- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Jó neked. Nekem ugyanez van és nem megy 3000-en sem.
Ryzen 51600x, asrock fatality b450 gaming k4 lap. Gyári 2400 mhz, esetleg még ha simán felrakom 2666-ra mindrn más állítása nélkül akkor jó. A 2 xmp profillal szinte azonnal hibázik. Ha a feszt emelem, 1.4voltig próbáltam, akkor is.
Azt próbáltam még hogy fesz, időzítés minden ahogy hagyja, illetve a fesz auto értéken, és csak a ram órajelet veszem biosban 2933mhz-re. Időzítés szerintem maradt ugyanaz a gyári amit a 2400hoz is beállít. A fesz meg win alól nézve 1.3v volt. Így csak 1-2 óra után hibázott a memtest. Nem tudom hogy csalhatnám fel legalább 3000 környékére. -
-
-
Feriboy2
aktív tag
ha a ramod 2133 mhz-en se megy akkor azt gariztasd! annyit mindnek tudnia kell!!!
nekem úgy rémlik hyperx-ekre tavaly sok volt a panasz, mert sok volt köztüka a hibás pl. egyik modul simán ment 3200-on a másik meg az istennek se ment 2666mhz fölé.
veheted a nagy kedvenc 3000mhz-es aegist az mindenkinek megy legalább 2933mhz-en. -
jeni
félisten
hello!
a támogatott listáján nem tüntetik fel a verzió számokat.
ha maradsz a Corsairnál akkor arra figyelj,hogy 5.30 felettiek legyenek a számok.
Predatorra nem panaszkodtak még,nekem is az van majdnem 2x áron vettem és abból a 3600Mhz,de nem ér meg annyit a mostani felhozatalhoz képest.
majdnem fele annyiért a 3333Mhz jobban megéri
a 3400Mhz ha az van az mennyit kóstálna? -
pzske
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sajnos a verzió 5.20-as és bármint csinálok akkor is instabil, szóval csere lesz. Egy ilyet gondoltam helyette. Ez is rajta van a támogatott memóriák listáján. Ha esetleg ezzel is van valakinek negatív tapasztalata kérem jelezze felém, illetve ki mit ajánl.
-
Ugyanezen típusból nemrég futottam bele egy hibás darabba. A kit kb másfél óra játék után futott BSOD-ra, pedig minden teszt lefutott hiba nélkül.
Nézzétek meg csak egy RAM-al. Ha rossz a modul, akkor 1 órán belül látványos kékhalálozások lesznek.
A korábban írt tanácsok is megfogadandóak, a verziószám elég zsákbamacska ennél a típusnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged