel akár a diszkrét GPU-üzletág teljes megszüntetését is értékelheti, ahogyan azt a Coreteks elárulta.
Forrás: Moore’s Law is Dead, Wccftech, Coreteks
Gyors fordítás a deepl.com segítségével.
-
-
válasz
Devid_81 #45281 üzenetére
Azért mikor erre a táblázatra, képre ránézel érdemes erre is gondolni.
Az A380 ezeket az eredményeket 25 % tuniggal volt képes hozni a referencia AMD és nvidia kártyákhoz. Én ez alapján a 770 kártyát a 3060 teljesítményére várom ami 250$ MSRP vel van Szerintem értelmetlen kártyák ezek ennyiért, persze alapnak és kezdő fejlesztésnek jók lehetnek. -
Raymond
titán
válasz
Devid_81 #45281 üzenetére
Ez akkor lett volna igy jo ha fel vagy egy eve jon ki. Most hogy a 3060 12GB lement 399EUR-ra es a 3060Ti is lement 499EUR-ra (varhatoan mindketto meg lejjebb megy) egy ugyanolyan teljesitmenyu kartya ugyanazon az aron egy rakat szoftveres problemaval nem eppen kecsegteto ajanlat.
-
-
olymind1
senior tag
válasz
Devid_81 #45241 üzenetére
Ja, pont azért vannak beragadva, mert olyan pofátlanul túl van árazva minden pár évvel a megjelenés után is, az új generáció előtt, MSRP közelében nincsenek az árak, aztán meg csodálkoznak.
Na nem mintha nem keresték volna halálra magukat a kripto fellendülésével a gyártók.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Devid_81 #45241 üzenetére
Ez a VGA piac valami hatalmas anomalia a piacon, konkretan legyen barmi masrol szo azt minden problema nelkul kiszorjak ha kell, learazva, vigyel 3-at 2 araert ha kell, hiszen jon az uj modell.
Csak a VGA-nal van ez, hogy nincs semmi akcio, se learazas, se keszlet kisopres, semmi.
Aztan itt sirnak a beragadt keszleteken.
En nem ertem miert ilyen bonyolult ez. -
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #45239 üzenetére
De milyen genyák...
Eddig azzal ment a könnyes "we love gaming" takarózás, hogy hát a körülmények, az elképesztő kereslet, a nyersanyagárak, a TSMC is emel!
Most meg majd jön az, ah ez a piac már nem a régi, már senki nem játszik PC-n típusú fejcsóválós "kénytelenek vagyunk árat emelni", mert a fejlesztési költségek magasak és mert nincs volumen.
Miközben azért nincs volumen, mert mindenért kétszer annyit kérnek és másfélszer nagyobb a marzs. -
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #45184 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, hogy egy boltban 150e-s 6600-at újonnan 80-90-ért lehet, hogy elvinnék, de használtan (talán bányából) 50e-nél többet nem adnék érte.
Tudom, hogy ezek a jelen valóságtól nagyon távoleső nagyon alacsony összegek. És lehet, hogy soha nem lesz ennyi, nem baj, nem halok bele, ha nem találkozik az általam elképzelt ideálkereslet a kínálattal.Mindenesetre a HA úgy látom olyan hirdetésekkel van tele,.amik kézzelfogható raktárkészlettel promózzák magukat. Eddig ez nem volt jellemző sztem, hanem a JIT. Max 1-2 visszaküldött kártya, de nem az, hogy halmokban áll.
Mindenesetre persze ha van céggé alakult vállalkozás, ami kriptovaluta bányász gépek előállításával foglalkozott, nagytételben rendelt gput, nyilván próbál.úgy talpon maradni, hogy ugyanezen termékek kiskereskedelmével kezd foglalkozni. Én nem mernék onnan rendelni, mert nem.bíznék abban, hogy nem valami újracsomagolt, egyébként évekig bányásztatott terméket sóznak rám. Az újracsomagolás megfelelő gondossággal történt bontás esetén sztem megoldható és egy kisker bolt meg kiállíthat új számlát 2-3 év garival, nem köteles bemutatni, hogy ő mikor rendelte.
Mindenesetre néhol.drágábbak, mint az ÁK-n, tehát még elég magabiztosan tartják magukat az árak a "használt" piacon is.
-
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #45157 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy pánik nincs, de "stratégiai visszavonulás" az már érezhető.
Tehát a bányászok még pörgetik a kártyákat, de már feldobták az apróra őket.
nem mintha terveznék most vásárolni, csak kérdezem, szerinted/tapasztalataid szerint mennyire valószínű, hogy a 1-2 évet bányászatra használt kártyákat viszonteladói vállalkozás formájában, vagy közreműködésével bontatlanként, újként fogják megpróbálni értékesíteni?(Nyilván persze nem olyanról van szó, akinek volt mondjuk 15-20 kártyája, hanem akikről videókat láttunk, hogy egész raktárakban magas szekrényeken pörögnek a ventik.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest