Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fanti

addikt

válasz Dragon3000 #34290 üzenetére

"Nézhetsz teszteket, játékok esetében csak a memóriával való játszadozással lehet akár +10%"

Na erre vártam már. De szövegkörnyezetből kiemelsz ismét, mert a teljes mondat az úgy hangzik, hogy "csak a memóriával való játszadozással lehet akár +10% minimum fps-ben"
    Azaz nem átlagban és nem is maxban, hanem minimumban. És ott is csak a játékoknál, és azon belül is EGYES játékoknál. Nem általánosságban! Csak itt-ott...talán.

"Az, hogy neked megfelel úgy, ahogy van, másoknak meg nem"
    Bocsi, de nekem sem felel meg pont úgy, illetve megfelelne, de :
    Szerintem igen kevés ember van aki 128GB-ot tart a gépében, pl. itt a topikban senki más nincs. Éppen ezért mondom azt, hogy mivel nekem 128GB van a gépben, és ráadásul Patriot Viper Steel modulok, amik DDR4-3200-ra vannak hitelesítve, de én 3600MHz-en használom őket...szóval azért nekem sem felel meg minden, mint láthatod...

De én megelégszem ezzel, és nem kutatom tovább azt, hogy mit menne még a 128GB...és hogy miért?
    -nincs rá egy hetem
    -stabil gép kell
    -mit nyerek vele? (mert én nálam nem téma a CSGO, és pont leszarom, hogy mennyit fit, mert nem játszottam vele soha és nem is akarok, de ha játszanék is, akkor is elég lenne a 400fps, és nem kínlódnék egy percig sem, hogy ezt feltornázzam 440-re)

Még a 3900X-nél sem keresgéltem azt, hogy mi az allcore freki ami emberi volton és emberi hőmérsékleten megy, mert jól nyakonbasztam XFR+PBO-val és kész, nem érdekel tovább, ennyi. Nincs időm ezen rugózni és heteket szarakodni vele.

Chaser tollából : "és jobb látnom hogy minden 1800/3600-on megy szinkronban - akkor is ha minden 1600/3200-n megy akkor is majdnem ugyanazt hozza mint 1800/3600-on"
    És ez így is van jól! Mert ez az igazság.

Új hozzászólás Aktív témák