- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Előző memóriával csomó variáció megvolt,a másikat beraktam elsőnek sípolás volt de az vga-hoz köthető most már úgy látom mert arról nem egy panaszt olvastam. Most át állítottam pci 3.0-ra azt majd meglátjuk de az új ram xmp 3600mhz-ra állítva és majd 5 óra futtatás után sem produkált egy deka piros hibát sem. Most írta akitől vásároltam,hogy küldjem vissza intézi a garanciát de ha úgy néz ki,hogy a ram nem tökéletes akkor inkább azzal kéne kezdeni valamit szerintem.
-
Zsolty20
senior tag
Úgy lesz köszi. Feleségem gépében is egy Kingston A2000-es van és szintén csinál hasonló anomáliákat, tehát nagy valószínűséggel az lesz a hiba forrása. Meló után lecsekkolom a sajátomnál aztán meglátjuk. Egyébként mindkét gépbe még az évben új lap kerül és akkor már úgy nézek SSD-t is hozzá, ami valszeg egy Samsung 860 EVO lesz.
-
chopin42
őstag
De amúgy félreérthető volt, az tény
Chaser #33060
Small fft avx az egy assassin 3-al nettó 1.312 volt és 120-125w fogyasztásnál 22 fokos szobában 88 körül tetőzött. Smallest kicsit "könnyedebb". Játék alatt nekem is 50 fok, de a 3700x az 8 max, többet fogyaszt, és ki tudja, az adott cucc mennyire veszi igénybe. -
chopin42
őstag
-
Alpi.
addikt
Majd dobok még képeket, meddig jutottam vele, mert tegnap már volt jobb is, mint a fenti kettőn !
Meg esetleg leinfózom az eladót, ha gondolod, van-e infója, mennyire "garantált", hogy ez az ic van egy későbbi rendelésű, azonos típusban. (Pl. a 2x16-osban nem Nyanya van, az majdnem biztos).
Egyébként, annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy Rgb fan, azt kell mondjam, egész elviselhető, gusztusos ez a ram.
[Itt látható] -
Amikor tegnap elkezdődött ez az egész még a régi samu SSD-n volt a rendszer, később költöztem át az nvme-re. Most egyébként az alap driverek telepítése után még pöccre indult.
Reméljük ez így marad... Ha nem, akkor legközelebb arra telepítem vissza a rendszert.Timer
Egy reddites topic volt, ahol hasonló töltő képernyőn ragadt szerencsétleneknek ajánlották az USB eszközök leválasztását. Igazából túl sok konkrétumot nem olvastam, illetve ez nem segített nálam sajnos. -
Robi_73
őstag
A legalsó PCIE slotban van valami, mert akkor nem fog menni a második M.2-es foglalatban az SSD?
"2.12 M.2_SSD (NGFF) Module Installation Guide (M2_2)
The M.2, also known as the Next Generation Form Factor (NGFF), is a small size and
versatile card edge connector that aims to replace mPCIe and mSATA. The M.2 Socket
(M2_2) supports M Key type 2230/2242/2260/2280 M.2 PCI Express module up to Gen2
x4 (20 Gb/s).
* If M2_2 is occupied, PCIE5 slot will be disabled" -
palfitom
félisten
OK, értem. Viszont sokan ennek a feléért is összetennék a két kezüket...
Nézd meg Erdei kollégát a Raven topikban, 2400G-t cserélte 3400G-re, és a 3200-as(!) ramjai 2600 fölött nem működnek, pedig előtte 2933-on stabil volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest