- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
imi123
őstag
válasz
Petykemano #39994 üzenetére
Kína most azt csinálja mint anno Korea.
"Figyelnek",tanulnak és egyre jobb minőségben gyártanak.Persze vannak kivételek.
Fényesebb homlokúak talán még emlékeznek a Goldstar márkára.Anno ha fizettek volna akkor sem vettem volna meg a cuccaikat.Most az egyik leginnovatívabb cég.A régi Japán konkurensek közül már szinte csak a Sony tarja az ütemet meg talán a Pana.Szóval nem kell itt senkit előre leírni. -
Petykemano
veterán
válasz
Petykemano #39994 üzenetére
Meg azért várjuk ki, mikor kerül ez piacra
-
Petykemano
veterán
válasz
Valdez #39987 üzenetére
5 évvel ezelőtt még talán igazad lett volna.
De van Xiaomi, Huawei, arm procit is tudnak csinálni. Volt egy régi történet, miszerint a kínaiak nem innovatívak, kiválóan tudnak másolni, de új dolgokat kitalálni nem. Sokáig Kína volt az egyetlen nagyhatalom, amelyiknek nem volt repülőgéphordozója - enélkül pedig nincs csendes óceán feletti felügyelet - annak ellenére, hogy soksok éve megvették már a kifuserált ukrán anyahajót. De Végül megszülték.Szóval szerintem azoknak az időknek vége. Legalább arra lesz kínának értelmes gpuja, hogy a saját szükségleteit fedezze (vs nvidia) ez is hatalmas piac. Az, hogy ez hozzánk eljut-e majd, ezt sokkal kevésbé a képességek, mint a piaci viszonyok fogják meghatározni. A trump féle vámháború pont azt a célt szolgálja, hogy a saját lábra álló (saját fejlesztésű, nem pedig csak összeszerelt, exportképes kínai végtermékek) kínai gazdaságot beszorítsa.ez protekcionizmus. Mindig az erősebb gazdaság érdeke a nyílt szabadkereskedelmi viszony, hogy a gyengébb gazdaság ne tudja vámokkal vagy más bürokratikus eszközökkel védeni a saját iparát.
Az az igazság, hogy egy pár hónapja már mondogatják, hogy függetlenül az inteltől és a rebesgetett armtól, ha ők nem is, valaki, egy garázscég biztos megpróbál majd megjelenni a gpu piacon, ahol most emelkedettek az árak, nincs öldöklő árháború. Jön majd valaki, belép a mainsteam szegmensbe egy olyan ajánlattal, hogy olcsó nodeon gyárt valamit, ami hozzá az elvárt teljesítményt,.kétszer annyit fogyaszt, cserébe feleannyiba kerül.
Ha egy ilyen cucc kínában elterjedne (mondjuk az internet kávézókban), akkor erre a milliárdos piacra hamar meglenne a szoftveres támogatás is a játékfejlesztők részéről.
Kezdetben a Samsung is úgy kezdte, hogy beszállított az Applenek és másolta annak készülékeit. A gpu piacon az innováció eléggé lelassult. Korábban évente 60+% előrelépés volt. Azzal nehéz lépést tartani ha valaki úgymond csak másolja a technológiát. De moat már évente csupán max 20-30% előrelépést lehet látni, sokszor valamiféle rebranddel, és/vagy chipméret skálázással. Ha 1-2 év késéssel jelentetsz meg valamit, még nem világvége - látjuk az AMD esetén is.
Azt nem tudom, mi lett azzal a mondással, hogy azért nem lehet belépni a gpu piacra, mert az AMD és az nvidia birtokol csomó olyan IP-t, ami megkerülhetetlen. Ez persze elsősorban az Intel és arm vonatkozásában érdekes, de kérdés, hogy ez a kínai gpu sértene-e szabadalmat a nyugati piacokon?
-
-
imi123
őstag
Na megint lehet átnevezni a topicot.
Chinese Vendor Developing PCIe 4.0 GPU With 16GB HBM and GTX 1080-Like Performance -
[Jensen Huang interview: Why AI is the single most powerful force of our time]
vannak benne érdekes meglátások úgy gondolom. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Habugi #39981 üzenetére
Nem a felhasználó informálása a lényeg. Megtehetné az AMD, hogy átlagolja az összes mért adatot, és azt jelzi vissza a szoftvernek, vagy ahogy a procinál csinálják, burkolati hőmérsékletet jeleznek vissza a lapka hőmérséklete helyett, aztán a BIOS számol egy burkolati hőmérsékletet az asztali gépeknél. A lényeg a hardver informálása, ami alapján az képes lesz eldönteni, hogy milyen órajelet lehet beállítani. Ha ki tudod mérni pontosan, akkor rá lehet menni a határra. Ha nem tudod kimérni elég, akkor feltételezni kell, hogy a lapka egy ponton forróbb, mint amit a dióda mér, és nem lehet nagyon a határra menni.
-
Habugi
addikt
válasz
Kolbi_30 #39980 üzenetére
Kár hogy lehoztad a témát az Abu féle szilíciumos hülyítésről, ám igen, konkrétan azt írják, hogy a hotspot a kártyán fellelhető szenzorok összessége közül mindig azt mutatja/jelzi, amelyik éppen a legmelegebb.
Nyilván ettől még nettó marhaság marad a körítésként szánt saláta, miszerint eddig is volt ilyen hőmérsékletű pont a kártyákon csak a felhasználó nem tudott róla.
-
válasz
Yutani #39978 üzenetére
minden GPU ban -ami régebbi abban is- a szilícium chip belsejében van a dióda. Ami itt más a Navinál állítólag, hogy a teljes GPU -t tudja monitorozni és itt arról vitatkozunk, hogy az AMD állítása szerint ez nem probléma, mert azért ír 110 fokot mert most már a teljes GPu-t lemonitorozza és szerintük eddig is volt ilyen hőmérséklet a régebbi /eddigi GPu ban. Ezért írtam, hogy ha szerintük ez csak azért van mert sokkal pontosabb a GPu hőmonitorozása, akkor ezek szerint a 70x fokos GPukban is többet mutat? mert szerintem nem.
-
Nem tudom, nekem valahogy tiszta, hogy a szilícium chip belsejének hőmérséklete és a VGA kártya PCB-jének felületi hőmérséklete nem ugyanaz.
Mindenesetre a chip belsejében mérhető 110°C ijesztő, ebben egyetértünk, és remélhetőleg a custom 5700-akban nem tapasztalunk majd ilyet. Most, hogy már tudjuk mérni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nagyjából azt jelentené, igen. Bár itt számít az is, hogy mennyire van közel a dióda a legforróbb ponthoz. Általában nem a lapka közepére szokás rakni, hanem valamelyik shader tömbbe, méghozzá abba a tömbbe, amely közel van az egyes multimédiás blokkokhoz. De ettől persze bőven elképzelhető, hogy a lapka másik végében jóval nagyobb a hőmérséklet egy specifikus munkafolyamat miatt. A Navi 10-nél ez mindegy, ott már teljes hőtérkép van, tehát konkrétan meg tudja mondani a rendszer, hogy hol van a legforróbb pont, és az milyen hőmérsékletű.
Az órajel-szabályozáshoz nem elég, ha csinálsz egy ilyen rendszert, azt is el kell érned, hogy finom szemcsézettségű legyen a paraméterezhetőség. Ezért jött a finomszemcsés DPM mechanizmus és a hőtérképes mérés együtt. Külön-külön nem sokat érnek.
-
válasz
Raggie #39975 üzenetére
Én úgy tudom a GPU hátulján, a forrasztásoknál van a legnagyobb hőterhelés.
Abu85: leírtam a cikknél is: ezzel egyetlen egy gond van, hogy a Costum hűtős modellek 73-74 fokosak azt jelentené, hoyg azok a régebbi mérés módszerrel 60 fokosak lennének? nem fogom ezt elhinni, már bocs.
A másik hogy a te állításod pont azt eredményezné, hogy a régebbi modellek könnyebben futnak nagyobb órajelen...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Minden eladott hardver úgy van beállítva, hogy bírja a terhelést. Az hogy képes-e kimérni a szilícium legforróbb pontját, vagy nem lényegében csak azt befolyásolja, hogy képes-e minden pillanatban beállítani a lehetséges legmagasabb órajelet, vagy nem. Tehát attól sincs igazából gond, ha egy hardver nem képes meghatározni a lapka legforróbb pontját, hanem esetleg 10-15°C-szal kisebb hőmérsékletet mér a diódával, mert a tesztek során be lett állítva erre a helyzetre is, és stabilan, a hardver károsodása nélkül átvészeli az egészet. Csak nem akkora órajelen fog futni, mint amekkorával futhatna, ha pontosabb lenne a mérés.
-
Raggie
őstag
Pontosan kimérte a külső felületük hőmérsékletét. De nem azt, hogy belül mennyire voltak melegek.
A VRM-nél ez jóval egyszerűbb, mert ott ha nincs rajta hűtés, akkor kvázi a chip felületét nézed ami kis kiterjedésű és konkrétan pár tized mm-el alatta melegszik.
A GPU-nál ez közel sincs így... -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A szilícium hőmérsékletét ezzel nem fogod látni.
Az órajel-szabályozás esetében tipikusan az jelenti a problémát, hogy a szilícium nem minden pontján ugyanolyan hőmérsékletű, viszonylag nagy különbség is lehet két pont között, és egy-egy ponton, akár egy másodperc alatt hevülhet vagy hűlhet ~10-15°C-t. Ezeket sehogy sem lehetett eddig mérni. Teszttapasztalatok alapján lehetett rá következtetni, de gyakorlatban mérhetetlenek voltak. A Navi 10 az első GPU, ami mérni tudja ezeket. Valószínűleg nem az utolsó GPU, mert a legnagyobb teljesítményt akkor tudod kihozni a GPU-kból, ha a beépített rendszer tényleg kiméri a legforróbb pontot.
-
ja igen erre valók a thermal kamera mérések, tehát nem, nem volt. Mikor kijött a Pascalnál a botrány az EVGA kártyáknál, hogy beszartak és küldték ki a ramokhoz a thermal padokat 106 és112 fokra melegedett a legforróbb pontja a kártyának és az nem aGPU volt, hanema VRM... és ott meg is haltak rendesen a kártyák, mint írták nem volt normális hőmérséklet.
Itta problémás melegedés pasztázás és thermal pad után,
Itt meg előtte: -
-
Dtomka
veterán
Hát szerintem nem:
[link] -
Devid_81
félisten
A poor Voltanak volt "koszonheto", hogy a 980 Ti rol a 1080 Ti valtas hatalmas ugrast hozott.
Nem mondom, hogy ez a beszolas megint hianyzott az AMD-tol, mert pont ezt kellene kerulni es nem magukat egetni, de hatha megint latunk valami ertelmes teljesitmeny ugrast a VGA piacon emiatt.
Azert valljuk be 1080 Ti-rol 2080 Ti-re valtas a mai napig vicc kategoria foleg amennyi a kulonbseg az arakban.
Mondon ezt ugy, hogy nekem is 2080 Ti van a gepben -
do3om
addikt
De ez 2020-ra várható nem?
Akkora meg elfogatható hogy kinyírja a jelenlegi NV csúcsot. Remélhetőleg az Nv nem fog bénázni a 7nm-re váltásnál.
Szóval nagy büszkeségre nem leshet okuk meg hogyha ezt elérik, és kíváncsi vagyok meddig tart majd ki az előny. Ha most jönne 1-2 hónap múlva az már ütősebb lenne mert akkor hónapokra megfognák a csúcs kategóriát.
Amúgy csinálja csak az AMD, hátha kicsit bosszantja az NV-t amivel előrébb hozza a következő szériát. -
Egon
nagyúr
Jaja, PoorVolta 2.0...
Úgy látszik, az AMD-nél nem csak Raja volt az, aki "rajkodik"...Neki legalább nomen est omen, de a többieknek...
Egyébként a konkurenciánál legalább van belőle hír: [link] Úgy látszik Abu kezd óvatos lenni: a beégésre alkalmas hírek inkább nem jelennek meg (elég neki ha a be nem teljesült jóslatai miatt ég...).
-
-
paprobert
őstag
Az Nvidia belépett a CXL konzorciumba.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Belsőleg ilyen dolgokat sosem jellemeznek ilyen kódnévvel. A kódnév esetében a legfontosabb tényező, hogy rá se lehessen jönni, hogy az a valami, amit fejlesztenek hova jön.
Az egyébként valóban igaz, hogy az AMD a sugárkövetést máshogy csinálja, de ugye ők már nem csak a mostani nulladik generációs DXR-re terveznek, hanem arra is, amit a Microsoft csinál a DXR utánra. Arra meg az aktuális hardverek nem jók. Az meg nyilván sokkal-sokkal-sokkal... gyorsabb, ha a geometirára vonatkozó információt voxelekben tárolják, csak ezt a megoldást a mostani DXR nem támogatja, de nem marad ez örökké így.
-
válasz
Petykemano #39948 üzenetére
Az egy videó anyagban volt benne, nem ilyen pletyka szintű dolog volt.
-
válasz
Petykemano #39946 üzenetére
Nem is AMD re értettem , hanem a media hypera.
Nvidia felől szerintem nem jó oroszlánnak rángatják a bajszát ezek a mediahuszárok,mert ők nem Intel. Ha komolyan veszik a pletykákat akkor képesek pár hónapon belül válaszolni,előre lépni, még mielött AMD valóban megjelentetné a kártyáját, és ezzel többet ártanak nekik mint használnak a hülyeség keltéssel és az ilyen hangzatos nvidia killer főcímekkel.Mondjuk mi biztos jól fogunk járni vele, ha jól sikerül esetleg a nagy Navi meg azzal is ha Nvidia minél előbb kihozza az új gent.
-
-
[AMD's reportedly working on a GPU they're calling "Nvidia Killer"]
megint kezdődik a hülyeség... Poor Volta..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
GCN-RDNA különbség szemléletesen by AMD: [link] - állítólag lesz majd egy whitepaper, de addig kiadták a template-et. Meglepően jól van összerakva és szemléltetve.
-
Dtomka
veterán
-
válasz
Devid_81 #39933 üzenetére
Vagy csak most van jó piaci értéke a CEO körökben az AMD sikerei miatt, és most kell lépnie, ha fentebb akar jutni (pénzben, cégméretben)... szóval lehet csak szimplán több pénzt akar, amit az AMD szintjén nem tudnak megadni.
Szerintem ez racionálisabb, mint hogy eleve csak egy válság menedzser volt és utána lelép.
Sokkal gyakoribb, hogy bizony a dollármilliók lebegnek egy ilyen vezető szeme előtt, és lelép azonnal ha kap egy kellően jó ajánlatot, vagy megpályáz egy ilyen pozit egy másik cégnél. Ezekre nem akkor kell lépni, amikor elküldenek vagy szarul megy a céged, mert akkor pont csökken az ázsiód, neki meg most szitu van mert felívelő a teljesítménye (vagy legalábis a cégé aminek az élén van).
-
szmörlock007
aktív tag
Én nagyon kíváncsi lennék, mihez kezdene az Ibm-el. Azért az Ibm még ma is nagyon nagy cég, 2018-ban nagyobb bevételük volt mint az intelnek aki rekordokat döntögetett. Kicsit ibm-et lenézik manapság, szerintem lehetne ott azért keresnivaló bőven.
Meg azért egy ekkora cégnél vezérigazgató lenni hatalmas tisztség. Az amd miatt széleskörben elég pozitív Su megitélése, ha az Ibm-et is elindítaná egy ilyen úton felfelé, akkor örökre az egyik legnagyobb Ceo-nak tartanák az iparágban. Szerintem ez a kihívás is vezérelheti.
-
válasz
szmörlock007 #39932 üzenetére
Hat ha kepes visszacsattogni az IBM-hez, akkor meg is erdemli...😅
-
Devid_81
félisten
válasz
szmörlock007 #39932 üzenetére
Valoszinuleg soha nem tudjuk meg, de lehet mindig is ez volt a terv.
AMD-t kihuzta a mocsarbol, konkretan par eve mar csodrol irkaltak az emberek, hogy kesz vege az AMD-nek.
Ahhoz kepest igen eroset leptek fel a rangletran, lehet ennyi volt a dolga, es innen mar koszoni szepen az AMD, tudja folyatni
Egy biztos, ha ez igaz akkor tortenelmet irt az AMD-nel a jelenletevel -
szmörlock007
aktív tag
válasz
szmörlock007 #39931 üzenetére
Őszintén szólva, akár van alapja, akár totál bullshit, ebben látnék rációt. Ahogy utánanéztem, anno Rick Bergman azért ment el, mert pályázott a CEO pozícióra, csak nem kapta meg, ezek után a Synaptics CEO pozícióját otthagyva logikus lenne, hogy ezért térne vissza az amd-hez. Su meg ugye az Ibm-nél lehúzott pár évet annó, szóval ismerik is ott. Mondjuk az vicces lenne amikor a hpc piacon Jensen Nvidiájával karöltve mennének a Power rendszerek
-
szmörlock007
aktív tag
Lisa Su Considers A Role Beyond AMD And Prepares A Successor
Az öreg wccftech. Mondjuk durva lenne ha most tényleg betaláltak volna :XD
-
Devid_81
félisten
NVIDIA Issues Warning to Upgrade Drivers Due to Security Patches
Bar tudom az AMD drivereket "szokas" bantani, azert nVidiaek is kiveszik a reszuket rendesen
-
-
-
Raggie
őstag
válasz
Devid_81 #39919 üzenetére
Lehet, hogy előfordult, de most nem erről volt szó. Az éppen aktuális esetben egyáltalán nem fordult elő. Ennyi.
Nem szeretem én sem Raja-t, de nem bírom amikor bárkit indokolatlanul (is) cseszegetnek.
Ha megköveteljük emberektől, hogy ne mondjanak meggondolatlanul hülyeségeket, akkor mi magunk is tartsuk ehhez magunkat! -
-
Devid_81
félisten
válasz
Petykemano #39915 üzenetére
Raja es tarsai pont nem hianyoznak mar az AMD-nek
Ugy latom Intelnel sem tudja mirol beszel, ha elkohog valamit akkor korrigal is utana...gondolom kapott egy pitsanrugast, hogy elobb gondolkodjon majd utana beszeljen.
Mint szakember lehet, hogy jo, de nagyokat mondani az aztan megy/ment neki eddig is.Ettol fuggetlenul jo lesz latni a harmadik fel is beszall a VGA business-be, remelem felnonek majd a feladathoz hw/sw szinten is.
-
válasz
Petykemano #39915 üzenetére
Updatelték a hírt a linkelt hírben is.
-
válasz
huskydog17 #39910 üzenetére
Köszi szépen !
-
válasz
huskydog17 #39910 üzenetére
“ jogosan könyvelhették el, hogy Navi nem szereti a Youngblood-ot”
Na bumm, a tesztek alapján egy rémes spin off lett, ami miatt senki nem fog a karjába dőlni mert szarul fut a youtuber lecpléj videójában kizárólag navin.
-
huskydog17
addikt
Nagyon röviden azt történt, hogy az AMD ugye a 19.7.3-as driverben támogatta hivatalos az új Wolfi játékot, csakhogy ez a driver több problémát is hozott, mint amennyit megoldott. A PCGH és CB több összeomlást is tapasztalt kizárólag Navi VGA-k alatt. Ezt a 19.7.5-ös driver javította, csakhogy az előző kettő, amivel mindenki tesztelt sajnos instabil volt. Ezeken felül a PCGH VRAM allokációs problémákról és grafikai hibákról is beszámolt, ezek mind kizárólag a Navi VGA-knál fordultak elő.
Ez ugyan nem a két cikkben van, de a 19.7.3 továbbá a GTA V alatt is sokszor elcrashelt, ezt a 19.7.4 javította. Ezen felül a 19.7.3 megváltoztatta az idle fan tempót, ami miatt kicsit hangosabb lett az amúgy sem acélos referencia hűtő alapzaja. Erről a techpowerup számolt be.
Pug: Tök jó, csakhogy ezzel elkéstek, mert a tesztek többsége és ugye a lets play-ek már lementek az első pár napon és ha valaki olyankor ütközötött problémába (márpedig jópáran voltak), akkor ők jogosan könyvelhették el, hogy Navi nem szereti a Youngblood-ot. Az AMD ezzel elkésett, mert nem valószínű, hogy bárki újrateszteli vagy újrajátsza a játékot csak a 19.7.5 miatt, főleg úgy,hogy a 19.7.3 is már hivatalos támogatta a játékot.
-
válasz
huskydog17 #39907 üzenetére
Érdékes, hogy van....
Tessék, remélem most már megvan a napi zöld boldogság adagotok
-
válasz
huskydog17 #39905 üzenetére
csak pár szóban letudnád írni mit ír? sajnos nem megy a
német.
-
huskydog17
addikt
Jaja tudom, itt az instabilitás és grafikai hibák mind feature-nek számítanak, ha AMD-ről van szó, tudom.
A Navi hardver pedig annyirta végtelenül okos és forradalmi, hogy VRAM kezelési problémája is van a játékban.Érdekes, hogy erről nincs semmi hír, szerintem ha NV-nél fordult volna ez elő, akkor napokkal ezelőtt jött volna egy piros betűs hír, hogy "az NV hardverek nem működnek jól és hogy mennyire elavultak". (megérzés)
-
Egon
nagyúr
válasz
huskydog17 #39905 üzenetére
Tudhatnád már, hogy az AMD driverei sokkal jobbak, mint az nV-é, nem olvasol prohardvert?!?
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #39904 üzenetére
"Im Launch-Test der Radeon RX 5700 und RX 5700 XT stießen wir in Wolfenstein 2 auf Probleme: Der auf dem Wasser befindliche Nebel wird fehlerhaft dargestellt und das Spiel bemängelt mit maximalen Details schon in in Full HD die verfügbare Speicherkapazität. Das letztgenannte Problem tritt 1:1 auch in Wolfenstein Youngblood auf. Obwohl wir die aktuelle Radeon Software verwenden, die von AMD für das Spiel enpfohlen wird, läuft Wolfenstein Youngblood nicht rund. Die Speicher-Allokation funktioniert offensichtlich nicht so, wie es vorgesehen ist. Bemerkbar ist dies nicht nur anhand der Speicherwarnmeldung des Spiels, sondern auch an der verbesserungsfähigen Performance. Full HD läuft noch ordentlich, darüber hinaus bricht eine Radeon RX 5700 (XT) jedoch stärker ein als Vega und Turing. Auch die Ladezeiten fallen auf Navi höher aus, was für große Mengen in den Hauptspeicher ausgelagerter Daten spricht.
Das zweite Problem wiegt noch etwas schwerer: Während unserer Tests stürzte Wolfenstein Youngblood auf einer Radeon RX 5700 (XT) mehrfach an unterschiedlichen Stellen ab. Nachtests auf zwei anderen, grundverschiedenen Testsystemen bestätigen das Problem. EIne Reduktion der Detailstufe auf 8-GiByte-konforme Einstellungen hilft zwar gegen den Speichermangel, aber nicht gegen die Abstürze. Diverse Nutzer bestätigen das Problem im Internet. Der Navi-Pfad des Treibers scheint nach wie vor unfertig zu sein, denn auch die Performance von Wolfenstein 2, das sich im PCGH-Leistungsindex befindet, ist unverändert. Der Vollständigkeit halber sei explizit erwähnt, dass nur Navi betroffen ist, keine andere GPU im Test stürzte ab. Möglicherweise wird es der August-Treiber in Gestalt der Radeon Software 19.8.1 richten."
"Während Adrenalin 19.7.3 und 19.7.4 mit den meisten AMD-Grafikkarten ordnungsgemäß in Wolfenstein: Youngblood funktionieren, haben im Test ausgerechnet beide neuen Navi-Grafikkarten große Probleme bereitet. Sowohl die Radeon RX 5700 als auch die Radeon RX 5700 XT stürzten in dem Spiel zuverlässig ab und auch die längere Kommunikation mit AMD brachten diesbezüglich keine Lösung. Selbst verschiedene Windows-Installationen haben keine Abhilfe geschaffen, dasselbe gilt für anders gesetzte Grafik-Optionen. Der Adrenalin 19.7.2 lief dagegen absolut stabil. Das ist insofern ärgerlich, da der Adrenalin 19.7.3 und der 19.7.4 deutlich schneller in dem First-Person-Shooter arbeitet, wie eigene Benchmarks zeigen. "
Ez elég gáz, hogy pont a játékhoz készült driver instabil. Ez sem fog segíteni a Navi renoméján. Szerencsére engem nem érint, de aki Navi VGA-val akar játszani az új Wolfival, az most szívhatja a fogát.
-
válasz
Petykemano #39900 üzenetére
+1...
-
válasz
Petykemano #39900 üzenetére
Gondolom nem, de az AMD-hez képest is gyenge. Gondolom azok sem tudják.
Tévedtem, a korábbi részekbe is hasonló volt a felállás, úgy emlékeztem nvidian jobban fut a játék..
Raymond: igen már látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest